عظیمی راد: مدارس جدید در حاشیه شهر مشهد ساخته خواهد شد نصب ۱۳۰ کیلومتر دیوار مرزی خراسان رضوی با کشور افغانستان آنچه در سفر معاون اول رئیس جمهوری در قرقیزستان گذشت جنگجویان خارجی تحریرالشام در نامه‌ای خواستار شهروندی سوریه شدند حرکت آمریکا و روسیه به سمت عادی‌سازی روابط تأکید دبیرکل سازمان ملل بر آتش‌بس بی‌قیدوشرط به‌عنوان اولین گام صلح در اوکراین رسانه‌های آمریکایی: در دیدار پوتین و ترامپ توافقی درباره اوکراین حاصل نشد سازمان ملل: یک‌هزار و ۷۶۰ فلسطینی در صف غذا به شهادت رسیده‌اند پایان مذاکرات پوتین و ترامپ در آلاسکا |پوتین: مذاکرات در فضایی مثبت برگزار شد | ترامپ: برخی مسائل حل نشده‌، اما پیشرفت‌هایی داشتیم نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) تاکید عارف بر آمادگی ایران برای مبادله با اعضای اتحادیه اوراسیا با محوریت بخش خصوصی آغاز مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ از استقبال بر روی فرش قرمز تا مذاکرات خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا + فیلم و عکس اولین تصویر از محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات در بیمارستان «مروان برغوثی» کیست؟ | واکنش حماس به یورش بن‌گویر به سلول انفرادی نلسون ماندلای فلسطین دادستان واشنگتن علیه دولت ترامپ شکایت کرد واکنش تند رسایی به اظهارات اخیر استاندار مازندران درباره حجاب تهدید ترامپ علیه پوتین در ساعات پیش از آغاز مذاکره در آلاسکا انفجار واحد تولید مهمات در روسیه ۵ کشته برجای گذاشت پاسخ یک نماینده مجلس به اظهارات سخنگوی دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها: می‌توانند دوشنبه یا سه‌شنبه را تعطیل کنند! مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است
سرخط خبرها

وزیر میراث فرهنگی: دولت در کنار نیروهای مسلح است تا انتقام این جنایت را بگیرد

  • کد خبر: ۳۳۸۳۷۷
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
وزیر میراث فرهنگی: دولت در کنار نیروهای مسلح است تا انتقام این جنایت را بگیرد
سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی با این باور که اتفاق اخیر برآمده از سناریوی از پیش طراحی شده از سوی رئیس جمهور آمریکا بوده است، گفت: دولت با همه توان و ظرفیت در کنار نیروهای مسلح است تا بتواند انتقام این جنایت را از رژیم کودک‌کش و جنایتکار اسرائیل بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در واکنش به حملات اسرائیل به ایران، به مردم ایران تسلیت گفت و اظهار کرد: این اقدام را نه‌تنها حمله‌ای به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی، بلکه هجوم به وجدان تاریخی ملت ایران و ساحت تمدنی آن توصیف کرد.

او در گفت‌وگوی تلویزیونی با نگاهی کلان به صحنه تحولات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، اظهار کرد: وقایع دو ماه گذشته گویای آن است که این تهاجم، حلقه‌ای از زنجیره یک سناریوی نظام‌مند و چندلایه بوده است، سناریویی با مهندسی راهبردی دولت ایالات متحده، به‌ویژه جناح افراطی حامی ترامپ، که با هدف تعلیق در مذاکرات و خرید زمان برای بازآرایی آرایش دفاعی رژیم صهیونیستی طراحی شده بود. این طراحی با صدور قطعنامه‌های فشارزا از ناحیه اروپا، خصوصاً فرانسه و نیز سازمان‌های بین‌المللی، چون آژانس انرژی اتمی، هم‌افزا شده است.

صالحی امیری ادامه داد: رژیم صهیونیستی این اقدام را در چارچوب جنگ روانی، جنگ هوشمند و تقابل هویتی تدارک دیده است، غافل از آنکه ملت ایران، با سرمایه‌ای بی‌بدیل به‌نام وحدت در لحظات سرنوشت‌ساز، بار دیگر خود را در قامت یک ملت مقاوم، با آرمان‌های فراتر از مرز‌های جغرافیایی و در تراز تمدنی نشان خواهد داد.

او با اشاره به واکنش اجتماعی ملت به این جنایت، گفت: در پی این تهاجم، ما شاهد تقویت گفتمان همبستگی ملی، بازتعریف مفاهیم میهن‌دوستی و تکوین حرکت‌های خودجوش مانند کمپین «جانم فدای ایران» در میان جوانان هستیم، نشانه‌هایی روشن از آن که، ملتی که سرمایه اجتماعی‌اش در هویت تاریخی‌اش ریشه دارد، شکست‌ناپذیر است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران این اقدام را با عقلانیت راهبردی، در چارچوب موازنه بازدارندگی، پاسخ خواهد داد. آنچه در پیش است، نه یک واکنش احساسی، بلکه آغاز فصلی نوین در بازطراحی نظم امنیتی منطقه‌ای و خنثی‌سازی ظرفیت‌های تهاجمی رژیم اشغالگر است.

صالحی امیری با تأکید بر نقش دولت و ملت در مقطع کنونی، گفت: در چنین شرایطی، اولویت نخست، تعمیق پیوند ارکان نظام سیاسی با لایه‌های مختلف جامعه است. در این آوردگاه تمدنی، دولت در کنار نیرو‌های مسلح و تحت زعامت رهبری معظم انقلاب، با تمام ظرفیت‌های دیپلماسی، فرهنگی و اقتصادی خود در میدان است تا نشان دهد که جبهه حق، به پشتوانه وعده الهی و خرد تاریخی، پیروز نهایی این نبرد خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->