پایانه بار بندرعباس و بندر شهید رجایی به فعالیت عادی خود ادامه می‌دهند کاهش ۳.۵ درصدی قیمت نفت در بازار‌های جهانی | بازار‌ها سیگنال پایان تنش‌ها را دریافت کردند؟ نانوایی‌ها در تهران اجازه تعطیلی ندارند کمبود آرد و نان وجود ندارد وضعیت فعلی کشت و توزیع برنج در کشور چطور است؟ در زمان دورکاری ادارات، بازنشستگان کشوری با شماره ۲۵۰۰ تماس بگیرند آرامش در بازار خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) واکنش کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی به ادامه درگیری‌های نظامی ایران و اسرائیل (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) تعویض ۳۰۰ هزار چراغ گازی پرمصرف با LED در خراسان رضوی اعلام نرخ طلا فعلاً متوقف شد + علت توزیع بموقع تمام کالا‌های موردنیاز در سراسر کشور | مردم از خرید‌های هیجانی بپرهیزند سخنگوی دولت: حقوق خردادماه ۱۴۰۴ کارمندان، مطابق اردیبهشت پرداخت می‌شود و مابه‌التفاوت در تیرماه واریز خواهد شد+ فیلم تحویل فرآورده‌های نفتی در جایگا‌ه‌های سوخت به صورت مظروف ممنوع است قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | افت ۳۰۰ هزار تومانی نرخ طلا دلار ریزش کرد | عدم اعلام نرخ طلا و سکه (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) رفتار‌های هیجانی در  بازار‌های مالی، منجر به  زیان می‌شود  واکنش بازار‌های جهانی، منطقه‌ای و داخلی به حمله اسرائیل به ایران تأمین مستمر کالا‌های اساسی و سوخت در استان خراسان رضوی در شرایط اضطراری ادامه دارد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شبکه بانکی ریز آمار وام پرداختی بانک‌ها به مردم و واحد‌های اقتصادی را اعلام کرد آیین نامه اجرایی واردات خودروی سواری از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد گمرک: همه مرز‌های زمینی و دریایی باز است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | انگور به بازار مشهد آمد افزایش قیمت نان فعلاً منتفی شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | نان مورد نیاز مردم تأمین است؛ جای نگرانی نیست قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی دوباره افزایش نرخ یافت وزیر پیشنهادی اقتصاد: همواره خود را پاسخ‌گوی مردم و نمایندگان می‌دانم پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری تیرماه از امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد آماده‌سازی نرم افزار تعیین نرخ اجاره بهای مسکن در مشهد ظرف یک ماه پیش‌رو یارانه خردادماه ۱۴۰۴ دهک‌های اول تا سوم واریز شد توصیه صنف جایگاه‌داران به مردم برای مدیریت مصرف سوخت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف گاز در نیروگاه‌های برق به ۲۸۱ میلیون مترمکعب در روز رسید

  • کد خبر: ۳۳۷۵۹۴
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۱
مصرف گاز در نیروگاه‌های برق به ۲۸۱ میلیون مترمکعب در روز رسید
بررسی آمار مصرف گاز در بازه دهم تا شانزدهم خرداد نشان می‌دهد که میانگین روزانه مصرف گاز نیروگاه‌ها از ۲۸۱ میلیون مترمکعب فراتر رفته و در دوازدهم خرداد با ثبت مصرفی بیش از ۲۸۷ میلیون مترمکعب به بالاترین میزان خود رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی اعلام کرد مجموع مصرف گاز طبیعی کشور از دهم تا شانزدهم خرداد ۱۴۰۴ در سه بخش اصلی نیروگاه‌ها، صنایع عمده و مشترکان خانگی، تجاری و صنایع جزء حدود ۴ میلیارد و ۴۰۳ میلیون مترمکعب ثبت شده است؛ بیش از یک میلیارد و ۹۶۸ میلیون مترمکعب گاز در نیروگاه‌ها، حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب در صنایع عمده و حدود یک میلیارد و ۲۴۷ میلیون مترمکعب در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف شده است.

دهم خرداد، نیروگاه‌ها ۲۸۴ میلیون و ۵۱۰ هزار مترمکعب گاز مصرف کردند. مقدار مصرف در بخش صنایع عمده ۱۶۴ میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب و در بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک ۱۷۸ میلیون و ۷۴۰ هزار مترمکعب بود. درمجموع مصرف گاز این سه بخش در این روز به ۶۲۷ میلیون و ۴۵۰ هزار مترمکعب رسید.

