توضیح مرکز رسانه قوه مقننه درباره خبر تعطیلی ۲۰ روزه مجلس | مجلس تعطیل نشده بلکه صحن علنی تا ۵ مهر برگزار نمی‌شود بن زاید رییس امارات برای اعلام همبستگی با قطر وارد دوحه شد جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم

  • کد خبر: ۳۳۷۸۵۲
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۲
استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم
غلامحسین مظفری در بازدید از مجموعه بازار رضا(ع) مشهد و گفت‌و‌گو با تولیدکنندگان صنایع‌دستی مستقر در این بازار گفت: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با روز جهانی صنایع‌دستی، استاندار خراسان رضوی با حضور در مجموعه بازار رضا(ع) مشهد، با تعدادی از تولیدکنندگان صنایع‌دستی مستقر در این بازار، دیدار و گفت‌و‌گو کرد و در جریان مسائل و مشکلات آن‌ها قرار گرفت.

غلامحسین مظفری در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران، گفت: در استان خراسان رضوی در حوزه صنایع‌دستی فعالیت بسیار خوبی در حال انجام است. از سوی دیگر، مشهد نیز به عنوان شهر جهانی گوهرسنگ‌ها ثبت شده و باید تلاش کنیم از این عنوان استفاده کنیم و ارزش‌افزوده بیشتری را از این راه برای شهر مشهد و محصولات خود به دست آوریم.

وی افزود: خوشحالم از اینکه در مجموعه بازار رضا(ع) غرفه‌های زیادی در کنار محصولات فراوری‌شده و محصولات استان خراسان رضوی، به فروش صنایع‌دستی اختصاص پیدا کرده است. در جریان این بازدید، افراد حاضر در غرفه‌ها مسائل متعددی را مطرح کردند که بخشی از آن مدیریتی است و به عدم درک و شناخت سیستم اقتصادی و سیستم اداری ما از این حوزه برمی‌گردد.

وی خاطرنشان کرد: بخش عمده‌ای از ارزش‌افزوده‌ای که روی صنایع‌دستی ما ایجاد می‌شود، محصول هنر و خلاقیتی است که بر روی نقره اعمال می‌شود. اما در سوی دیگر، محدودیت‌هایی برای صادرات نقره ایجاد می‌شود که به نظر می‌رسد اگر آگاهی و شناخت دقیقی از این حرفه و فرایند‌های آن داشته باشیم، اتفاقاً باید تسهیلات بیشتری را برای صادرات این محصولات فراهم کنیم.

استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: اعتقاد دارم که زمینه فعالیت و کار در خراسان و شهر مشهد بسیار بالاست و طبیعی است که بخشی از مسئولیت به عهده بنده به عنوان استاندار است. باید تلاش کنیم اختیارات لازم را برای بخشی از موضوعات در مشهد بگیریم. ارزش‌گذاری سنگ‌های قیمتی به طور طبیعی باید در شهر مشهد به عنوان شهر جهانی گوهرسنگ‌ها اتفاق بیفتد. این موضوع باید پیگیری و دنبال شود و حداقل اینکه یک شعبه آن باید در مشهد ایجاد شود و مشهدی‌ها نباید برای ارزش‌گذاری محصولات خود به تهران مراجعه کنند.

وی در ادامه گفت: در بسیاری از غرفه‌هایی که کمتر از ۱۰ متر متراژ دارد، بیش از ۱۰۰ نفر نیرو وجود دارد که برای آن‌ها کار می‌کنند و شبکه گسترده‌ای پشت این صحنه و پشتیبان این مجموعه است و تلاش گسترده‌ای در حال انجام است که حتماً باید تقویت شود و باید کمک کنیم. البته مشابه کاری که امروز ثمره آن را در مرکز شهر می‌بینیم، باید در فضا‌های مشابه دیگر هم طراحی و ساخته شود.

مظفری بیان کرد: پیشنهاد مشخص من این است که در بازنگری که در طرح اطراف حرم انجام می‌شود و در آینده نزدیک این بازنگری به سرانجام می‌رسد، مجموعه‌های مشابه بازار رضا(ع) که ارزش‌افزوده ایجاد کرده و نیاز گردشگر و زائر ما را تأمین می‌کنند و البته محل عرضه دقیق و خوب محصولات باکیفیت صنایع‌دستی استان هم هستند، راه‌اندازی شوند؛ به عبارت دیگر، بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود.

وی افزود: ما ظرفیت‌های بسیار خوبی نیز در حوزه معادن داریم و البته کشور‌های همسایه ازجمله افغانستان هم سنگ‌های قیمتی فراوانی دارند. در این زمینه، نیاز به یک همکاری مشترک در منطقه وجود دارد. این موضوع در منطقه آزاد دوغارون پیش‌بینی شده که در آنجا یک منطقه معدنی طراحی و فراوری اولیه انجام شود. طبیعی است که خیلی از این کارگاه‌ها می‌توانند در مشهد و شهر‌های استان و مناطق مرزی باشند.

محمدرضا فنائی
تصویربردار محمدرضا فنائی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->