مشاور نخست وزیر پاکستان: در هر شرایطی کنار ایران هستیم محکومیت حملات اسرائیل به ایران توسط کشور‌های عربی و اسلامی چرا پالایشگاه نفت حیفا نقشی حیاتی در اقتصاد و امنیت انرژی اسرائیل دارد؟ عراقچی: سفر پوتین به تهران در برنامه درازمدت ۲ کشور وجود دارد معاون وزیر امور خارجه: ۵۳ کشور در مجمع گفت‌وگوی تهران شرکت می‌کنند سومین اجلاسیه رسمی دوره ششم مجلس خبرگان رهبری به پایان رسید دیدار سفیر ایران در بوسنی‌وهرزگوین با وزیر امور خارجه (۴ بهمن ۱۴۰۳) واکنش چین به اظهارات ترامپ در خصوص کانال پاناما| از منافع ملی خود محافظت می‌کنیم تقویت روابط دوجانبه، محور گفت‌وگوی سرکرده تحریرالشام و رئیس امارات هلال احمر ایران آماده کمک به حادثه‌دیدگان در آتش‌سوزی لس‌آنجلس بازرسی غیرمعمول سرنشینان هواپیمای ایرانی در بیروت پارلمان رسما آلمان منحل شد شمار شهدای خبرنگار در نوار غزه به ۱۹۷ نفر از آغاز جنگ رسید گروه‌های جدید معارضان مسلح سوریه وارد دمشق شدند (۱۹ آذر ۱۴۰۳) زلزله ۷ ریشتری در ایالت کالیفرنیا آمریکا+ویدئو «محمد» محبوب ترین نام پسر در انگلیس شد ایتالیا و فرانسه پروازهای خود را به مقصد سرزمین‌های اشغالی لغو کردند افزایش شمار کشته‌شدگان سیل اسپانیا به ۱۵۸ نفر رهاشدن مارها و کروکودیل‌ها از باغ‌وحش، در پی جاری‌شدن سیل در شمال نیجریه
سرخط خبرها

محکومیت حملات اسرائیل به ایران توسط کشور‌های عربی و اسلامی

  • کد خبر: ۳۳۹۱۷۶
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۵۷
محکومیت حملات اسرائیل به ایران توسط کشور‌های عربی و اسلامی
۲۱ کشور عربی و اسلامی حملات رژیم اسرائیل به ایران را محکوم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزرای خارجه ۲۱ کشور عربی و اسلامی حملات رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران و تمامی اقداماتی که نقض قوانین بین المللی و اصول منشور سازمان ملل متحد است را محکوم کردند.

این کشور‌ها همچنین در بیانیه‌ای خواستار «ضرورت احترام به حاکمیت دولت‌ها، تمامیت ارضی، اصول حسن همجواری و حل و فصل اختلافات از طریق راه‌های صلح‌آمیز» شدند.

وزیران خارجه این کشور‌ها در بیانیه مشترکی بر «ضرورت توقف خصومت‌های اسرائیل علیه ایران» و همچنین بر اهمیت تلاش برای کاهش تنش‌ها و دستیابی به آتش بس و آرامش همه جانبه تاکید کردند.

در این بیانیه با اشاره ضمنی به عدم عضویت رژیم صهیونیستی در ان‌پی‌تی و دارا بودن سلاح‌های هسته‌ای، بر «اهمیت آزادسازی منطقه خاورمیانه از سلاح‌های هسته‌ای و سایر سلاح‌های کشتار جمعی، مطابق با قطعنامه‌های بین‌المللی مرتبط، تأکید شده و بر لزوم پیوستن سریع همه کشور‌های منطقه به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای تأکید شده است».

این بیانیه همچنین بر لزوم هدف قرار ندادن تأسیسات هسته‌ای مشمول پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مطابق با قطعنامه‌های مربوطه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و شورای امنیت تاکید کرد، زیرا این اقدام نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حقوق بشردوستانه بین‌المللی تحت کنوانسیون ۱۹۴۹ ژنو است و «ضرورت بازگشت هرچه سریع‌تر به مسیر مذاکره، تنها راه دستیابی به توافق هسته‌ای پایدار است».

این بیانیه با توجه به تحولات سریع منطقه‌ای و تشدید بی‌سابقه تنش‌ها در خاورمیانه در نتیجه حمله اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران صادر شده است. وزرای خارجه اردن، امارات، پاکستان، بحرین، برونئی، ترکیه، چاد، الجزایر، اتحادیه کومور، جیبوتی، عربستان سعودی، سودان، سومالی، عراق، عمان، قطر، کویت، لیبی، مصر و موریتانی این بیانیه را صادر کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->