وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات برنامه‌های مراسم ۱۴ خرداد در حرم امام (ره) | از سخنرانی پزشکیان تا لغو نماز جمعه در حرم امام

  • کد خبر: ۳۳۴۹۰۵
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱
جزئیات برنامه‌های مراسم ۱۴ خرداد در حرم امام (ره) | از سخنرانی پزشکیان تا لغو نماز جمعه در حرم امام
دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام جزئیات ویژه برنامه‌های مراسم رحلت امام خمینی(ره) را در حرم ایشان اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدعلی انصاری در چهارمین و آخرین نشست ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام (ره) گفت: بالاترین افتخار ما خدمت زیر چتر و در سایه ولایت فقیه هستیم.

وی ادامه داد: مردم بعد از چهار دهه همچنان به راه و اندیشه امام وفادارند. آنان موجب سرافکندگی و شرمندگی دشمنان جمهوری اسلامی شده‌اند، چون در برابر همه تهدید‌های وسیع اقتصادی، سیاسی، امنیتی و نظامی مقاوم، ایستادند.

انصاری خاطرنشان کرد: روز ۱۴ خرداد در اجتماع صد‌ها هزار نفری مشتاقان امام در جوار حرم ایشان در کنار رهبر فرزانه و بزرگوارمان حضور خواهیم داشت. به نمایندگی از یادگار و بیت شریف امام از همه اعضای ستاد که این روز‌ها سخت مشغوله تدارک و مقدمه چینی برگزاری باشکوه بزرگداشت امام حسن تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: ستاد بزرگداشت با سازمان مدیریت بحران کشور کاملاً هماهنگ است و تا این لحظه نیز هیچ مشکل امنیتی نداریم.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام (ره) گفت: دستورات حفاظتی و امنیتی از سوی دستگاه‌های مسئول صادر شده و ما قدردان این همراهی هستیم.

انصاری خاطرنشان کرد: مراسم ۱۴ خرداد از ساعت ۸ صبح به صورت رسمی آغاز می‌شود. طبق پیش‌بینی‌ها این مراسم تا ساعت ۱۰ ادامه خواهد یافت. طبق قراری که با دفتر مقام معظم رهبری انجام شده است، بعد از آماده شدن حرم در خدمت مقام رهبری خواهیم بود و ایشان سخنرانی خواهند کرد.

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام از سخنرانی رئیس جمهور در شب ۱۴ خرداد خبر داد و گفت: حرم مطهر امام سه‌شنبه شب میزبان دکتر مسعود پزشکیان برای سخنرانی مراسم بزرگداشت امام (ره) است.

وی همچنین از دیدار اعضای ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام با یادگار امام در روز شنبه ۱۰ خرداد خبر داد.

انصاری همچنین از لغو برگزاری مراسم نماز جمعه تهران در ۱۶ خرداد در حرم امام خبر داد و گفت: نماز جمعه هفته آینده در هماهنگی با ستاد نماز جمعه در حرم امام برگزار نمی‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->