اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت داوطلبانه مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه جنبش حماس پاسخ مثبت خود به طرح آتش بس را اعلام کرد نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد سخنگوی وزارت خارجه: از خشم مردم هیچ‌کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد سفیر ایران در مالزی: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در محافظت از کشور‌های عضو کوتاهی کرده است پزشکیان: اکو نماد جدی دیپلماسی همسایگی است میزان تامین ارز امسال از ۱۳.۵ میلیارد دلار عبور کرد واکنش دختر سردار شادمانی به اظهارات رئیس پدافند غیرعامل: جاسوسی فراتر از واتساپ است سکوت عجیب وزارت خارجه در قبال روایت‌سازی غرب درباره مذاکره ایران و آمریکا پزشکیان عازم تهران شد ایزدی: مذاکرات قبلی در واقع یک عملیات فریب بوده است بورل افشا کرد: مزدوران آمریکایی ۵۵۰ فلسطینی را در غزه کُشته‌اند سردار نائینی: اگر تجاوز جدیدی علیه ایران رخ دهد، هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت ضرورت پرهیز از تعریف پروژه‌های جدید در طرقبه شاندیز اردوغان: هدف اسرائیل از حمله به ایران، لبنان و سوریه، به‌زانودرآوردن فلسطین است پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان دیدار کرد | وحدت کشور‌های اسلامی مؤثرترین راهکار رفع هر تهدیدی علیه آن‌هاست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید

  • کد خبر: ۳۳۸۰۱۴
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
اعتراضات آمریکا به ایالت کنتاکی کشید
ده‌ها نفر در شمال کنتاکی در اعتراض به لایحه مهاجرتی ترامپ و فراخواندن گارد ملی و تفنگداران دریایی ایالات متحده در واکنش به چند روز ناآرامی در لس‌آنجلس به خیابان آمدند.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه «ان‌کی وای» این اعتراض را برای نشان دادن همبستگی با هزاران معترضی که خیابان‌های لس‌آنجلس را پر کرده بودند و صد‌ها نفری که در نزدیکی همیلتون علیه بازداشت‌های اخیر مهاجران در باتلر اعتراض کردند، سازماندهی کرد.

«آن دیکرسون» یکی از بنیانگذاران این گروه، گفت: مهم است افرادی که با توجه بیشتر مقامات فدرال مهاجرت و گمرک (ICE) مواجه هستند، بدانند که در شمال کنتاکی از حمایت برخوردارند. دیکرسون گفت: «هر کاری که انجام می‌شود، حمله مستقیم به قانون اساسی ماست.»

«روبرتو هنریکز» یکی دیگر از رهبران این گروه، گفت که اکثر اعتراضات در ایالات متحده، مانند اعتراضاتی که آنها سازماندهی کردند، مسالمت‌آمیز بود. او استدلال کرد که واکنش ارتش به اعتراضات در لس‌آنجلس، خشونت‌آمیز، غیرضروری و احتمالاً غیرقانونی بوده است.

هنریکز گفت: «خشونت پاسخ نیست. هیچ‌کس نباید آنجا باشد و ماشین‌ها را آتش بزند یا به مردم حمله کند، اما در بیشتر موارد، معترضان در کالیفرنیا و سایر نقاط مسالمت‌آمیز هستند.»

اعضای ان کی وان گفتند تا زمانی که لازم باشد، در مبارزه با سیاست اخراج دسته‌جمعی ترامپ خواهند بود.

دیکرسون گفت: «ما چهار سال اول اینجا بودیم. برای سال بعد هم اینجا خواهیم بود و جایی نخواهیم رفت.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->