انفجار در خیبرپختونخواه پاکستان؛ یک نفر کشته و چندین تن زخمی شدند امارات اظهارات نتانیاهو در مورد آوارگی فلسطینی‌ها را محکوم کرد تلاش برای ترور یک مقام اسرائیلی توسط ترکیه رد شد مشارکت رئیس سابق شاباک در آدم ربایی در آلمان حادثه امنیتی سخت برای نظامیان اسرائیلی در غزه (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: پیام‌ها با آمریکا همچنان از طریق واسطه‌ها رد و بدل می‌شود نارندا مودی به اظهارات ترامپ واکنش نشان داد سفر یک هیات بلندپایه از حماس به قاهره اعزام ۱۰ جنگنده «اف-۳۵» آمریکایی به کارائیب برای رویارویی احتمالی با ونزوئلا واکنش حماس به بمباران برج‌های مسکونی غزه توسط اسرائیل فرمانده جدید سنتکام به اراضی اشغالی سفر کرد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) سفرای ایران در امارات و فیلیپین با عراقچی دیدار کردند افزایش چشمگیر حضور نظامی روسیه در مرز فنلاند اسرائیل با بمباران برج‌های مسکونی غزه به دنبال چیست؟ + فیلم امکان خروج ایران از NPT با قید ۳ فوریت در مجلس بررسی می‌شود (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) روایت فرمانده ارتش از رودرویی خلبانان ایرانی در جنگ ۱۲ روزه با دشمن به میزبانی رئیس جمهور، نشست مشترک سران قوا برگزار شد روسیه: ارمنستان و آذربایجان متحدان ما هستند | از بازگشایی مسیر‌ها حمایت می‌کنیم همکاری‌های دوجانبه محور گفت‌وگوی مقام ارشد امنیتی هند با لاریجانی مجلس در دستور هفتگی طرح اصلاح قانون مهریه را بررسی می‌کند قائم‌پناه: باید زمینه اجرا برای همه هنرمندان نام‌آشنای کشور فراهم شود وحدت، همه یک تن برای وطن اژه‌ای: باید نسبت به تحرکات دشمنان هوشیار هستیم | ایران اهل منطق و گفت‌و‌گو است عضو کمیسیون انرژی مجلس: در پایان شهریور خاموشی‌ها به حداقل می‌رسد یک نماینده مجلس: اصراری بر استیضاح وزیر نیرو نیست | بحران انرژی ریشه‌دارتر از یک سال گذشته است بررسی طرح اصلاح قانون مهریه در دست بررسی مجلس (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: اتحاد مسلمانان، راهبردی‌ترین عامل در شکست نقشه‌های دشمنان است
سرخط خبرها

توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • کد خبر: ۳۳۸۶۵۳
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲
توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به اینکه ۴ ساختمان حیاتی در تاسیسات هسته‌ای اصفهان در جریان حملات اخیر آسیب دیده‌اند اعلام کرد که سطح تشعشعات خارج از این سایت، بدون تغییر باقی مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل متحد با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «سازمان مقررات هسته‌ای ایران به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اطلاع داده است که سطح تشعشعات خارج از سایت در اصفهان بدون تغییر باقی مانده است.»

این پیام می‌افزاید: «بر اساس اطلاعات در دسترس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در جریان حمله روز گذشته، چهار ساختمان حیاتی در سایت هسته‌ای اصفهان، از جمله تأسیسات تبدیل اورانیوم و کارخانه تولید صفحات سوخت آسیب دیده‌اند.»

بر اساس اعلام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، «انتظار نمی‌رود که سطح تشعشعات خارج از سایت افزایش یابد.»

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز گذشته در آخرین روز از نشست فصلی شورای حکام هشدار داد که حمله به تأسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد، حقوق بین‌الملل و اساسنامه آژانس است. وی گفت: «من بار‌ها اعلام کرده‌ام که تأسیسات هسته‌ای نباید تحت هیچ شرایطی هدف حمله قرار گیرند، چراکه این امر می‌تواند به انسان‌ها و محیط‌زیست آسیب برساند. چنین حملاتی پیامد‌های جدی برای ایمنی، امنیت و پادمان‌های هسته‌ای، همچنین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی دارد.»

بر اساس برنامه اعلام‌شده، شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه آینده برای بررسی اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران جلسه اضطراری برگزار خواهد کرد.

رضا نجفی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در وین، پیش‌تر در سخنانی تصریح کرد: «ما از شورای حکام و آژانس انتظار داریم که این اقدام تروریسم دولتی را قاطعانه و بدون قید و شرط محکوم کنند، رژیم صهیونیستی را در قبال این جنایت خطرناک پاسخگو بدانند و فوراً اقدام کنند. مسئولیت هرگونه عواقب بعدی که بر برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران تأثیر بگذارد، مستقیماً بر عهده آژانس و حامیان این جنایت خواهد بود.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->