روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت رئیس سازمان برنامه و بودجه: تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم + فیلم امیر دریادار ایرانی با فرماندهان نیروی دریایی آذربایجان و قزاقستان گفت‌وگو کرد قائم پناه: تغییر وزیر جز ضرر به معیشت مردم هیچ کمکی نمی‌کند قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، محور گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و سوئیس در حمله شبه‌نظامیان به کاروان نظامیان پاکستانی، ۱۱ تن کشته شدند منابع مصری: مرحله اول «توافق غزه» می‌تواند قبل از جمعه نهایی شود ویتکاف و کوشنر هم‌زمان با آغاز بررسی لیست اسیران فلسطینی وارد شرم‌الشیخ شدند فرمانده کل سپاه به مناسبت روز نیروی دریایی: هر خطای محاسباتی در خلیج فارس پاسخی فوری و کوبنده دارد مجلس با بررسی دوفوریتی طرح استفساریه انتخابات تناسبی شورا‌ها موافقت کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مرزبانی به تجهیزات مدرن نیاز دارد
سرخط خبرها

۱۰ پروژه عمرانی مهم خراسان رضوی در مسیر پیشرفت

  • کد خبر: ۳۳۵۲۱۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
۱۰ پروژه عمرانی مهم خراسان رضوی در مسیر پیشرفت
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که در جلسه اخیر با وزیر راه، مصوبات مهمی برای پروژه های استان خراسان رضوی تصویب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پروژه‌های ملی استان خراسان رضوی از مسائل مهمی است که توسط نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی به‌طور جدی دنبال می‌شود. پروژه‌هایی که یا به‌دلیل کمبود اعتبار یا بن‌بست‌های اجرایی در مسیر تحقق با چالش‌های جدی روبه‌رو شده‌اند، اما به نظر می‌رسد با پیگیری‌های جدی انجام‌شده، روند به سرانجام رسیدن آنها در مسیر هموارتری قرار گرفته است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرا از پیگیری چند پروژه آزادراه حرم تا حرم، قطار سریع‌السیر مشهد-تهران، آزادراه مشهد_چناران، پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی شهرک شهید رجایی و بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مشهد در جلسه با وزیر راه و شهرسازی و کارگروه تخصصی مولدسازی خبر داد و گفت: یکی از پروژه‌هایی که در دیدار اخیر مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با وزیر راه و شهرسازی بر روی آن تأکید ویژه شد، پروژه قطار سریع‌السیر مشهد-تهران بود که خط قرمز نمایندگان استان است. اینکه این پروژه نباید از خراسان رضوی خارج شود، چرا که بنا به شنیده‌هایی که داشتیم دولت بنا داشت این قطار سریع‌السیر را به استان دیگر واگذار کند و حتی تبریز و آذربایجان شرقی نیز اعلام شده بودند.

پیگیری ملی برای پروژه‌های ریلی استان

احسان عظیمی‌راد با اشاره به دیگر مباحث مطرح‌شده در این جلسه بیان کرد: پروژه آزاد‌راه حرم تا حرم بحث بسیار مهمی است که مورد مطالبه عمومی نمایندگان استان از وزیر راه بود. موضوع مهم دیگر قطار چابهار- زاهدان-مشهد و در نهایت قطار برقی مشهد- گلبهار- چناران بود که منافع حاصل از پیگیری و تحقق این پروژه‌ها برای همه مردم ایران مفید فایده خواهد بود.

در بحث قطار سریع‌السیر تهران مشهد وزیر راه تأیید کرد که حتما کار‌های واسپاری این پروژه به شرکت‌های چینی انجام شود. خبر خوش در این زمینه این است که مصوبه کمیسیون تخصصی شورای اقتصاد برای قطار برقی مشهد تهران دریافت شده است و پروژه نیز انجام خواهد شد.

وی افزود: درخصوص آزادراه حرم تا حرم، دو همت تخصیص اعتبار در نظر گرفته شده است که از این میزان، یک همت وزارت راه و یک همت نیز از طریق ماده ۵۶ و دریافت اعتبار از بانک‌ها و اوراق با کمک نمایندگان دریافت می‌شود. موضوع دوم بحث قطار سریع‌السیر تهران مشهد بود که وزیر راه نیز تأیید کردند که باید حتما این پروژه هر چه سریع‌تر کار‌های واسپاری‌اش به شرکت‌های چینی انجام شود.

برگزاری مناقصه برای اجرای عملیات اصلی جاده مشهد-کلات

عظیمی‌راد درخصوص پیگیری پروژه جاده مشهد، کلات و آزاد راه مشهد، چناران تصریح کرد: درخصوص جاده مشهد کلات نیز پیگیری جدی کردیم. حدود ۲۰۰ میلیاردتومان اعتبار به این پروژه اختصاص یافته است که از ماده ۵۶ تخصیص یابد. برای عملیات اجرایی پروژه نیز مطالعات تکمیلی و بحث برگزاری مناقصه برای اجرای عملیات اصلی مصوب شده است و به‌زودی در جاده مشهد کلات شاهد اتفاقات خوبی خواهیم بود.

در این زمینه دستور وزیر را هم دریافت کردیم که در اولویت قرار بگیرد. در پروژه آزادراه مشهد- چناران که پیمانکار شرکت مسکن و عمران آستان قدس رضوی بوده که کناره‌گیری کرده است و باید پیمانکار جدید مشخص شود و با ترک تشریفات کار خود را آغاز کند. در این زمینه به‌طور جدی ورود کردیم که مناقصه جدید به صلاح نیست و باید ترک تشریفات پروژه انجام شود.

بازگشایی قفل مولدسازی استان در پروژه ۵۴۰ تختخوابی

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی و بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مشهد را از دیگر پروژه‌های در حال پیگیری مطرح کرد و گفت: درباره پروژه مسکن ۴۰۵۲ واحدی به وزیر راه مطرح کردیم با توجه به اینکه یکی از انتقادات به وزیر راه بی‌توجهی به مسئله مسکن است، با کلنگ‌زنی و افتتاح این پروژه اثبات کنید که به مسئله مسکن و به‌ویژه مسکن محرومان توجه دارید. همچنین اخیرا به کارگروه تخصصی مولدسازی دعوت شدیم و تأیید کارگروه برای حل مشکل بیمارستان ۵۴۰ تخخوابی شهرک شهید رجایی دریافت شد.

وی افزود: درباره پروژه جاده مشهد- گلبهار نیز تاکنون ۱۰۰ میلیاردتومان اخذ اعتبار صورت گرفته که تعریض جاده انجام شود، اما حدود ۲۰۰ میلیاردتومان دیگر نیاز است که این پروژه به اتمام برسد و مشکلات اصلی ترافیک در ورودی مشهدالرضا (ع) از سمت گلبهار و چناران حل شود.

عظیمی‌راد تصریح کرد: از بحث‌های مهم دیگر راه‌آهن خواف- هرات است که در دستور کار قرار گفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->