آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دمشق + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واتیکان از رژیم صهیونیستی خواست بمباران غزه را متوقف کند

  • کد خبر: ۳۳۵۲۰۹
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
واتیکان از رژیم صهیونیستی خواست بمباران غزه را متوقف کند
یکی از مقام‌های ارشد واتیکان بر پایان بمباران غزه توسط رژیم صهیونیستی تاکید کرد و اوضاع در این باریکه را غیرقابل قبول دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، کاردینال «پیترو پارولین» از مقام‌های ارشد واتیکان گفت: «آنچه در غزه اتفاق می‌افتد غیرقابل قبول است. قوانین بین‌المللی بشری باید در این منطقه اجرایی شود و برای همه صورت گیرد. ما خواستار توقف بمباران غزه و دسترسی کمک‌های بشری به تمامی جمعیت ساکن در این باریکه هستیم.»

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی به جامعه جهانی تاکید کرد تا هرکاری که از دستش بر می‌آید برای توقف این تراژدی انجام دهد و همچنین خواستار آزادی فوری تمامی اسرای صهیونیست شد.

این مقام مسؤول واتیکان همچنین در ادامه در پاسخ به این احتمال که آیا واتیکان میزبان مذاکرات جدید بین روسیه و اوکراین است یا نه، گفت: «پاپ لئو چهاردهم میزبانی مذاکرات را به شکلی بی‌طرف مطرح کرده است. این یک میانجی‌گری نیست چرا که میانجی‌گری باید به درخواست طرفین باشد. در این مورد، فقط یک پیشنهاد عمومی برای مهمان‌نوازی برای یک ملاقات احتمالی وجود داشته است.»

این کاردینال با تاکید بر اینکه در حال حاضر مکان‌های دیگری مانند ژنو نیز مورد بحث قرار گرفته است، گفت آنچه واقعا اهمیت دارد، شروع مذاکرات است.

وی افزود: «اول و مهمتر از همه، برای پایان دادن به ویرانی‌ها، شهر‌های ویران شده و غیرنظامیانی که جان خود را از دست می‌دهند، آتش‌بس لازم است. سپس دستیابی به صلحی پایدار، عادلانه و پایدار؛ صلحی که مورد قبول و توافق هر دو طرف باشد، ضروری است.»

کاردینال پارولین همچنین تعهد پاپ و واتیکان را برای برقراری صلح و حمایت از مذاکرات ابراز کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->