ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چین درمورد تأثیر بحران خاورمیانه بر اقتصاد جهانی هشدار داد

  • کد خبر: ۳۴۰۷۵۷
  • ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
چین درمورد تأثیر بحران خاورمیانه بر اقتصاد جهانی هشدار داد
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: جامعه بین‌المللی باید برای جلوگیری از تأثیر بیشتر بحران در خاورمیانه بر رشد اقتصاد جهانی جلوی تنش بیشتر را در منطقه بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «گوئو جیاکان» سخنگوی وزارت خارجه چین در یک نشست خبری گفت: «پکن از جامعه بین‌المللی می‌خواهد تا تلاش‌های خود را برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از تاثیرگذاری فزاینده بحران‌های منطقه‌ای بر رشد اقتصاد جهانی افزایش دهد.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، این اظهارنظر از سوی این مقام چینی پس از آن مطرح شده که مجلس ایران روز یکشنبه با بسته شدن تنگه هرمز موافقت کرد. تصمیم نهایی را شورای امنیت ملی ایران خواهد گرفت.

این سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین با تاکید بر اینکه خلیج فارس و آب‌های اطراف آن آبراه‌های مهمی برای تجارت جهانی هستند، افزود: «امنیت و ثبات در منطقه به نفع کل جامعه بین‌المللی است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->