آمادگی استانداران برای پاسخ فوری به نیاز‌های ضروری هموطنان سفیر ایران در پاکستان: تا پای جان و با اتکا به توان خود از کشورمان دفاع می‌کنیم عادی سازی روابط مسکو- واشنگتن به درخواست ایالات متحده به حالت تعلیق درآمد عراق نقض حریم هوایی را رد کرد آمریکا ۲ پایگاه خود در سوریه را ترک کرد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: وضعیت تأسیسات هسته‌ای خوب است هشدار یک گروه هکری به اسرائیل: شما سایه‌بازی می‌کنید، ما خود سایه‌ایم هشدار قاطع حماس درباره عواقب ماجراجویی خطرناک آمریکا و اسرائیل در منطقه روسیه: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تهدید جهانی است ژنرال صهیونیست: موشک‌های ایران، اسرائیل را به آتش می‌کشند وال استریت ژورنال: اسرائیل با کمبود موشک رهگیر دفاعی مواجه است سناتور ارشد آمریکایی: حمله اسرائیل به ایران غیرقانونی است، آمریکا وارد نشود ماکرون: بزرگ‌ترین اشتباه، تغییردادن حکومت‌ها از طریق نظامی است یورش نیرو‌های اسرائیلی به حومه قنیطره در سوریه پزشکیان: ‌اگر مردم با ما همراه باشند هیچ مشکلی کشور را به مخاطره نمی‌اندازد سخنگوی عملیات وعده صادق ۳: بر آسمان سرزمین‌های اشغالی تسلط کامل یافته‌ایم همه چیز درباره موشک هایپرسونیک «فتاح» + مشخصات و ویژگی‌ها انهدام یک فروند جنگنده F۳۵ رژیم صهیونیستی در ورامین ۵ جاسوس موساد در لرستان دستگیر شدند تغییر تاریخ اعزام به خدمت مشمولان پایه‌خدمتی تیر ۱۴۰۴ ترامپ با فرمانده ارتش پاکستان دیدار خواهد کرد پرداخت عوارض برای تسهیل تردد خودرو‌ها موقتاً حذف شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴) نگاهی به وضعیت پایگاه‌های نظامی آمریکا در کشورهای خاورمیانه + جزئیات رایزنی تلفنی وزیر امور خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف پیشنهاد وزیر اقتصاد دولت سیزدهم برای عبور از تنگۀ هرمز فقط با اجازۀ ایران عملیات موفق نیرو‌های انتظامی و امنیتی در شهر ری در بامداد روز چهارشنبه (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام نخست‌وزیر پاکستان درباره دیدار با مقام معظم رهبری | پاکستان نقش ایران در امت اسلامی را ارج می‌نهد

  • کد خبر: ۳۳۵۰۱۴
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۲
پیام نخست‌وزیر پاکستان درباره دیدار با مقام معظم رهبری | پاکستان نقش ایران در امت اسلامی را ارج می‌نهد
نخست‌وزیر پاکستان در پیامی به محور‌های دیدار و رایزنی خود با مقام معظم رهبری اشاره و تاکید کرد که پاکستان نقش ایران در امت اسلامی را ارج می‌نهد.

به گزارش شهرآرانیوز، «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان پس از دیدار روز گذشته خود با مقام معظم رهبری ایران در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: افتخار داشتم با حضرت آیت‌الله «سید علی خامنه‌ای» رهبر عالی ایران دیدار کنم. نظرات ایشان را به‌ویژه در مورد چالش‌های کنونی امت اسلامی و همچنین در مورد مسائل دوجانبه جویا شدم. همچنین در مورد مسائل دوجانبه و منطقه‌ای در راستای منافع دوجانبه تبادل نظر کردیم.

نخست‌وزیر پاکستان در ادامه گفت: از ایشان برای نقش ایران به عنوان میانجی و ابراز نگرانی این کشور نسبت به پاکستان در بحران اخیر جنوب آسیا تشکر کردم.

شریف تاکید کرد: پاکستان نقش ایران در امت اسلامی را ارج می‌نهد و مشتاق پیشبرد اهداف مشترک صلح، توسعه و هماهنگی است.

پیام نخست‌وزیر پاکستان درباره دیدار با مقام معظم رهبری | پاکستان نقش ایران در امت اسلامی را ارج می‌نهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->