اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ ابان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان بستری شد (۶ آبان ۱۴۰۴) اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم جان باختن ۲ غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا-دمشق (۶ آبان ۱۴۰۴) عارف: باید آمادگی کامل را در برابر شیطنت‌های دشمن داشته باشیم پیکر‌ ۴۱ شهید با هویت نامشخص در نوار غزه دفن شدند + فیلم قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۶ آبان ۱۴۰۴) الجولانی وارد عربستان شد شهادت مأمور انتظامی لاهیجان در درگیری با اراذل (۶ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است

  • کد خبر: ۳۳۷۵۸۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است
معاون سیاسی وزیر خارجه ایران اعلام کرد که پاسخ تهران پنجره دیپلماسی را باز نگاه خواهد داشت و پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است و می‌تواند مبنای کار قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون سیاسی وزیر خارجه درباره زمان پاسخ ایران به پیشنهاد مکتوب ارائه شده از سوی آمریکا، گفت: ما در حال تهیه پاسخ هستیم که هنوز نهایی نشده است. کار خوبی روی آن انجام شده و فکر می‌کنیم پاسخی که ارائه خواهیم داد معقول باشد. امیدواریم ظرف چند روز آینده این کار نهایی شود و در اختیار وزیر خارجه عمان قرار گیرد تا از طریق او به آمریکایی‌ها منتقل شود.

تخت روانچی روز دوشنبه در مصاحبه‌ای درباره جزئیات پیشنهاد ارائه شده از سوی ایران گفت: طرح ما قطعاً یک جمله‌ای یا یک پاراگرافی نیست که بتواند به سادگی از آن به یک نه رسید. حتماً مطالبی در آن هست که نشان‌دهنده جدیت ماست، نشان می‌دهد که حرف ما چارچوب دارد و ما می‌خواهیم بر اساس اصولی مشخص کار کنیم و کار ما منطق دارد. هر طرحی که ارائه می‌شود باید یک منطق درونی داشته باشد، باید شروع و پایان منطقی داشته باشد، به طوری که بخش‌های مختلف آن همدیگر را نقض نکنند.

معاون وزیر امور خارجه افزود: احساس ما این است که متنی که داریم ارائه می‌دهیم، البته هنوز نهایی نشده و به زمان نیاز دارد، ولی متن قابل قبولی است که می‌تواند مبنای کار قرار گیرد. اگر اراده سیاسی در طرف مقابل وجود داشته باشد، فکر می‌کنیم جای کار دارد. 

وی اضافه کرد: طبیعی است که در هر مذاکره بین‌المللی، متنی که ارائه می‌شود تازه شروع کار است و باید بر اساس آن وارد مذاکرات عمیق‌تر شویم. ممکن است درباره یک بخش از متن سریع‌تر به توافق برسیم و در بخش دیگری زمان بیشتری صرف شود. 

تخت روانچی همچنین بیان کرد: واقعیت این است که ما در حال حاضر درباره متنی خیلی طولانی صحبت نمی‌کنیم، چون نمی‌خواهیم قرارداد یا تفاهم‌نامه‌ای جامع و طولانی ارائه دهیم که تهیه آن دشوار و زمان‌بر باشد. طرحی که ارائه داده‌ایم، چارچوبی است برای توافق؛ اگر در اصل این چارچوب به تفاهم برسیم، مذاکرات مفصل‌تری درباره جزئیات آن آغاز خواهد شد. احساس ما این است که اگر این چارچوب مورد توافق قرار بگیرد از دل آن یک توافقی بیرون خواهد آمد که هر دو طرف راضی باشند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->