بقائی اهداف سفر عراقچی به قاهره را تشریح کرد بروکسل برای پیوستن اوکراین در اتحادیه اروپا بازهم شرط گذاشت نیکولاس مادورو: هدف آمریکا از تنش‌زایی در کارائیب ذخایر انرژی ونزوئلاست اجازه رهبر انقلاب برای پرداخت بخشی از خمس به مردم مظلوم غزه ولایتی: رژیم صهیونیستی جنگی تمام عیار علیه انسانیت، تمدن و آینده به راه انداخته است عراقچی سه‌شنبه شب به تونس می‌رود رئیس مجلس درباره جلسه مجلس با پزشکیان توضیح می‌دهد رهبر انقلاب با تمدید مسئولیت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی موافقت کردند عراقچی به قاهره رسید عارف از برخورد قاطع دولت با گران‌فروشی یا احتکار مرغ خبرداد | باید صدای واحدی در مبارزه با فساد داشته باشیم پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با مادورو بر حمایت از تمامیت ارضی و ملت ونزوئلا تاکید کرد رهبرمعظم انقلاب دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت علیهم‌السلام منصوب کردند روایت نیکزاد از حضور رئیس جمهور در جلسه غیرعلنی مجلس توضیحات سخنگوی دولت درباره ساعت کار ادارات | کالابرگ چهارشنبه واریز می‌شود نخست‌وزیر قطر از حماس خواست پیشنهاد آتش‌بس آمریکا را بپذیرد ارتش اشغالگر درباره تشدید قریب‌الوقوع تنش در کرانه باختری هشدار داد دستور کار جلسه علنی مجلس مشخص شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی: در شرایط کنونی امت اسلامی وحدت نه تکلیف که یک انتخاب است کره جنوبی آغازگر روند بازگرداندن تحریم‌های ضد ایرانی چین از آمادگی برای ارتقای ارتباطات استراتژیک با کره‌شمالی خبرداد آغاز صحن علنی مجلس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | توضیحات قالیباف در مورد نشست غیرعلنی با پزشکیان سخنگوی وزارت خارجه: عراقچی به مصر می‌رود نماینده مجلس: خواهان انتقال پیام قدرت و انسجام ملی به جهان از سوی رئیس جمهور در نیویورک هستیم آزمایش موتور سوخت جامد موشک‌های قاره‌پیما توسط کره شمالی پرونده هسته‌ای در تله سیاست چدنی اروپا توضیحات وزیر کشور درباره فواید تفویض اختیار به استانداران تهران به ادعا‌های مطرح‌شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب واکنش نشان داد
سرخط خبرها

ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان جهانی بهداشت درباره حملات ددمنشانه اسرائیل به مردم ایران

  • کد خبر: ۳۳۹۴۰۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۴
ابراز نگرانی شدید دبیرکل سازمان جهانی بهداشت درباره حملات ددمنشانه اسرائیل به مردم ایران
دبیرکل سازمان جهانی بهداشت بالاخره سکوت خود را درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، شکست و این حمله را به قیمت جان غیرنظامیان و کودکان دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، تدروس آدهانوم گبریسوس دبیر کل سازمان جهانی بهداشت (WHO) با انتشار مطلبی در حساب شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: تشدید خشونت بین اسرائیل (رژیم صهیونیستی) و ایران بسیار نگران‌کننده است و به قیمت جان غیرنظامیان از جمله کودکان تمام می‌شود.

وی با بیان اینکه تعداد فزاینده غیرنظامیان مجروح نیز نگران‌کننده است، افزود: نگرانی ویژه WHO هدف قرار دادن سایت‌های هسته‌ای است چرا که احتمال دارد تاثیرات فوری و بلندمدتی بر محیط زیست و سلامت مردم ایران و سراسر منطقه داشته باشد.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در ادامه تصریح کرده، از همه طرف‌ها می‌خواهیم که برای صلح تلاش کنند، شجاع‌ترین‌ها، صلح را انتخاب می‌کنند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم امروز در نامه‌ای به مجامع بین‌المللی خواستار محکومیت و توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران شد و گفت: این اقدامات، نه تنها نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بین‌المللی است بلکه وضعیت سلامت جسمی و روانی مردم ایران را در معرض تهدید جدی قرار داده است.

بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهر‌های کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیرو‌های مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک ده‌ها فروند موشک به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

مرحله دوم این عملیات نیز روز شنبه اجرا شد که گزارش‌های میدانی، تصاویر ماهواره‌ای و شنود اطلاعاتی حاکی از اصابت مؤثر ده‌ها موشک به اهداف راهبردی است.

رژیم تروریست صهیونیستی بعد ازظهر یکشنبه ۲۵ خرداد با تشدید حملات وحشیانه خود، نقاطی از تهران را مورد هدف قرار داد. محدوده بزرگراه همت، محدوده‌های میدان ولیعصر، منطقه نیاوران، و خیابان سهرودی از جمله مناطقی هستند که بعد از ظهر یکشنبه مورد هدف تهاجم قرار گرفتند.

در موج هشتم عملیات وعده صادق ۳، روز دوشنبه سامانه‌های فرماندهی و کنترل رژیم سفاک صهیونی، با بکارگیری روش‌های نوین و با بهره گیری از قابلیت‌های اطلاعاتی - تجهیزاتیِ تقویت شده، سامانه‌های دفاعی چند لایه دشمن، دچار اختلال شد، طوریکه سامانه‌های پدافندی این رژیم همدیگر را هدف قرار دادند.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز سه شنبه تاکید کرد: دشمن بداند موج جدیدی از حملات سهمگین نیرو‌های مسلح به ویژه نیروی زمینی ارتش با تسلیحات جدید و پیشرفته آغاز شده و ساعات آینده شدت بیشتری خواهد یافت.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز در اطلاعیه‌ای (شماره ۸) از هدف قراردادن مرکز اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونی موسوم به «آمان» و مرکز طراحی عملیات ترور و شرارت‌های رژیم صهیونیستی (موساد) خبر داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->