سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می گردد رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟ با دستور رئیس جمهور، اجرای ۵ طرح زیربنایی و تولیدی در ایلام آغاز شد ویتکاف: نباید به ایران اجازه غنی‌سازی یا توسعه قابلیت هسته‌ای را داد مشهد میزبان یادواره شهدای مهندسی رزمی و تخریب استان‌های خراسان نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند
سرخط خبرها

اعتراضات آمریکا به شهر سانفرانسیسکو رسید

  • کد خبر: ۳۳۷۴۵۶
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
اعتراضات آمریکا به شهر سانفرانسیسکو رسید
معترضان در شهر سان‌فرانسیسکو آمریکا که به امید ابراز حمایت صلح آمیز از معترضان مدافع حقوق مهاجران در لس آنجلس گردهم آمده بودند، با پلیس ضدشورش درگیر شدند و اعتراضات آنها به خشونت کشید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه نیویورک تایمز نوشت: تظاهرات در سانفرانسیسکو عصر یکشنبه (به وقت محلی) آغاز شد. معترضان ابتدا در یک گردهمایی مسالمت آمیز و آرام، همبستگی خود را با معترضان در لس آنجلس به نمایش گذاشتند، اما این تجمع صلح آمیز با آغاز درگیری فیزیکی برخی معترضان و ماموران پلیس در خیابان مرکزی این شهر به سرعت به خشونت کشید.

این گردهمایی در خارج از دفتر مهاجرت و گمرگ در خیابان سنسوم (Sansome) و در مقابل آسمان خراش ترانس هرم (ترانس‌آمریکا پیریمید) تشکیل شد. یکی از معترضان ملبس به مجسمه آزادی و برخی دیگر پرچم‌ها و پلاکارد‌هایی را در مخالفت با استبداد در دست داشتند.

اما اعتراضات آرام با حرکت برخی از شرکت کنندگان در خیابان سنسوم و قرار گرفتن در مقابل پلیسی که لباس ضد شورش پوشیده بود و باتوم در دست داشت، به خشونت گرایید.

یکی از معترضان به سمت ماموران پلیس، تخم مرغ پرتاب کرد و دیگر یک بطری شیشه‌ای را به سمت آنها پرتاب کرد که درست در کنار ماموران به زمین خورد. این گروه شعار می‌دادند «خوک‌های فاشیست، بساط خود را از خیابان‌های ما جمع کنید».

آنها همچنین شعار می‌دادند «چرا لباس ضد شورش بر تن دارید ما اینجا شورشی نمی‌بینیم».

به نوشته روزنامه آمریکایی، معترضان به ماموران پلیس نزدیک‌تر شدند و برخی از آنها به فاصله چند سانتی‌متری از ماسک‌های آنها رسیدند. پس از یک رویارویی شدید، ده‌ها افسر پلیس دیگر با تجهیزات ضد شورش به همکاران خود ملحق شدند و برخی دیگر با موتورسیکلت از کنار آنها عبور کردند.

در جریان درگیری روز یکشنبه، یک افسر پلیس بار‌ها از طریق بلندگو دستورالعمل‌هایی را اعلام کرد، اما صدا آنقدر نامفهوم بود که کلمات به سختی قابل فهم بودند. به نظر می‌رسید که دستور متفرق شدن صادر شده است.

با ادامه درگیری ها، برخی از معترضان تلاش کردند تا تنش‌ها را آرام کنند، اما به نظر می‌رسید برخی دیگر آماده درگیری هستند. تعدادی از آنها سطل‌های زباله و موانع مخروطی شکل ترافیکی را به وسط خیابان پرتاب کردند و یکی از آنها در حال شکستن شیشه چیس بانک (Chase Bank) رویت شد.

در بالا و پایین خیابان سنسوم، دیوارنوشته‌هایی با مضمون «مرگ بر اداره مهاجرت و گمرگ» و «پلیس را بکشید» دیده می‌شد. برخی از معترضان در حالی که مأموران آنها را تعقیب می‌کردند، در امتداد خیابان «مارکت» به راه خود ادامه دادند. ساعت ۹ شب، سیستم حمل و نقل سریع منطقه «خلیج» در سانفرانسیکو، یکی از ایستگاه‌های متروی مرکز شهر خود را به دلیل آنچه «اغتشاش مدنی» نامید، تعطیل کرد.

پلیس سانفرانسیسکو تجمع را غیرقانونی اعلام و ۶۰ نفر را دستگیر کرده است.

پلیس سانفرانسیسکو در بیانیه‌ای اعلام کرد: مأموران پلیس حدود ساعت ۷ بعد از ظهر به وقت محلی در حال نظارت بر تظاهرات بودند که برخی افراد اقدامات خشونت‌آمیزی را بکار بستند و شروع به ارتکاب جرایمی از حمله تا خرابکاری‌های سنگین کردند.

پلیس مدعی شد افراد همیشه آزادند که از حقوق خود طبق متمم اول قانون اساسی در سانفرانسیسکو استفاده کنند، اما خشونت - به ویژه علیه افسران پلیس سانفرانسیسکو - هرگز تحمل نخواهد شد.

اعتراضات در آمریکا از شهر لس آنجلس کلید خورد. روز قبل از آغاز اعتراضات در جمعه گذشته در لس آنجلس ماموران اداره مهاجرت و گمرگ با یورش به برخی مناطق این شهر تعدادی از مهاجران را دستگیر کردند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به اعتراضات دو روز اخیر در لس‌آنجلس، طی پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «کار فوق‌العاده‌ای از سوی گارد ملی در لس‌آنجلس پس از دو روز خشونت و آشوب انجام گرفته است. فرماندار و شهردار ناتوان، همان‌طور که در مدیریت آتش‌سوزی‌ها و فاجعه صدور مجوز نیز ضعیف عمل کردند، این بار هم شکست خوردند. از این پس، پوشیدن ماسک در اعتراضات ممنوع خواهد بود. مردم باید بدانند این معترضان چه چیزی را پنهان می‌کنند. یک‌بار دیگر از گارد ملی برای عملکرد درخشان‌شان سپاسگزارم.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->