موج گسترده بازتاب حضور رهبر معظم انقلاب در حسینیه امام خمینی (ره) در رسانه‌های خارجی | فضائلی: امواج این انفجار تل‌آویو و کاخ‌سفید را درخواهد‌ نوردید! عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، ۲ پیش‌شرط برای مذاکره با آمریکا اعلام کرد مجری مشهور آمریکایی: مصاحبه با رئیس جمهوری ایران به زودی منتشر می‌شود + ویدئو قالیباف: ایران‌ِ حسین (ع) تا ابد پیروز است جنبش نجباء عراق: عاشورا الهام‌بخشمان است دستمان روی ماشه است رهبر معظم انقلاب در مراسم عزاداری شب عاشوراء حسینیه امام خمینی حاضر شدند + فیلم (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شلیک دو راکت از غزه به سوی شهرک‌های صهیونیست‌نشین نامه ایران به سازمان ملل متحد در مورد ربایش احمد متوسلیان و همراهانش توسط رژیم صهیونیستی عراقچی و همتای مصری تلفنی گفت‌و‌گو کردند پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی در تصمیم‌سازی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خودمعرف افزایش یافته است
سرخط خبرها

وزیر میراث فرهنگی: دولت در کنار نیروهای مسلح است تا انتقام این جنایت را بگیرد

  • کد خبر: ۳۳۸۳۷۷
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
وزیر میراث فرهنگی: دولت در کنار نیروهای مسلح است تا انتقام این جنایت را بگیرد
سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی با این باور که اتفاق اخیر برآمده از سناریوی از پیش طراحی شده از سوی رئیس جمهور آمریکا بوده است، گفت: دولت با همه توان و ظرفیت در کنار نیروهای مسلح است تا بتواند انتقام این جنایت را از رژیم کودک‌کش و جنایتکار اسرائیل بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در واکنش به حملات اسرائیل به ایران، به مردم ایران تسلیت گفت و اظهار کرد: این اقدام را نه‌تنها حمله‌ای به تمامیت ارضی جمهوری اسلامی، بلکه هجوم به وجدان تاریخی ملت ایران و ساحت تمدنی آن توصیف کرد.

او در گفت‌وگوی تلویزیونی با نگاهی کلان به صحنه تحولات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، اظهار کرد: وقایع دو ماه گذشته گویای آن است که این تهاجم، حلقه‌ای از زنجیره یک سناریوی نظام‌مند و چندلایه بوده است، سناریویی با مهندسی راهبردی دولت ایالات متحده، به‌ویژه جناح افراطی حامی ترامپ، که با هدف تعلیق در مذاکرات و خرید زمان برای بازآرایی آرایش دفاعی رژیم صهیونیستی طراحی شده بود. این طراحی با صدور قطعنامه‌های فشارزا از ناحیه اروپا، خصوصاً فرانسه و نیز سازمان‌های بین‌المللی، چون آژانس انرژی اتمی، هم‌افزا شده است.

صالحی امیری ادامه داد: رژیم صهیونیستی این اقدام را در چارچوب جنگ روانی، جنگ هوشمند و تقابل هویتی تدارک دیده است، غافل از آنکه ملت ایران، با سرمایه‌ای بی‌بدیل به‌نام وحدت در لحظات سرنوشت‌ساز، بار دیگر خود را در قامت یک ملت مقاوم، با آرمان‌های فراتر از مرز‌های جغرافیایی و در تراز تمدنی نشان خواهد داد.

او با اشاره به واکنش اجتماعی ملت به این جنایت، گفت: در پی این تهاجم، ما شاهد تقویت گفتمان همبستگی ملی، بازتعریف مفاهیم میهن‌دوستی و تکوین حرکت‌های خودجوش مانند کمپین «جانم فدای ایران» در میان جوانان هستیم، نشانه‌هایی روشن از آن که، ملتی که سرمایه اجتماعی‌اش در هویت تاریخی‌اش ریشه دارد، شکست‌ناپذیر است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران این اقدام را با عقلانیت راهبردی، در چارچوب موازنه بازدارندگی، پاسخ خواهد داد. آنچه در پیش است، نه یک واکنش احساسی، بلکه آغاز فصلی نوین در بازطراحی نظم امنیتی منطقه‌ای و خنثی‌سازی ظرفیت‌های تهاجمی رژیم اشغالگر است.

صالحی امیری با تأکید بر نقش دولت و ملت در مقطع کنونی، گفت: در چنین شرایطی، اولویت نخست، تعمیق پیوند ارکان نظام سیاسی با لایه‌های مختلف جامعه است. در این آوردگاه تمدنی، دولت در کنار نیرو‌های مسلح و تحت زعامت رهبری معظم انقلاب، با تمام ظرفیت‌های دیپلماسی، فرهنگی و اقتصادی خود در میدان است تا نشان دهد که جبهه حق، به پشتوانه وعده الهی و خرد تاریخی، پیروز نهایی این نبرد خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->