عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست ها به قطر معلوم شد؛ حق با خیبرشکن ایران است! کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس جمهور مصر دیدار کرد اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پژمان فر: جامعه بشری و کشور‌های مسلمان باید علیه رژیم صهیونیستی متحد شوند واکنش جهاد اسلامی به حمله اسرائیل علیه مقر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جدید از حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه قطر | نتانیاهو: عملیات دوحه را مستقل انجام دادیم + عکس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا حمله اسرائیل به مقامات حماس در قطر موفقیت‌آمیز بود؟ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آلمان دوباره از اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی حمایت کرد

  • کد خبر: ۳۳۹۳۸۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۶
آلمان دوباره از اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی حمایت کرد
صدراعظم آلمان بدون اشاره به حملات رژیم صهیونیستی به ایران در فاصله ۲ روز مانده تا مذاکرات ایران-آمریکا، تهران را به ترک کردن میز مذاکره متهم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رژیم صهیونیستی در یک اقدام خلاف قوانین بین‌الملل بامداد ۲۳ خرداد ماه اهدافی را در تهران و شهر‌های مختلف نشانه گرفت که در پی آن تعدادی از فرماندهان عالی‌رتبه نظامی کشور، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان به شهادت رسیدند. با توجه به اقدام انجام شده، جمهوری اسلامی ایران حق قانونی خود می‌دانست که به دفاع مشروع بپردازد و در همین راستا سرزمین‌های اشغالی را مورد اهداف خود قرار داده است.

طبق گزارش نشریه پالتیکو، «فردریش مرتس» صدراعظم آلمان طی یک گفت‌وگوی تلویزیونی در پاسخ به این سوال که آیا آلمان انتظار دارد که آمریکا در جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران مشارکت کند، مدعی شد: «ما در این مورد صحبت کرده‌ایم و این تصمیم بستگی به این دارد که آیا ایران آماده بازگشت به میز مذاکره است یا خیر.»

مرتس در ادامه اظهارات خود در جریان نشست گروه هفت در کانادا، ضمن حمایت دوباره از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی گفت: «به هر حال باید منتظر ماند. این تصمیم از سوی ایالات متحده احتمالا در آینده‌ای نزدیک اتخاذ شود.»

صدراعظم آلمان مدعی شد: «اگر ایران عقب‌نشینی نکند، نابودی کامل برنامه هسته‌ای آن در دستورکار خواهد بود».

او با این حال اذعان کرد که رژیم صهیونیستی نمی‌تواند به تنهایی به این هدف ادعایی برسد. 

این اظهارات در حالی عنوان شده که ایران نیز مذاکره را ترک نکرده و این آمریکا بود که با نشان دادن چراغ سبز به رژیم صهیونیستی در فاصله ۲ روز تا برگزاری مذاکرات، میز مذاکره را ترک کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->