یازدهم خرداد، تحویل گاز به نیروگاه‌ها نسبت به روز گذشته آن با افزایش همراه بود و به ۲۸۶ میلیون و ۸۴۰ هزار مترمکعب رسید. صنایع عمده نیز با رشد اندک، ۱۶۸ میلیون و ۶۴۰ هزار مترمکعب گاز مصرف کردند، همچنین مصرف بخش خانگی و تجاری به ۱۷۵ میلیون و ۳۶۰ هزار مترمکعب افزایش یافت. مجموع مصرف گاز سه بخش اصلی در این روز ۶۳۰ میلیون و ۸۴۰ هزار مترمکعب ثبت شد.

دوازدهم خرداد، بیشترین مصرف گاز نیروگاه‌ها در هفته جاری با رقم ۲۸۷ میلیون و ۳۳۰ هزار مترمکعب به ثبت رسید. صنایع عمده ۱۷۰ میلیون و ۵۶۰ هزار مترمکعب و بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک ۱۸۳ میلیون و ۳۳۰ هزار مترمکعب گاز مصرف کردند. در مجموع مصرف گاز این سه بخش اصلی در این روز به ۶۴۱ میلیون و ۲۲۰ هزار مترمکعب رسید.

سیزدهم خرداد، نیروگاه‌ها ۲۸۶ میلیون و ۷۰۰ هزار مترمکعب، صنایع عمده ۱۶۶ میلیون و ۷۴۰ هزار مترمکعب و بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک ۱۷۰ میلیون و ۴۱۰ هزار مترمکعب گاز مصرف کردند. مجموع مصرف گاز این سه بخش در این روز از ۶۲۳ میلیون مترمکعب فراتر رفت.

چهاردهم خرداد، مصرف گاز در بخش خانگی در پی کاهش دما در کشور با افزایش همراه بود. در این روز صنایع عمده ۱۷۰ میلیون و ۲۹۰ هزار مترمکعب و نیروگاه‌ها ۲۷۸ میلیون و ۵۱۰ هزار مترمکعب گاز مصرف کردند. مصرف بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک نیز ۱۹۲ میلیون و ۱۵۰ هزار مترمکعب گزارش شد و مجموع مصرف گاز سه بخش در این روز به ۶۴۰ میلیون و ۹۵۰ هزار مترمکعب رسید.

پانزدهم خرداد، مصرف گاز نیروگاه‌ها با کاهش نسبت به روز‌های گذشته به ۲۷۲ میلیون و ۳۲۰ هزار مترمکعب رسید. در مقابل، مصرف گاز در صنایع عمده با ۱۷۲ میلیون و ۲۱۰ هزار مترمکعب و در بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک با ۱۷۹ میلیون و ۷۰ هزار مترمکعب، ثبات نسبی داشت. مجموع مصرف گاز سه بخش اصلی در این روز ۶۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار مترمکعب ثبت شد.

شانزدهم خرداد، مصرف گاز نیروگاه‌ها به ۲۷۲ میلیون و ۱۴۰ هزار مترمکعب کاهش یافت که کمترین مقدار ثبت‌شده در هفته اخیر به شمار می‌رود. مصرف صنایع عمده در این روز با ثبت رقم ۱۷۵ میلیون و ۳۸۰ هزار مترمکعب، بالاترین مقدار در بازه مورد بررسی بود. در مقابل مصرف بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک با ادامه روند کاهشی، به ۱۶۷ میلیون و ۴۸۰ هزار مترمکعب رسید. در مجموع ۶۱۵ میلیون مترمکعب گاز در این روز در این سه بخش مصرف شد.

داده‌های مصرف گاز از دهم تا شانزدهم خرداد ۱۴۰۴ نشان می‌دهد نیروگاه‌ها همچنان بیشترین سهم از مصرف گاز کشور را به خود اختصاص داده‌اند و با میانگین تحویل بیش از ۲۸۱ میلیون مترمکعب در روز در هفته گذشته، جایگاه خود را به‌عنوان بزرگ‌ترین مصرف‌کننده حفظ کرده‌اند. در این بازه، مصرف صنایع عمده با روندی به‌نسبت پایدار همراه بود و نوسانات آن در محدوده‌ای مشخص رخ داده است. در مقابل، مصرف گاز بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک با کاهش دما در میانه هفته گذشته افزایشی شد و به‌تدریج تا پایان هفته کاهش یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->