میزان بارش باران در سال ۱۴۰۴ چقدر کاهش یافته است؟ برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا و پس‌فردا ( ۹ و ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | حدود ۳۰ هزار نفر گزینش خواهند شد چگونه می‌توان از مشکلات تنفسی بعد از عمل بینی پیشگیری کرد؟ نمک‌های رنگی حاوی ترکیبات سرطان‌زا هستند ۳۱ پایگاه اورژانس بانوان در سراسر کشور فعال است مراقب تپش‌های قلبتان باشید! مرحله دوم وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری واریز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیرعامل تأمین اجتماعی: متعهد به امانتداری از دارایی کارگران و بازنشستگان هستیم اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در خصوص حقوق تیر ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری زلزله‌ای به بزرگی ۸ ریشتر روسیه را لرزاند | احتمال بروز سونامی در شرق روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ثبت‌نام آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در ۲۶ رشته تحصیلی قانون هوای پاک در مسیر بازنگری در مجلس شورای اسلامی | آیا نفس‌های شهر مشهد احیا می‌شود؟ پلیس فتای مشهد معمای کلاهبرداری یک ساله را حل کرد | ماجرای خرید پفک ۴۶ میلیون تومانی! حکم قاطع دادگاه کیفری مشهد: قصاص و ۲۱ سال حبس مجازات قتل با نسکافه سمی ثبت دمای بالای ۵۰ درجه در ۷ شهر خوزستان (۷ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای گم‌شدن جنین‌ها در بیمارستان آبان تهران تکذیب شد تلاش برای نجات بزرگ‌ترین ذخیره‌گاه بادام کوهی خراسان رضوی از خشکسالی اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند آغاز مرمت رباط تاریخی «تُروسَک» تربت حیدریه خراسان رضوی شاخص اهدای خون بانوان ایرانی، بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟
سرخط خبرها

واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی

  • کد خبر: ۳۳۸۰۱۱
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴
واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی
معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: تکلیف جدید ما در زمینه ناترازی برق این است که زمین مورد نیاز نیروگاه تجدیدپذیر را تأمین کنیم. تا امروز ۱۱۰ طرح نیروگاه خورشیدی به مساحت هزار و ۷۳۵ هکتار و در حوزه نیروگاه‌های بادی ۲۱۷ هکتار در قالب نیروگاه بادی تحویل متقاضیان دادیم.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سیدرضا ابوترابی امروز، ۲۱ خردادماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه در آستانه روز جهانی مقابله با بیابان‌زایی و خشکسالی که در محل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: منابع طبیعی و اراضی ملی دو کلمه‌ای است که با اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در استان شناخته می‌شوند.

وی با بیان اینکه حفاظت، بهره‌برداری و اصلاح مراتع و منابع طبیعی کشور جزو وظایف سازمان است، عنوان کرد: پیشتاز وظایف ما حفاظت از اراضی ملی بوده و حفاظت از اراضی منابع طبیعی مستلزم این است که منابع طبیعی در قانون تکالیفی را به مرحله اجرا درآورد که تملک آن مهم است. اراضی منابع طبیعی به عنوان اراضی ملی شناخته می‌شوند.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی ادامه داد: در استان از مجموع ۱۱.۶ میلیون هکتار اراضی، حدود ۸ میلیون هکتار جزو عرصه‌های ملی بوده که در قالب ۱۰ هزار پلاک ثبتی نقشه‌برداری شده است. تشخیص اراضی ملی و تهیه نقشه به اتمام رسیده و بعد نوبت تثبیت مالکیت است. از ۸ میلیون هکتار، ۷ میلیون هکتار تا سال ۱۳۹۱ منجر به صدور سند مالکیت دفترچه‌ای شد.

ابوترابی ادامه داد: در اجرای قانون حدنگار نیز تا امروز ۶ میلیون و ۳۲۰ هزار هکتار از این اراضی در قالب اسناد تک‌برگ به نام دولت منجر به صدور سند مالکیت شده و ۷۰۰ هزار نقشه آماده شده است. قرار نیست روی اراضی ملی قفل باشد، عرصه و اعیان اراضی ملی توسط دامداران به عنوان علوفه بهره‌برداری و همچنین برای طرح‌های مختلف نیز واگذار می‌شود، اما واگذاری در قالب اسناد اجاره است.

وی بیان کرد: در حوزه واگذاری، از سال ۱۳۸۵ تا ۱۴۰۳ در طرح‌های کشاورزی ۱۸۱۸ فقره به میزان ۱۶ هزار و ۱۰۰ هکتار و در حوزه طرح‌های غیرکشاورزی ۱۲۷۹ طرح با ۲۶ هزار هکتار به مستأجرین واگذار شده است. در طرح‌های واگذاری به دستگاه‌های دولتی، ۲۲۰ فقره طرح بوده که ۱۲ هزار و ۶۲۳ هکتار رایگان تحویل شده است. در بحث مسکن، ۸۲ هزار و ۴۹۳ هکتار در قالب ۴۳۰ پلاک ثبتی اراضی ملی حریم شهر‌های استان تحویل راه و شهرسازی شده که برای عمران و آبادی به‌خصوص طرح ملی مسکن است. از ۱۴۰۱، ۲۷ هزار هکتار بوده که قانون نهضت ملی مسکن مصوب شد.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی اضافه کرد: طرح هادی ۷۶۵ روستا به مساحت ۴۵۰۶ هکتار اراضی ملی به صورت رایگان به بنیاد مسکن داده شده است. تکلیف جدید ما در زمینه ناترازی برق این است که زمین مورد نیاز نیروگاه تجدیدپذیر را تأمین کند. تا امروز، ۱۱۰ طرح نیروگاه خورشیدی به مساحت ۱۷۳۵ هکتار تخصیص دادیم. در حوزه نیروگاه‌های بادی، ۲۱۷ هکتار و عمدتاً در شهرستان خواف تحویل متقاضیان دادیم. در حوزه معادن نیز بیش از ۹۵ درصد اراضی معادن کشور، اراضی ملی است که رایگان در اختیار وزارت صمت قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->