هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد

  • کد خبر: ۳۳۶۷۵۴
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸
هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: نظر به شدت آلودگی هوای مشهد و صدور هشدار نارنجی اداره کل هواشناسی استان، هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در این کلانشهر طی روز‌های پنجشنبه و جمعه هفته جاری (۱۵ و ۱۶ خرداد ۱۴۰۴) صادر شد.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

مهدی یزدان‌جو در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: توصیه می‌شود شهروندان علاوه بر رعایت بحث حفاظت فردی و استفاده از ماسک، با محدودکردن یا حذف تردد‌های غیرضروری در فضای باز و حتی تردد با وسیله نقلیه شخصی از درگیرشدن با پیامد‌های پدیده گردوغبار پیشگیری کنند.

وی بیان کرد: در این شرایط، جلوگیری از تردد افراد دارای بیماری زمینه‌ای تنفسی و قلبی، کودکان، افراد سالخورده، مادران باردار و افراد دچار حساسیت‌های پوستی در سطح شهر به‌شدت توصیه می‌شود.

به گفته وی، شهروندان در مشهد باید از پیاده‌روی و ورزش‌های عمومی در فضای باز خودداری کرده و خرید یا پیگیری سایر امور خود را به وقت دیگری موکول کنند.

معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان ادامه داد: در صورت تداوم این وضعیت، درخصوص نحوه فعالیت طی روز‌های آینده، نشست کارگروه گردوغبار استان خراسان رضوی برگزار و تصمیم‌گیری خواهد شد.

یزدان‌جو همچنین از تمامی خبرگزاری‌ها و رسانه‌های فعال در مشهد درخواست کرد تا این هشدار را به اطلاع عموم مردم برسانند و مشارکت عمومی در این راستا را جلب کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.