شکایت دوم در پرونده پسری که به تجاوز جنسی متهم است ویدئو| دستگیری سارقان به عنف از گیم‌سنتر‌ها و کشف اموال به ارزش ۳ میلیارد تومان در مشهد نقشه شیطانی مرد شیاد برای اخاذی از خانواده دختر نوجوان هوش مصنوعی به کمک قضاوت می‌آید چرا گرمازدگی خطرناک است؟ هجوم طرفداران به جشن تولد اسب‌آبی مشهور در تایلند آیا دود روغن آشپزی خطرناک است؟ ویروس جدید وارد ایران شد (۲۲ تیر ۱۴۰۴) قطع تعریق بدن را جدی بگیرید یافته‌های تازه محققان درباره خواص شگفت‌انگیز هندوانه قتل هولناک مرد افغان در خواب دستور پزشکیان برای تشکیل کارگروه تخصصی مقابله با پدیده گرد و غبار چند راهکار عملی برای رها نکردن زباله‌های شهری در گرمای شدید | خطر آلودگی با گرما! صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در ۹ استان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم تکمیل زنجیره ارزش صنایع‌دستی در خراسان رضوی ماجرای سرقت مسلحانه خونبار در مشهد بعد از پخش سریال پایتخت ۷ شناسایی فرار مالیاتی ۱۴۱ میلیارد تومانی تولیدکننده محصولات آرایشی بهداشتی حدود ۳ هزار روانشناس و مددکار به آسیب‌دیدگان جنگ خدمات حمایتی ارائه می‌دهند استقبال از پایگاه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزی در خراسان رضوی رو به افزایش است آمار شوکه‌کننده طلاق در ایران | بیشترین جدایی‌ها در ۵ سال اول ازدواج رخ می‌دهد دستور قضایی برای انتشار تصاویر سارقان مأمورنما در شهرری + عکس برای جابه‌جایی زائران اربعین به ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است کشف یک تن مواد مخدر در شرق کرمان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش ۴۳ درصدی ورودی سد‌های کشور در سال ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته بازدید سرزده از بیمارستان شهید کامیاب مشهد (امدادی) | امدادی که به امداد نیاز دارد صدور بیش از ۹ هزار و ۷۵۷ میلیارد ریال رأی محکومیت تعزیراتی در خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ ابهام در سرنوشت «هلنا» کودک ۱۱ ساله اصفهانی در سالگرد ربودن او | آیا قتلی اتفاق افتاده است؟ رئیس شورای شهر تهران: شهرداری به تنهایی قادر به بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده نیست بیماران خاص و صعب‌العلاج تأمین اجتماعی می‌توانند مستندات بیماری را در سامانه ثبت کنند
سرخط خبرها

حمایت آموزش و پرورش از قانون خانواده و جوانی جمعیت در کتب درسی

  • کد خبر: ۳۳۵۰۰۸
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
  • ۱
حمایت آموزش و پرورش از قانون خانواده و جوانی جمعیت در کتب درسی
سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بازنگری در محتوای درسی، از دوره ابتدایی تا شاخه‌های فنی و حرفه‌ای، گام‌هایی در جهت ترویج فرهنگ خانواده، ازدواج و فرزندآوری برداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در مسیر اجرای سیاست‌های کلان کشور و ترویج فرهنگ خانواده، گام‌هایی در حمایت از قانون خانواده و جوانی جمعیت برداشته است.

بی‌شک آموزش و پرورش از مهم‌ترین نهادهایی است که در ارتقای جایگاه خانواده و تحکیم بنیان آن در جامعه اسلامی ایران نقش‌آفرین است. سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی نیز به‌عنوان یکی از ارکان اصلی وزارت آموزش‌وپرورش و متولی تدوین برنامه‌های درسی در نظام آموزشی رسمی با هدف ارتقاء فرهنگ خانوادگی و تقویت نگاه ارزش‌محور نسبت به جوانی جمعیت، اقدامات گسترده‌ای را طراحی و اجرا کرده است.

در دوره ابتدایی، تمرکز بر شکل‌گیری پایه‌های شناختی و ارزشی منجر به طراحی برنامه‌هایی با رویکرد تربیت اخلاقی، اجتماعی و تحصیلی شده که به شکل‌گیری هویت پایدار و انگیزه‌های یادگیری در کودکان یاری می‌رساند. در دوره متوسطه نیز، همسو با نیازهای رشد شخصیتی و مواجهه با مسائل پیچیده زندگی فردی و اجتماعی، برنامه‌های درسی و تربیتی بر توسعه توانمندی‌های فردی، شناخت اجتماعی و آمادگی برای ایفای نقش مؤثر در جامعه استوار شده‌اند.

افزون بر این، توسعه محتوای آموزشی در حوزه خانواده، برگزاری کارگاه‌های تربیتی و فرهنگی و تعامل با نهاد‌های مرتبط در زمینه آموزش از جمله دیگر فعالیت‌های سازمان در این عرصه است. این اقدامات با هدف ترغیب نسل جوان به تشکیل خانواده‌های پایدار، نمایانگر رویکرد چندجانبه و متعهدانه سازمان در حمایت علمی، فرهنگی و اجتماعی از سیاست‌های جمعیتی کشور است.

در همین راستا، سازمان با تولید و انتشار محتوا‌های مکتوب (کتب درسی و مجلات رشد) و غیرمکتوب (نرم‌افزارها، محتوای الکترونیکی و رمزینه‌های سریع پاسخ)، تلاش دارد تا ضمن تبیین مزایا و اهمیت این قانون، نگرش‌های جامعه نسبت به ارزش‌های خانواده را ارتقا دهد و نسل آینده را با مفاهیم بنیادین خانواده‌محور تربیت کند.

در راستای تبیین سیاست‌های کلان نظام در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، مجموعه‌ای از اقدامات را در محتوای آموزشی رسمی کشور گنجانده است. این اقدامات، در قالب کتاب‌های درسی دوره‌های ابتدایی، متوسطه نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش، همچنین در مجلات تخصصی رشد نمود یافته‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۶
0
0
همین چرت و پرت ها را به دانش آموز در حال رشد و بلوغ می گویید که این همه ترک تحصیل زیاد شده چرا زمان ما این حرف ها نبود و همش حرف از پیشرفت و ترقی و رسیدن به هدف بود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->