پایان دور سوم مذاکرات شرم‌الشیخ | موافقت حماس با آزادی اسرای صهیونیست (۱۶ مهر ۱۴۰۳) حمله پهپادی دوباره یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آمریکا: پیشرفت زیادی در مسیر توافق غزه حاصل شده است ترامپ برنامه سفر به خاورمیانه ندارد حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد
سرخط خبرها

قالیباف: خود را متعهد می‌دانم تمام تلاش و توان خود را به کار بگیرم تا مجلس در حل مسائل مردم و پیشبرد اهداف انقلاب موفق باشد

  • کد خبر: ۳۳۵۲۰۰
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
قالیباف: خود را متعهد می‌دانم تمام تلاش و توان خود را به کار بگیرم تا مجلس در حل مسائل مردم و پیشبرد اهداف انقلاب موفق باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:خرداد، ماهی است که نهضت امام رضوان الله تعالی علیه در آن طلوع کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز مجلس عنوان کرد:در ابتدا ضروری است از رای شما همکاران محترم که اینجانب را به عنوان خادم خود انتخاب کردید، تشکر کنم و اعلام کنم که خود را متعهد می‌دانم تمام تلاش و توان را به کار بگیرم که مجلس بتواند در حد مسائل مردم و پیشبرد اهداف انقلاب توفیق داشته باشد.

وی ادامه داد: ما وارد سال دوم مجلس دوازدهم شدیم. بنابراین لازم می‌دانم یک بار دیگر فرازی از پیام مقام معظم رهبری در آغاز به کار مجلس دوازدهم را به خودم و شما برادران و خواهران گرامی‌ام یادآوری کنم. ایشان در آن پیام مدبرانه خطاب به ما نمایندگان مردم فرمودند: مجلس باید امیدآفرین و آرامبخش باشد و بر انگیزنده همت‌ها و دعوت کننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. امید است که با تامل عمیق‌تر در پیام سال گذشته رهبر انقلاب در سال دوم عمر کوتاه مسئولیتمان در جهت تقویت امیدآفرینی و آرامش بخشی در کشور گام برداریم و انشاالله با همدلی و برادری بیشتر در انجام وظایف اصلی نمایندگی ملت شریف ایران یعنی صیانت از منافع ملی توفیق یابیم. مردم به ما به عنوان موکلین خود چشم امید بسته‌اند که ضمن حفظ انسجام بهبود وضعیت اقتصادی کشور، معیشت مردم را در اولویت قرار دهیم و با تقنین و نظارت دلسوزانه به دولت در انجام این اولویت مهم کمک کنیم. از خداوند متعال برای انجام این وظیفه خطیر استعانت می‌جویم.

قالیباف تأکید کرد: خرداد، ماهی است که نهضت امام رضوان الله تعالی علیه در آن طلوع کرد و با این‌که عمر پربرکت این بزرگ مرد تاریخ در همین ماه غروب نمود اما علم انقلاب او به دست کسی افتاد که با حمایت ملت روز به روز استوارتر به پیش رفت. نهضت نورانی امام رضوان الله تعالی علیه مهر پایان بر استبداد داخلی زد و استقلال و عزت را به سرزمین کهن ایران بازگرداند.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: امام راحل مبارزه خود را با استکبار جهانی آغاز کرد که امروز تاثیر آن در سراسر دنیا مشهود است .مردم از روز اول قیام تا امروز همواره حامی و پشتیبان انقلاب خود بودند. تکلیف ما مسئولین در برابر چنین مردم شریفی این است که کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات برسانیم و نقاط ضعفی را که خصوصاً در حوزه اقتصاد و معیشت زندگی را برای مردم سخت کرده است با برنامه و تلاش جهادی برطرف کنیم.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->