اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان خشم اسلام‌آباد از نزدیکی دهلی نو- کابل | هدف هند از دعوت امیرخان متقی افزایش تنش افغانستان و هند بود «ملاکمال صلاحی‌زهی» از معتمدین بلوچ ترور شد‌ نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل اجرا شده است برگزاری افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی با حضور یکی از سران قوا در مشهد پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به رهبر انصارالله در پی شهادت رئیس ستاد ارتش یمن اسلامی در اردبیل: فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) اندونزی به تیم رژیم صهیونیستی اجازه شرکت در مسابقات جهانی ژیمناستیک را نداد نتانیاهو: جنوب سوریه باید عاری از سلاح باشد پیام عراقچی درباره نامه چین، ایران و روسیه به دبیرکل و رئیس شورای امنیت (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ: امیدوارم ایران و اسرائیل بر سر آتش‌بس توافق کنند! (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۸۹۱۵
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۲:۲۱
ترامپ: امیدوارم ایران و اسرائیل بر سر آتش‌بس توافق کنند! (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
رئیس جمهور آمریکا در ادامه اظهارات بی اساس خود در روزهای گذشته به تازگی گفته است که امیدوارم ایران و اسرائیل بر سر آتش‌بس توافق کنند!

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد دوشنبه گفت امیدوار است بین ایران و رژیم صهیونیستی توافق شود.ترامپ که پیش از عزیمت به کانادا برای شرکت در نشست سران کشور‌های عضو گروه هفت با خبرنگاران صحبت می‌کرد، در این خصوص گفت: امیدوارم توافق شود. من فکر می‌کنم زمان توافق است، اما باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد. بعضی وقت‌ها آنها باید برای آن بجنگند، اما باید ببینیم چه می‌شود. من فکر می‌کنم شانس خوبی برای توافق وجود دارد.

ترامپ همچنین گفت: من و نتانیاهو خیلی خوب با هم کنار می‌آییم و ما احترام متقابل زیادی برای خود قائل هستیم.طبق گزارش رویترز، ترامپ که پیشتر صحبت از «صلح» میان ایران و رژیم صهیونیستی را مطرح کرده بود، در ادامه تصریح کرد که نمی‌خواهد بگوید که از رژیم صهیونیستی خواسته حملات به ایران را متوقف کند.

او همچنین بر ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی از آنچه «دفاع از خود» خوانده در برابر حملات تلافی‌جویانه ایران خوانده، تاکید کرد.

منبع: ایسنا

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->