گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی خواستار موضع صریح ترامپ در قبال جنگ اوکراین شد عارف: پاکستان در ایام جنگ یک صدا از ایران حمایت کرد ترامپ: کشور‌های اروپایی از روسیه نفت نخرند پزشکیان: تضمین سلامت جسمی و روانی هر ایرانی وظیفه ماست حماس به عملیات گسترده ارتش صهیونیستی در شهر غزه واکنش نشان داد رژیم صهیونیستی بندر الحدیده یمن را هدف حمله هوایی قرار داد+ فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) تهدید حمله اسرائیل به بندر الحدیده یمن شمار شهدای جنگ غزه به ۶۴ هزار و ۹۶۴ نفر رسید + (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) اردوغان پس از بازگشت از قطر: نتانیاهو به سرنوشت هیتلر دچار خواهد شد تصویر ۲ شهید حمله تروریستی امروز در سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان + عکس تصاویر و مشخصات شهدای حادثه تروریستی امروز محور زاهدان - خاش (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) آغاز هفتمین دوره انتخابات شورا‌های اسلامی در ۹۷ حوزه شهری و ۲۵۰۰ حوزه روستایی خراسان رضوی یک کمیته تحقیق سازمان ملل: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی می‌شود نماینده مجلس: رئیس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد معاون رئیس جمهور: قوه قضائیه دست پرقدرت حفاظت از محیط زیست است | فرهنگ سازی برای احترام به محیط زیست ضروری است ارتش رژیم صهیونیستی حملات زمینی برای اشغال کامل غزه را آغاز کرد ترامپ از «نیویورک تایمز» شکایت کرد پزشکیان مرکز درمانی شهید فیاض بخش تهران را افتتاح کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت امور خارجه روسیه: ما خواستار پایان تجاوز و بازگشت اوضاع به یک کانال سیاسی و دیپلماتیک هستیم

  • کد خبر: ۳۴۰۴۸۲
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۵
وزارت امور خارجه روسیه: ما خواستار پایان تجاوز و بازگشت اوضاع به یک کانال سیاسی و دیپلماتیک هستیم
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه‌ای حملات بامداد امروز، یکشنبه اول تیرماه، آمریکا به تعدادی از تأسیسات هسته‌ای ایران که پس از حملات رژیم صهیونیستی به کشورمان صورت گرفت را به شدت محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسکو در نخستین بیانیه رسمی خود در واکنش به حملات بامداد یکشنبه اول تیرماه ۱۴۰۴ آمریکا به تأسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان ایران اعلام کرد: تصمیم غیرمسئولانه برای قرار دادن خاک یک کشور مستقل در معرض حملات موشکی و بمباران، مقررات بین‌المللی را نقض می‌کند.

وزارت امور خارجه روسیه تصریح کرد: حملات آمریکا به ایران صرف نظر از هر استدلالی که استفاده شود، به شدت قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را که پیشتر چنین اقداماتی را به طور واضح غیرقابل قبول طبقه‌بندی کرده بودند، نقض می‌کند.

این بیانیه اضافه کرد: این موضوع به ویژه نگران‌کننده است که این حملات توسط کشوری انجام شده که عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل است.

وزارت امور خارجه روسیه بیان کرد: پیامد‌های این اقدام، از جمله پیامد‌های رادیولوژیکی (حملات به تأسیسات اتمی ایران)، هنوز ارزیابی نشده، اما از قبل آشکار است که تنش خطرناکی آغاز شده که تضعیف بیشتر امنیت منطقه‌ای و جهانی را به همراه دارد.

در این بیانیه آمده است: خطر تشدید درگیری در خاورمیانه که در حال حاضر درگیر بحران‌های متعدد است، به طور قابل توجهی افزایش یافته است.

مسکو در این بیانیه خاطرنشان کرد: نگرانی ویژه، آسیب وارده به معاهده جهانی عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای (NPT) در نتیجه حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران است. حملات به ایران آسیب‌های زیادی به اعتبار این معاهده و سیستم راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر اساس آن وارد کرده است.

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد: ما انتظار داریم که رهبری آژانس، بدون عبارات طفره‌آمیز و تلاش برای پنهان شدن پشت «برابری» سیاسی، پاسخی سریع، حرفه‌ای و صادقانه ارائه دهد.

در این بیانیه آمده است: لازم است گزارشی بی‌طرفانه از مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جلسه ویژه آژانس که قرار است در آینده بسیار نزدیک برگزار شود، بررسی شود.

وزارت امور خارجه روسیه در ادامه واکنش مجامع بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و اسرائیل به ایران را خواستار شد و گفت: شورای امنیت سازمان ملل نیز باید نیز به این حملات پاسخ دهد. لازم است که اقدامات تقابلی ایالات متحده و اسرائیل به طور جمعی رد شود.

در پایان این بیانیه آمده است: ما خواستار پایان تجاوز و افزایش تلاش‌ها برای ایجاد شرایطی برای بازگشت اوضاع به یک کانال سیاسی و دیپلماتیک هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->