تاکید رادان بر آمادگی نیروی انتظامی برای برقراری نظم و امنیت آخرین وضعیت شکایت قوه قضائیه از نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی حضور رئیس جمهور در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رئیس مجلس شورای اسلامی: محاکمه جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی مطالبه‌ عمومی است شمار شهدای جنگ در غزه از مرز ۶۰ هزار نفر فراتر رفت سخنگوی کرملین: ایران، چین و کره شمالی متحدان ما هستند دادستانی تهران علیه طراح کاریکاتور توهین‌آمیز اعلام جرم کرد نمایش پوستر «نازیسم قرن ۲۱ را متوقف کنید» در نشست ابتکاری ایران در ژنو روزنامه سعودی: اسرائیل به دنبال تسلیم کردن کشور‌های منطقه است آیت الله علم الهدی: هیچ قلبی، پاک‌تر و آماده‌تر از قلب یک نوجوان برای درک حقیقت نیست | اربعین؛ مدرسه تربیت نسل آینده در مسیر سیدالشهدا (ع) رهبر معظم انقلاب: جمهوری اسلامی استحکام بی‌نظیر پایه‌های نظام و کشور خود را به دنیا نشان داد + فیلم کامل بیانات عقب نشینی تلویحی پزشکیان از لایحه فضای مجازی بدهکاری ۶ هزار میلیارد تومانی بیمارستان‌های دولتی به یک شرکت سرمایه‌گذاری دارو حضور عضو فراکسیون زنان مجلس در همایش بین‌المللی «روز اسلامی مقابله با خشونت علیه زنان» در بغداد رادان: پایش مرز‌ها در اربعین با پهپاد و دیگر وسایل هوشمند انجام می‌شود زیان ۹۳ میلیارد دلاری تغییرات اقلیمی برای آمریکا در نیمه نخست سال ۲۰۲۵ عارف: در حال گذار از صنعت وابسته به ملی هستیم غرب تشنه داده‌های اطلاعاتی درباره میزان خسارت‌های وارده به سایت‌های هسته‌ای است تعطیلی پایتخت و نحوه آن، فردا در جلسه هیئت دولت بررسی می‌شود قالیباف: اقدامات اسرائیل در غزه یادآور جنایات نازی‌هاست اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی چالش‌های بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در حوزه قانون‌گذاری نماینده مجلس: تنها راه نجات تالاب شادگان اتصال رودخانه کارون به رود جراحی است هیچ مشکلی برای ترخیص خودرو‌های وارداتی وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر شفاهی نماینده مجلس: ارز ترجیحی به جای تخصیص به سوداگران در اختیار برنجکاران قرار گیرد
سرخط خبرها

شورای عالی امنیت ملی: هرگونه اقدام به نفع رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود

  • کد خبر: ۳۳۹۱۲۴
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
شورای عالی امنیت ملی: هرگونه اقدام به نفع رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود
براساس اعلام شورای عالی امنیت ملی، هرگونه اقدام به نفع عملیات‌های جنایتکارانه رژیم صهیونیستی مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، شورای عالی امنیت ملی روز دوشنبه با صدور اطلاعیه‌ای تاکید کرد: با عنایت به ضرورت برخورد فوری و شدید با تحرکات و اقدامات مجرمانه جاسوسان و مزدوران رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، هرگونه اقدام به نفع این رژیم مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ضمن تبریک پیروزی‌های نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور در تنبیه دشمن صهیونیست به اطلاع می‌رساند با عنایت به ضرورت برخورد فوری و شدید با تحرکات و اقدامات جاسوسان و مزدوران جاسوسی هر گونه اقدام به نفع عملیات‌های جنایتکارانه این رژیم در چارچوب محور‌های زیر مشمول برخورد قاطعانه و اشد مجازات می‌شود.

۱ - هر گونه همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی از جمله کسب و انتقال اطلاعات در مورد امکان نظامی، اطلاعاتی و حساس کشور از مصادیق بارز ماده ۶ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت ملی تلقی شده و مرتکبان در چارچوب محاربه و افساد فی الارض به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

۲-­ اقدام به ساخت یا خرید و فروش یا حمل و نگهداری یا به کارگیری ریز پرنده­ها (حاوی مواد انفجاری باشند یا نباشند) در راستای تحقق عملیات­های خصمانه رژیم اشغالگر صهیونیستی مصداق ماده ۵۰۸ قانون مجازات اسلامی بوده و مرتکبان در چارچوب محاربه به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

۳-­ هرگونه اقدام به آتش­سوزی یا خرابکاری در اماکن و اموال و تأسیسات عمومی و خصوصی، موضوع مواد ۶۷۵ و ۶۸۷ قانون مجازات اسلامی در راستای اهداف خصمانه رژیم اشغالگر صهیونیستی برای مقابله با نظام اسلامی تلقی شده و مرتکبان به عنوان محارب به اشد مجازات محکوم خواهند شد.

۴-­ هر گونه کمک و مساعدت به عوامل و جاسوسان رژیم صهیونیستی در قالب در اختیار قراردادن اماکن مسکونی یا تجاری به عنوان محل استقرار افراد یا تجهیزات دشمن یا در اختیار قرار دادن وسیله نقلیه، همچنین تأمین مالی، تجهیزاتی یا ارتباطاتی آنان در صورتی که مصداق ماده ۶ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت نباشد، مشمول اشد مجازات مقرر در ماده ۵۱۰ قانون مجازات اسلامی خواهد بود.

۵-­ هرگونه تلاش آگاهانه برای تأیید یا تطهیر چهره رژیم صهیونی خدشه به دفاع مشروع ج. ا. ایران، تحریک و تشویق افراد و گروه­ها به اقدام علیه امنیت ملی، اختلاف افکنی بین اقشار جامعه و اقوام و مذاهب کشور، افشاء و انتشار اسناد و دستورات محرمانه کشور، ایجاد ترس غیر واقعی در مردم با پخش شایعات و مطالب خلاف واقع به نفع رژیم متجاوز صهیونیستی در مطبوعات و فضای مجازی مصداق ماده ۸ قانون مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت تلقی گردیده و مرتکبان به اشد مجازات مقرر محکوم خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->