ویدیو | سقوط هواپیمای ارتش کره‌جنوبی یک قلب در هزار خانه تپید | روایت ایثار خانواده‌های مرگ مغزی در مشهد+ فیلم سالانه بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانی از دست می‌دهند وجود ۷ هزار و ۳۰۰ متخصص اطفال در کشور | خطر کمبود متخصص در ۱۰ سال آتی شیوع ۱۵ درصدی آسم و آلرژی در بین اطفال | خطر حیوانات خانگی برای کودک پژمان فر: به دنبال توسعه مراکز درمانی برای پیوند عضو در کشور هستیم ضرورت نوسازی سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده در کشور در سال ۱۴۰۴ اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست ۵۰ درصد افزایش یافته است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۴) | مشهد از فردا گرم می‌شود شینا انصاری: وضعیت معیشت و رفاه کارکنان محیط زیست بهبود می‌یابد یک زن زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شد نتیجه جلسه پرونده محیط‌بان کرمانی به زودی اعلام خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ خرداد ۱۴۰۴) | آخر هفته طوفانی در ۷ استان برخورد مرگبار یک خودرو با خرس قهوه‌ای در سوادکوه وزیر آموزش و پرورش: وضعیت نیروهای حق‌التدریس فرهنگیان از استخدامی‌ها بهتر است آیا خوردن شیرینی و دسر باعث هضم غذا و گوارش بهتر می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو آمریکا: جوهر خالکوبی خطرناک است منیزیم چه فوایدی برای سلامت دارد؟ دستیاران پزشکی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند برچسب‌گذاری دیجیتال راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی وقتی مغز با بدن قهر می‌کند؛ نبرد ۱۲۰ هزار ایرانی با‌ بیماری ام‌اس | پوشش بیمه‌ای دارو‌ها ۱۰۰ درصد نیست همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین‌المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴) تشرف بیش از ۷۵ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی تاکنون (۷ خرداد ۱۴۰۴) چرا نوجوانان درگیر مصرف دخانیات می‌شوند؟ | چند راهکار برای حفظ دانش‌آموزان از اعتیاد
سرخط خبرها

ازدواج؛ شیرینی‌اش برای تو، برکتش برای ایران

  • کد خبر: ۳۳۵۱۹۲
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۴
ازدواج؛ شیرینی‌اش برای تو، برکتش برای ایران
انسان بذر ندارد که در زمین بکارند و چندی بعد، آن را خوشه‌خوشه به خرمن برند. به قول امروزی‌ها از طریق دانلود و با کمک هوش مصنوعی هم نمی‌توان چرخه حیات آدمی را به گردش درآورد.

انسان بذر ندارد که در زمین بکارند و چندی بعد، آن را خوشه‌خوشه به خرمن برند. با گرده‌افشانی هم نمی‌شود نسل آدمی را ادامه داد. به قول امروزی‌ها از طریق دانلود و با کمک هوش مصنوعی هم نمی‌توان چرخه حیات آدمی را به گردش درآورد؛ انسان است، زیست خود را دارد؛ زیست خود خود خودش را.

زادآوری باید تا نسل انسان ادامه یابد. این هم نیازمندِ رویدادی زیستی است به اسم ازدواج؛ همان که پیش‌تر‌ها با نام «پیوند مبارک» از آن یاد می‌شد و زندگی از آن برکت می‌یافت. آدم‌های تنها، چه دختر باشند و چه پسر، برکت ندارند؛ چون پیوند مبارک نداشته‌اند. زندگی‌شان به زمین‌های سنگلاخ و بایر می‌ماند که آبادی ندارد، چه رسد که بخواهد در آبادانی جامعه نقش داشته باشد. این گزاره‌هایی که به‌تصریح یا کنایه کنار هم قرار گرفت، به بلندترین صدا می‌گوید که وضع جامعه خوب نیست، ازدواج بر مدار برکت قرار ندارد، فرزندان امروز که فردا را تخیل می‌کنند، به خود جرئت سازندگی نمی‌دهند. 

به گونه‌ای «هراس‌پنداری» از فردا گرفتارند و امروز را هم از دست می‌دهند. یادشان نیست که زندگی و موفقیت، ساختنی است نه‌فقط خواستنی. اگر به قالی هم تشبیه کنیم، بافتنی است نه یافتنی؛ یعنی باید به میدان زد، باید کار کرد، باید راه را باز کرد، باید امید را جایگزین هراس کرد. ترس را به جادوی ایمان و توکل سپرد و فردیت خویش را با فردیت دیگری از جنس مخالف به زوجیت تبدیل کرد. 

جنس مخالف، موافق زندگی و موفقیت‌ساز عرصه حیات است. نباشد، نه‌تنها که زندگی کامل نیست که خود آدمی هم کامل نمی‌شود. دیده‌ایم اندیشمندانه که صیت و آوازه علمی‌شان، جهان را گرفته است، اما، چون در کوره زندگی مشترک، پخته نشده‌اند، تا همیشه «خام» می‌مانند. این خامی هم در رفتارشان خود را نشان می‌دهد. ازدواج است که در کمال‌یابی انسان، یک راه روشن است. حتی کسانی که کار زوجیتشان با متارکه، نیمه‌تمام مانده است، باز از کسانی که ازدواج نکرده‌اند، کامل‌تر و به اندازه یک تجربه، جلوترند. 

باری، برای جلوتر رفتن به همراه نیاز داریم؛ همراهی انس‌گیرنده و کامل‌کننده؛ همان که در قرآن می‌خوانیم: «وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ أَنْفُسِکُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْکُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَکُمْ مَوَدَّه وَرَحْمَه إِنَّ فِی ذَلِکَ لَآیَاتٍ لِقَوْمٍ یَتَفَکَّرُونَ: و باز یکی از آیات (لطف) او آن است که برای شما از جنس خودتان جفتی بیافرید که درکنار او آرامش یابید و با هم انس گیرید و میان شما رأفت و مهربانی برقرار فرمود. در این امر نیز برای مردم بافکرت ادله‌ای (از علم و حکمت حق) آشکار است». 

باید دید و خواند و زندگی را معنایی نو بخشید. نگاه ملی نیز اقتضا می‌کند که برای توسعه اقتدار ایران، ازدواج‌ها فراوان شود و به فرزندان برکت یابد؛ چه از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت در جهان معاصر نیز جمعیت است. نمی‌شود با فالوور آن را جبران کرد؛ چنان‌که هیچ پلتفرمی جای جغرافیا را نمی‌گیرد. برای ایران، برای زندگی، باید ازدواج را رونق داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->