«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد سفیر انگلیس در سازمان ملل: آتش‌بس غزه در دسترس است دربه‌دری شهرک‌نشینان اسرائیلی از کشوری به کشور دیگر؛ از قبرس تا یونان دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با زلنسکی مجمع تشخیص مصلحت نظام سه موافقت‌نامه مصوب مجلس را تأیید کرد تکرار تهدیدهای آمریکا: تهران با یک انتخاب رو‌به‌رو است غریب‌آبادی: آمریکا و اسرائیل منشا بی‌ثباتی منطقه هستند حریدی‌ها و پلیس اسرائیل به جان هم افتادند اختلالات روانشناختی، علت ۷۵ درصد بی‌خوابی‌ها رئیس رژیم صهیونیستی راهی غزه شد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره به سوریه حمله کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به اشغال کامل کرانه باختری رسمیت بخشید پزشکیان از پروژه متروی قم بازدید کرد ارتش اسرائیل به افزایش تلفات در عملیات کیفی مقاومت اعتراف کرد سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول + فیلم ایران خواستار محکومیت جهانی حملات اسرائیل به مناطق حساس محیط‌زیستی است غریب‌آبادی: تیم فنی آژانس به ایران می‌آید تاکید آیت‌الله علم‌الهدی بر کاهش هزینه‌های اسکان زائرسرا‌های ارزان قیمت در مشهد پزشکیان: محله‌محوری موجب افزایش مشارکت مردمی می‌شود آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی دیدار کرد بالگرد نیروی دریایی ارتش به ناوشکن آمریکایی هشدار داد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رئیس جمهور تونس از مشاور ترامپ با تصاویری از کودکان گرسنه غزه استقبال کرد تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه (س) آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند لفاظی وزیر خارجه اوکراین علیه ایران و روسیه برای همتای اسرائیلی‌اش ائتلاف اتهام‌ساز؛ هم‌صدایی اوکراین و تل‌آویو علیه ایران و روسیه ظفرقندی: قحطی تحمیلی بر غزه، فاجعه انسانی و ننگ تاریخی است
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: ۵۰ درصد اعتبارات مدرسه سازی را دولت تقبل کرده است + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۷۶۴۷
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۲
استاندار خراسان رضوی: ۵۰ درصد اعتبارات مدرسه سازی را دولت تقبل کرده است + فیلم
استاندار خراسان رضوی گفت: دولت در حال حاضر توانسته است حدود ۵۰ درصد اعتبارات موردنیاز را تأمین کند و باقی منابع باید با خلاقیت و جلب مشارکت خیران، نهاد‌ها و حتی عموم مردم تأمین شود.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری امروز، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴، در همایش و کارگاه‌های تبیین نهضت توسعه فضا‌های آموزش و پرورش خراسان رضوی، با بیان اینکه بزرگ‌ترین دستاورد دولت‌ سیزدهم توجه ویژه به آموزش و پرورش بود، اظهار کرد: رئیس‌جمهور محترم بار‌ها اعلام کرده‌اند که اولویت یک کشور، آموزش‌ و پرورش است و طبعاً باید همه امکانات ملی و استانی برای تحقق این اولویت مهم بسیج شود. برنامه‌ریزی دقیق، ورود همه مدیران محلی و هم‌افزایی ملی و مردمی رکن اصلی پیشرفت در این حوزه است.

وی با اشاره به الگوی هیئت‌امنایی مدرسه‌سازی با مشارکت جمعی، افزود: تشکیل ۷۲۵ هیئت‌امنای مدرسه‌ساز در استان، به‌منزله مشارکت واقعی و نقش‌آفرینی مردم در توسعه فضا‌های آموزشی است. باید بپذیریم که هر هیئت‌امنا پروژه مدرسه را برای محل زندگی خود می‌سازد و مهم‌ترین مسئولیت ما، خلق فضای مشارکت و استفاده از همه ظرفیت‌های دولتی و مردمی در استان است. حتی اگر یک نفر یا گروهی از خیرین تنها یک مدرسه یا چند کلاس بسازند، همین هنر جذب و هدایت ظرفیت مردمی بخش عمده‌ای از موفقیت طرح است.

اینجا ببینید:

استاندار خراسان رضوی گفت: دولت در حال حاضر توانسته است حدود ۵۰ درصد اعتبارات موردنیاز را تأمین کند و باقی منابع باید با خلاقیت و جلب مشارکت خیران، نهادها و حتی عموم مردم تأمین شود. این فرصت مغتنم، مسئولیت بزرگی برای همه مدیران و به‌ویژه فرمانداران شهرستان‌هاست تا نقش محوری خود را به‌خوبی ایفا کنند.

مظفری ادامه داد: کار مدرسه‌سازی با ساختار مشارکتی، پیچیدگی‌های خاص خود را دارد و نیازمند خلاقیت، هم‌فکری و مدیریت نوآورانه است. هر پروژه مشارکتی باید طوری مدیریت شود که همه احساس مسئولیت و تعلق‌خاطر کنند؛ گویی برای خانه خود مدرسه می‌سازند.

وی در پایان تأکید کرد: در شرایط فعلی کشور، عزم و اراده ملی برای توسعه آموزش و فضا‌های آموزشی کم‌نظیر است و همه باید شکرگزار این فرصت باشیم. مسئولیت مدیران در این مسیر سنگین، اما افتخارآمیز بوده و لازم است با همدلی و استقبال از ایده‌های تازه، راه‌های مشارکت مردمی در آموزش‌ و پرورش تقویت شود.

در انتهای این مراسم، از بوم ۷۲۵ مشارکت مردمی جهاد مدرسه‌سازی رونمایی شد.

سیدمحمدرضا موسوی
تصویربردار و تدوینگر سیدمحمدرضا موسوی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->