ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) مهلت شرکت در طرح بیمه سهام تمدید شد مسیر سخت صنعت ساختمان، از چاله به چاه | گزارش شهرآرانیوز از نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد + فیلم معاون وزیر صمت: برنامه قطعی برق صنایع در اختیار استان‌ها است با پیشنهاد روسیه، ایران مرکز اقتصاد بریکس می‌شود معرفی بروکر ارانته (Errante) [واریز ریالی + رگوله معتبر و پشتیبانی فارسی] زائران چگونه ارز اربعین ۱۴۰۴ را دریافت کنند؟ واردات ۱۶۵۰ تن برنج پاکستانی به خراسان رضوی | آیا مشکل کمبود برنج حل می‌شود؟ آغاز طرح فروش ۱۱ محصول ایران‌خودرو از ۴ مرداد بیست‌وششمین نمایشگاه صنعت ساختمان در مشهد آغازبه‌کار کرد + فیلم مصرف برق کشور از ۷۶ هزار مگاوات عبور کرد جزییات طرح فروش فوری ۱۱ محصول ایران‌خودرو از شنبه (۴ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌برداری از پروژه هوشمندسازی شبکه گاز مشهد مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: زمستان بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ و تابستان ۱۰۰ میلیون مترمکعب ناترازی داریم دستور وزیر کشاورزی بر اصلاح قیمت لبنیات استاندار خراسان رضوی: امروز من شرمنده مردم هستم که قطعی آب و برق داریم مدیرعامل شرکت بازرگانی گاز ایران: باید ۴.۱ میلیون بخاری راندمان بالا را طی دو سال جایگزین کنیم آغاز طرح جایگزینی ۷۲۵ هزار بخاری راندمان بالا با ۲۸۸ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) ریزش سنگین قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (یکم مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت بررسی قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۴) | ساینا اتوماتیک ۶۰۲ میلیون تومان بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) + جدول قیمت رسمی دینار عراق در بانک مرکزی چقدر است؟ (یکم مرداد ۱۴۰۴) تأمین اعتبار ۴۱ پروژه عمرانی در خراسان رضوی با مالیات‌های نشان‌دار به‌روزرسانی اطلاعات خانوار‌ها | درآمد حاصل از حذف یارانه ثروتمندان، بین دهک‌های پایین توزیع می‌شود توزیع ۲۰ هزار تن نهاده‌های دامی در خراسان رضوی آغاز فروش بلیت پرواز‌های اربعین از هشتم مردادماه ۱۴۰۴ شروع سرد بورس در گرم‌ترین ماه سال | گزارش وضعیت بازار سهام (یکم مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۸ هزار تومان
سرخط خبرها

نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت

  • کد خبر: ۳۳۷۲۸۳
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹
نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت
افزایش قیمت شیر خام باعث شده است تا بار دیگر قیمت لبنیات به شکل محسوسی بالا برود و بازار ملتهب شود.

به گزارش شهرآرانیوز، کمتر از یک ماه پس از آنکه قیمت شیر خام در دامداری‌ها به کیلویی ۲۳ هزار تومان افزایش یافت، روند صعودی قیمت لبنیات از جمله ماست و پنیر نیز آغاز شد. این افزایش جدا از بالا رفتن قیمت در ابتدای سال است و حالا برای دومین بار در طول سال اخیر اتفاق افتاده است. همین افزایش قیمت‌ها باعث شده تا بخشی از جامعه توان خرید لبنیات را نداشته و بنابراین به ناچار این خوراکی مهم را از سبد غذایی خود حذف کنند.

با وجود وعده‌های دولت مبنی بر اینکه افزایش نرخ شیر خام منجر به گرانی لبنیات نخواهد شد، گزارش‌های میدانی نشان می‌دهد که انواع محصولات لبنی، از جمله شیرهای نایلونی و ماست و پنیر، در روزهای اخیر با قیمت‌های بالاتر وارد بازار شده‌اند. در همین حال فعالان بازار می‌گویند، این قیمت نه‌تنها بر پایه تحلیل‌های تخصصی نیست، بلکه تحت تأثیر فشارهای پشت‌ پرده تعیین شده و حالا پیامدهایی چون گرانی فرآورده‌های لبنی و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان را به‌ همراه دارد.

علی‌احسان ظفری، رئیس هیأت مدیره اتحادیه فرآورده‌های لبنی چند روز پیش درباره قیمت جدید شیرخام گفته بود: قیمت شیرخام ۲۳ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم تعیین شده است. شورای قیمت‌گذاری تحت تأثیر لابی‌ها و مافیاهای قدرتمند و بدون توجه به نظرات کارشناسی این قیمت را تعیین کرده است. او در پاسخ به این پرسش که آیا این قیمت برای تولیدکننده و مصرف‌کننده مناسب است تصریح کرد: این قیمت نه برای تولیدکننده و نه برای مصرف‌کننده مناسب نیست و شورای قیمت‌گذاری بدون بحث و بررسی دقیق این قیمت را تعیین کرده است.

نارضایتی دامداران از این قیمت‌ها 

در خصوص افزایش قیمت جدید، تولیدکنندگان شیر یعنی دامداران نیز از تعیین قیمت تضمینی ۲۳ هزار تومان برای هر کیلوگرم شیر خام ناراضی‌اند و این قیمت را نه‌تنها غیرمنصفانه بلکه تهدیدی جدی برای بقای صنعت دامداری کشور می‌دانند.

دامداران پیش‌ازاین با در نظر گرفتن حاشیه سود ۷ درصدی، قیمت ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان برای هر کیلوگرم شیر خام را پیشنهاد داده بودند تا هم تورم سنگین نهاده‌های دامی جبران شود و هم چرخ معیشت دامداران بچرخد؛ اما با تصویب قیمت ۲۳ هزارتومانی، معتقدند کار تولید شیر زیان‌ده خواهد بود.

در شرایطی که مصرف کننده و تولید کننده هر دو از این قیمت‌ها ناراضی هستند، دولت باید به وظیفه ذاتی خود عمل کرده و یارانه بیشتری به تولید شیر اختصاص دهد تا با کاهش سرانه مصرف لبنیات، هزینه اضافی برای بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان انجام نشود.

گفته می‌شود این افزایش قیمت باعث می‌شود سفره بسیاری از خانواده‌ها خالی از لبنیات شود.

نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات

منبع: هفت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->