حملات توپخانه رژیم اسرائیل به غزه ۱۹ شهید و مجروح برجای گذاشت (۸ تیر ۱۴۰۴) محکومیت استمرار اتهام‌زنی دروغین به اتباع ایرانی در پرونده «آمیا» ماکرون: ایران باید به میز مذاکره بازگردد حزب‌الله: اسرائیل فهمید سرنگونی نظام ایران، توهمی بیش نیست شهید «ابوعمر سوری» فرمانده نظامی ترور شده القسام در غزه چه کسی بود؟ سفیر ایران در عربستان سعودی: اسرائیل دیگر مصونیتی ندارد ایروانی: بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند فرمانده جدید بخش عملیات ارتش اسرائیل: به اهدافمان در غزه نرسیدیم عراقچی حمله شیمیایی سردشت را مشابه تجاوز اخیر اسرائیل دانست | ایران بزرگترین قربانی سلاح‌های شیمیایی در تاریخ معاصر صهیونیست‌های بی‌خانمان شده در قدس به جان هم افتادند تصویب کمیته شهدا و مجروحین جنگ ۱۲ روزه در هیات‌ دولت دستیار ویژه رئیس جمهور از مجروحان حمله رژیم صهیونیستی عیادت کرد بیانیه وزارت خارجه ایران در پاسخ به یاوه‌گویی ترامپ (۸ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه: مواضع آرژانتین و پاراگوئه علیه ایران را نفرت‌انگیز و شرم‌آور می‌دانیم ناگفته‌های علی لاریجانی از ۱۲ روز نبرد تحمیلی با رژیم صهیونیستی + فیلم اعتراض شدیداللحن ایران به سازمان ملل درباره حمله عامدانه رژیم صهیونیستی به کادر درمانی کشورمان دومین فتوای محاربه برای تهدید‌کنندگان و متعرضان به مرجعیت و رهبر معظم انقلاب صادر شد پزشکیان: آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم ایران در نامه‌ای به سازمان ملل خواستار محکوم کردن حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین شد علت انفجار در پالایشگاه تبریز چیست؟ (۸ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: غنی‌سازی واژه بدی است! اولیانوف: آمریکا و اسرائیل هیچ مدرکی درباره ادعا‌های ضدایرانی خود ندارند یک نظامی صهیونیست در غزه با حمله مقاومت به ماشین جنگی اشغالگران به هلاکت رسید لغو جلسه محاکمه هفته بعد نتانیاهو (۸ تیر ۱۴۰۴) تخت‌روانچی ادعا‌ها درباره برگزاری مذاکرات با آمریکا را رد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: جایگاه احزاب در جامعه ولایی، نقش آفرینی در مدیریت است | تصمیم‌گیری قاطع و مدیریت رهبری، دشمن را غافلگیر کرد امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی کیست؟
سرخط خبرها

طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد

  • کد خبر: ۳۳۷۱۵۵
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی اولویت‌دار طرح نظام قانون‌گذاری مخالفت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)، با بررسی اولویت‌دار طرح نظام قانون‌گذاری مخالفت کردند.

محمد سرگزی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، به عنوان یکی از نمایندگان خواهان در اولویت قرار گرفتن طرح نظام قانون‌گذاری عنوان کرد: ابلاغ سیاست‌ها به تنهایی و بدون اقدام عملی رافع مشکلات موجود در نظام قانون‌گذاری نیست. به ویژه آنکه بخش مهمی از تعیین و تکلیف درخصوص رفع ابهامات و اشکالات در حوزه قانون گذاری در سیاست‌های مسئول به قوای سه گانه یا نهادهای مرتبط دیگر تکلیف شده و به خصوص نقش مهمی برای مجلس شورای اسلامی دارد. امروز نهادهای متعددی در کشور می‌بینیم در حال تقنین هستند. هر نهادی نباید قانون‌گذاری کند. یکی از موضوعاتی که برخی از همکاران محترم اشاره می‌کنند می‌فرمایند در این طرح نهاد مجلس در حوزه تقنین تضعیف می‌شود، بنده عرض می‌کنم به هیچ وجه نگاه کمیسیون قضایی تضعیف تقنین در مجلس نیست. بلکه نگاه کمیسیون اصلاح نظام قانون‌گذاری، تقویت نهاد مجلس و همان فرمایش امام رحمت‌الله است که مجلس باید در راس امور قرار بگیرد.

وی ادامه داد: لذا با توجه به اینکه از سال ۱۳۹۸ سیاست‌های حوزه نظام قانون‌گذاری ابلاغ شده است و در دوره قبل هم اقداماتی انجام شد و یک طرح و پیش‌نویسی در مجلس مورد بررسی قرار گرفت ام به آن رسیدگی نشد، تقاضای اولویت طرح نظام قانون‌گذاری را داریم.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، درباره تقاضای بررسی اولویت دار طرح نظام قانون‌گذاری گفت: برخی می‌گویند این طرح خلاف قانون اساسی است. طرحی که ۵۰ نفر اولویت آن را خواهان هستند، کجای آن خلاف قانون اساسی است. ما نه وارد محتوا شدیم و نه وارد بحثی شدیم.

وی ادامه داد: این قانون می‌خواهد همه اشکالاتی که بنده و شما به بعضی از موضوعات داریم را برطرف کند. ما در مجلس معتقدیم قانون‌گذاری فقط شأن مجلس است و جای دیگری غیر از مجلس نمی‌تواند قانون گذاری کند. سیاست های کلان قانون گذاری ۱۷ بند است که مصوب شده و ابلاغ شده است. بر اساس بند ۵ همین سیاست‌های ابلاغی، مجلس مسئول شده قانون گذاری کند تا همین اختلافاتی که الان وجود دارد که آیا فلان شورا می‌تواند قانون گذاری کند یا نه را برطرف کند. پس این موضوع دقیقاً ضرورت دارد و اولویت دارد. چون اعتراضاتی وجود داشته، مقام معظم رهبری تاکید کردند که مجلس در این باره قانون‌گذاری کند اما در مجلس یازدهم فرصت نشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->