نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود

  • کد خبر: ۳۳۶۹۳۳
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود.

علی‌اصغر نخعی راد، در نشست خبری که صبح امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) در دیوان محاسبات استان خراسان رضوی در مشهد، برگزار شد، در پاسخ به سؤال خبرنگار شهرآرانیوز، درباره افزایش خشونت علیه زنان و علت تعلل در تصویب لایحه امنیت زنان، ضمن اظهار تأسف بابت قتل مرحومه الهه حسین‌نژاد، گفت: هرگونه قتلی محکوم است، اما نباید فضای جامعه را ملتهب کرد.

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی دستاورد‌های بزرگی در آموزش و اشتغال زنان دارد. لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی و ایراد‌های آن رفع شود، اما سیاه‌نمایی رسانه‌ای غلط است. ما در منطقه وضعیت بهتری نسبت‌به بسیاری کشور‌ها داریم، هرچند باید نقاط ضعف را اصلاح کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.