قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی هشدار مشاور پوتین درباره هر نوع تعرض به منطقه کالینینگراد روسیه نماینده سابق پارلمان رژیم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده شرکت نخواهد کرد ویدئو | روایت تکان‌دهنده یک افسر آمریکایی از غزه: قتل غیرنظامیان با گلوله‌های تانک و خمپاره! مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای وزارت امور خارجه مکزیک هم قحطی گسترده در غزه را محکوم کرد عمار حکیم خواستار اقدام جدی سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب علیه جنایات صهیونیست‌ها شد سوءتغذیه شدید ۱۷ هزار کودک فلسطینی بر اثر گرسنگی نماینده مردم مشهد در مجلس: سیاست واحدی در زمینه مهاجرت وجود ندارد، نیاز به تقویت قوانین داریم| انحلال بانک آینده در دستور کار قرار دارد اعلام زمان ثبت‌نام نهایی داوطلبانِ انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی استاندار خراسان رضوی با آیت‌الله جعفر سبحانی دیدار کرد
سرخط خبرها

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۸۳۱۶
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
مجمع عمومی سازمان ملل امروز (جمعه) قطعنامه‌ای را صادر کرد که در آن خواستار آتش‌بس فوری و بی‌قیدوشرط در نوار غزه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجمع عمومی سازمان ملل با صدور قطعنامه‌ای خواستار برقراری آتش‌بس فوری و بی‌قیدوشرط در نوار غزه و پایبندی همه طرف‌ها به آن شد.

این مجمع همچنین خواستار پایان دادن فوری به محاصره، گشایش همه گذرگاه‌ها و تضمین ورود کمک‌های بشردوستانه به فلسطینیان در همه نقاط نوار غزه شد.

طبق این گزارش، مجمع عمومی سازمان ملل با رای اکثریت کشور‌های عضو قطعنامه‌ای را صادر کرد که در آن خواستار آتش‌بس فوری و بی‌قید و شرط در غزه شده است. این قطعنامه با ۱۴۹ رای موافق، ۱۲ رای مخالف و ۱۹ رای ممتنع به تصویب رسید.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش کرد: این قطعنامه هرگونه استفاده از گرسنگی غیرنظامیان به عنوان روشی در درگیری و پناه بردن به روش‌های غیرقانونی برای جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه را به شدت محکوم کرد.

در این بیانیه بر عدم محروم کردن غیرنظامیان در نوار غزه از مواد و کالا‌های ضروری از طریق کارشکنی در ارائه کمک‌های امدادی تاکید شده است.

این قطعنامه متشکل از ۲۱ بند اجرایی است که شامل درخواست آزادی فوری و بی‌قید و شرط زندانیان در فلسطین و اجرای قطعنامه ۲۷۳۰ شورای امنیت است که خواستار بازگشت فلسطینیان به منازل خود و عقب نشینی کامل نظامیان اسرائیلی از نوار غزه شده است.

مجمع عمومی سازمان ملل در قطعنامه خود از حمایت از طرح سازمان ملل برای از سرگیری ارسال کمک‌ها خبر داده و تاکید کرده است که آژانس آنروا ستون فقرات پاسخگویی به نیاز‌های بشردوستانه در نوار غزه بوده و هرگونه کارشکنی در اجرای ماموریت آن مردود است.

این مجمع بر ضرورت پایبندی اسرائیل به تعهدات خود به موجب قانون بین‌المللی شد.

این قطعنامه که همچنین بر وضعیت وخیم انسانی در فلسطین تاکید می‌کند، به نیاز به پاسخگویی برای اطمینان از اینکه اسرائیل به تعهدات حقوق بین‌الملل احترام می‌گذارد، اشاره کرده است.

سفیر اسپانیا در مجمع عمومی سازمان ملل در این باره گفت: «به عنوان یک موضوع فوری، جامعه بین‌المللی باید یک پیام قوی، یک پیام در رابطه با وضعیت غزه ارسال کند و ما قویا همه کشور‌های عضو را تشویق می‌کنیم که به این پیش‌نویس قطعنامه رای مثبت دهند.»

وی خاطرنشان کرد که پیش‌نویس قطعنامه بر تعهد به راه حل دو دولتی تاکید می‌کند و در عین حال «قاطعانه هرگونه تلاش برای تغییر جمعیتی در نوار غزه و کرانه باختری را رد می‌کند. متن همچنین خواستار توقف فوری شهرک‌سازی، ساخت و ساز، توسعه، مصادره زمین، تخریب خانه‌ها، اخراج اجباری و خشونت شهرک نشینان در کرانه باختری از جمله در قدس شرقی است.»

پیش از رای‌گیری، «ریاض منصور» فرستاده فلسطین در سازمان ملل متحد متن پیش‌نویس قطعنامه را «قوی‌ترین متن تا به امروز در مورد این موضوعات» توصیف کرد و گفت: «ادامه بی‌اعتنایی و تحقیر آشکار اسرائیل به قواعد حقوق بین‌الملل، قطعنامه‌های ارگان‌های سازمان ملل متحد و مواضع دولت‌ها در سراسر جهان باید به اقدام قاطع منجر شود.»

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->