دیدار جمعی از دانش آموزان و دانشجویان با رهبر معظم انقلاب (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است سخنگوی دولت: در کوچک‌سازی، نه کارمندی اخراج و تعدیل می‌شود، نه حقوق کسی کاهش می‌یابد پزشکیان: دولت مصمم است مانع قطع گاز و برق در کشور شود ویدئو | مجری کانال ١٣ اسرائیل جزئیات بیماری نتانیاهو را فاش کرد رئیس قوه قضاییه: بانک مرکزی نباید اجازه دهد کار بانک‌ها به مرحله جراحی برسد پیشتازی دموکرات‌ها در انتخابات فرمانداری‌های آمریکا سفارت ایران در کابل، در واکنش به زلزله در شمال افغانستان: مانند همیشه در کنار مردم افغانستان خواهیم بود اعیاد فطر و قربان از سوی یونسکو به رسمیت شناخته شدند پکن از رفتار «تأسف‌برانگیز» نخست‌وزیر ژاپن در رابطه با تایوان انتقاد کرد بیکدلی در دیدار با مدیرعامل راه‌آهن آخرین وضعیت همکاری ریلی ایران و افغانستان را بررسی کردند برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در مشهد و کشور بقائی: ما از عملکرد طرف افغانستانی درباره حقابه ناراضی هستیم | هیچ پیام رسمی با محوریت مذاکره به آمریکا منتقل نشده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) دستور ترامپ به انجام آزمایش اتمی از بلوف تا واقعیت نفوذ یک پهپاد، پروازهای شمال آلمان را متوقف کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: در حال واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی هستیم اولیانوف: آماده‌ایم برای حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران کمک کنیم ترامپ: عربستان به روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد پیوست یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد بیانیه ارتش به مناسبت ۱۳ آبان: برعهد خود برای صیانت از تمامیت ارضی ایران تا پای جان ایستاده‌ایم فرمانده مرزبانی فراجا از افزایش تعداد پرونده‌های بالای ۱۰ میلیارد تومان در ۶ ماه اخیر خبرداد پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیانیهٔ شماره ۱۱ سپاه پاسداران بعد از نخستین حمله با موشک‌های سجّیل (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۹۶۳۱
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۴
بیانیهٔ شماره ۱۱ سپاه پاسداران بعد از نخستین حمله با موشک‌های سجّیل (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)
سپاه پاسداران بعد از نخستین حمله با موشک‌های سجّیل در بیانیه شماره ۱۱ خود خطاب به ساکنان سرزمین‌های اشغالی گفت: یا باید مرگ تدریجی را در زندگی جهنمی در پناهگاه‌ها انتخاب کنید یا فرار کنید تا شاید زنده بمانید.

به گزارش شهرآرانیوز، در متن اطلاعیه شماره ۱۱ سپاه پاسداران آمده است:

ساکنین سرزمین‌های اشغالی قدس!

نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه ملت قهرمان ایران، سیستم پدافندی ارتش صهیونی را در طول چندین عملیات پیشین درهم شکسته‌اند و اکنون آسمان اراضی اشغالی، آغوش خود را برای موشک‌ها و پهپاد‌های ایران باز کرده است!

حملات موشکی، تأثیرمحور و ممتد خواهد بود، چنان که روز گذشته مقر‌های موساد، آمان و پایگاه‌های جنگنده‌های ارتش در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی هدف قرار گرفت.

فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داده بود که درب‌های جهنم به روی شما باز خواهد شد. موشک‌های رعدآسای هوافضای سپاه پاسداران نخواهد گذاشت لحظه‌ای را بیرون از پناهگاه‌های زیرزمینی سر کنید. چند روزی است که رنگ آفتاب را به خود ندیده‌اید!

اطمینان داشته باشید لحظه‌ای صدای آژیر‌های قرمز قطع نخواهد شد. یا باید «مرگ تدریجی» را در زندگی جهنمی در پناهگاه‌ها انتخاب کنید یا جان خود را از موشک باران بیست و چهار ساعته نجات دهید و هرچه زودتر از سرزمین‌های غصب شده توسط اجدادتان، فرار کنید تا شاید زنده بمانید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->