فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ ساعته و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افت شدید قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | چانگان ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان شد آرامش در بازار خودرو‌های داخلی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت خرید بیش از ۳۳۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خراسان رضوی وزیر کار: منابع برای پرداخت کالابرگ ۴ دهک به خزانه ارسال شد | امیدواریم کالابرگ هرچه سریع‌تر پرداخت شود راهکار‌هایی برای اصلاح قبض برق و ثبت اطلاعات مشترکان تهرانی تأکید کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی بر استمرار ثبات در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی دینار عراق در آستانه اربعین حسینی چقدر است؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول استاندار خراسان رضوی: «احداث نیروگاه تجدیدپذیر دولتی» نمونه موفقی از همگرایی برای رفع ناترازی‌هاست تحلیل بازار میلگرد اصفهان و وضعیت قیمت در مقایسه با رقبا چراغ سبز بورس در چهارمین هفته تیرماه روشن ماند | زنجیره فرار پول‌های حقیقی از بازار بالاخره شکسته شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رشد ۴۴ درصدی حق‌بیمه در بهار ۱۴۰۴ | عملکرد شرکت‌بیمه در بخش پرداخت خسارت چگونه بوده است؟
سرخط خبرها

چرا کارفرماها بیشتر کارگران ماهر را جذب می‌کنند؟

  • کد خبر: ۳۳۶۱۲۵
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۱
چرا کارفرماها بیشتر کارگران ماهر را جذب می‌کنند؟
بر اساس گزارش‌ها تا سال ۲۰۲۷ حدود ۴۰ درصد مهارت‌های کلیدی افراد تغییر می‌کند و از هر ۱۰ نفر ۶ نفر به آموزش مهارتی جدید نیاز پیدا می‌کنند. امروز کارفرمایان به دنبال جذب کارگران ماهر هستند و افراد با مهارت خاص و تخصصی را ترجیح می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهارت آموزی تأثیر قابل توجهی بر افزایش دستمزد دارد. با افزایش مهارت‌ها، افراد به طور بالقوه به شغل‌های با دستمزد بالاتر دسترسی پیدا می‌کنند و در نتیجه احتمال افزایش درآمدشان نیز افزایش می‌یابد. این امر به دلیل افزایش ارزش فرد در بازار کار و توانایی او برای انجام وظایف پیچیده‌تر و تخصصی‌تر است.

چرا مهارت آموزی منجر به افزایش دستمزد می‌شود؟

مهارت‌آموزی موجب افزایش ارزش فرد در بازار کار می‌شود. در واقع داشتن مهارت موجب می‌شود که فرد برای کارفرما جذاب‌تر و یک نیروی کار با ارزش تلقی شود. در نتیجه تقاضا برای جذب و به‌کارگیری او بیشتر شود و به همان میزان دستمزد او افزایش یابد.

مهارت‌آموزی علاوه بر افزایش ارزش فرد در بازار کار موجب می‌شود فرد برای کارفرما جذاب‌تر و یک نیروی کار با ارزش تلقی شود در نتیجه تقاضا برای جذب و به‌کارگیری او بیشتر شده و به همان میزان دستمزد او افزایش یابد. وقتی فرد دوره‌های مهارت آموزی را طی کند می‌تواند وظایف تخصصی‌تری را برعهده گیرد و این امر به او اجازه می‌دهد که به شغل‌های با دستمزد بالاتر متمرکز شود.

در عین حال مهارت‌آموزی باعث می‌شود که فرد با دقت و سرعت بیشتری کار کند و کار مقبول و با کیفیتی از خود ارائه دهد در نتیجه بهره‌وری او بالا می‌رود و این مساله می‌تواند برای کارفرما صرفه اقتصادی داشته باشد و او را به پرداخت دستمزد بالاتر ترغیب کند.

از نگاه کارشناسان، بهره‌گیری از آموزش‌های مهارتی مزایای بسیاری دارد که از جمله آنها می‌توان به گرفتن موقعیت‌های شغلی پایدارتر اشاره کرد. در این حالت کارجویان امنیت شغلی بیشتری دارند و می‌توانند درآمد خود را افزایش داده و از ثبات بیشتری در زندگی خود برخوردار شوند.

در مجموع، مهارت آموزی یک سرمایه‌گذاری ارزشمند در آینده شغلی و مالی کارجویان است و می‌تواند به طور قابل توجهی بر افزایش دستمزد و بهبود شرایط زندگی تأثیر بگذارد.

در همین راستا، فاطمه منصوری- معاون پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای معتقد است: آموزش‌های مهارتی به افزایش دستمزد‌ها و رشد تولید ناخالص داخلی منجر می‌شود.

وی با یادآوری تاثیر آموزش‌های مهارتی بر GDP و تولید ناخالص داخلی می‌گوید: افزایش آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای، باعث افزایش تولید ناخالص داخلی می‌شود به نحوی که با افزایش ۱۰ درصدی آموزش‌های مهارتی شاهد رشد ۳ درصدی تولید ناخالص داخلی هستیم.

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به اهمین موضوع مهارت‌افزایی کارگران گفت: تا سال ۲۰۲۷، حدود ۴۴ درصد از مهارت‌های کلیدی نیروی کار تغییر خواهند کرد و ۶ نفر از هر ۱۰ کارگر به آموزش مهارت‌های جدید نیاز دارند. همچنین ۴۰ درصد از مهارت‌های فعلی تا ۲۰۳۰ منسوخ یا نیازمند به‌روزرسانی خواهند شد.

به گفته منصوری بین بهره‌وری و آموزش نیروی انسانی ارتباط مستقیم وجود دارد از این رو سرمایه‌گذاری در امر یادگیری و آموزش حین کار موجب افزایش بهره‌وری و مدیریت منابع انسانی می‌شود.

بر اساس گزارش مطالعات مجمع جهانی اقتصاد، هر سال آموزش‌های مهارتی منجر به ۱۰ درصد افزایش دستمزد و ۳ درصد افزایش بهره‌وری می‌شود. بهره‌گیری از آموزش مهارتی ضمن بهبود کیفیت کار، موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود، زیرا ارائه آموزش‌های مهارتی به کارکنان کمک می‌کند با تسلط بیشتر به وظایف خود بپردازند، در نتیجه اشتباهات کمتری رخ داده و کار با سرعت بیشتری انجام می‌شود.

از نگاه کارشناسان، آموزش مهارتی نقش حیاتی در افزایش بهره‌وری دارد و با ارتقای مهارت‌ها، افراد وظایف خود را در محیط کار با دقت و سرعت بیشتری انجام می‌دهند. به زعم آنها کارکنانی که مهارت‌های لازم را دارند می‌توانند کیفیت کار بالاتری ارائه دهند.

با بهبود مهارت‌ها نیاز به نظارت مداوم کاهش می‌یابد و اشتباهات و نقص‌های مربوط به کار نیز کمتر می‌شود که این امر به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند. آموزش فنی و حرفه‌ای در محیط کار باعث می‌شود کار با دقت و کیفیت بهتر انجام شود و در نتیجه انگیزه و رضایت شغلی نیز به تناسب آن افزایش یابد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->