ترامپ خروج آمریکا از افغانستان را «بی‌کفایتی فاجعه‌بار» خواند توضیحات معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور درباره توزیع سهمیه استخدامی در استان‌ها ۵۰ کشته در آتش‌سوزی مرگبار در الکوت عراق واکنش ترکیه به حملات اسرائیل به سوریه | با قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی در تماسیم سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: انتظار داریم تهران آغازگر مذاکرات تازه باشد حماس نتانیاهو را مانع اصلی برقراری آتش‌بس در غزه دانست عضو کابینه رژیم صهیونیستی به‌دلیل اختلاف با نتانیاهو بر سر سوریه، استعفا کرد سوریه، موضوع جلسه امروز شورای امنیت سازمان ملل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ادای احترام معاون رئیس‌جمهور و استاندار خراسان رضوی به مقام شهدای گمنام سخنگوی دولت: براساس منافع ملی درباره مذاکرات تصمیم می‌گیریم آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه پیکر شهید حسین‌نژاد توسط بچه‌محل‌هایش در بولوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آیین بدرقه پیکر شهید سیدحسن حسینی‌نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد
سرخط خبرها

پزشکیان در گفت‌وگو با نخست‌وزیر مالزی: ایستادگی ملت ایران دربرابر تهاجم، برای دشمنان خیلی سخت و سنگین تمام شد

  • کد خبر: ۳۴۱۰۴۷
  • ۰۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵
پزشکیان در گفت‌وگو با نخست‌وزیر مالزی: ایستادگی ملت ایران دربرابر تهاجم، برای دشمنان خیلی سخت و سنگین تمام شد
رئیس جمهور با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی و حامیان او روی ایجاد نارضایتی مردم ایران نیز حساب باز کرده بودند، گفت: مردم ایران یک‌بار دیگر نشان دادند که باوجود برخی مشکلات و گلایه‌ها، دربرابر تهاجم دشمن یکدل و یکصدا تا آخر ایستادگی می‌کنند و این برای دشمنان خیلی سخت و سنگین تمام شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز (سه‌شنبه، ۳ تیر ۱۴۰۴) در پاسخ به تماس تلفنی «انور ابراهیم» نخست وزیر مالزی، ضمن قدردانی از مواضع دولت این کشور در قبال رخدادهای اخیر اظهارکرد: رژیم صهیونیستی در میانه مذاکرات جمهوری اسلامی را مورد حمله قرار داد و تصور می‌کرد که ایران قدرت پاسخ دادن به این تجاوز را ندارد و در طول چند روز تسلیم خواهد شد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی و حامیان او روی ایجاد نارضایتی و به میدان آمدن مردم ایران نیز حساب باز کرده بودند، افزود: مردم ایران یکبار دیگر نشان دادند که با وجود برخی مشکلات و گلایه‌ها، در برابر تهاجم دشمن یکدل و یکصدا تا آخر ایستادگی می‌کنند و این برای دشمنان خیلی سخت و سنگین تمام شد.

پزشکیان با بیان اینکه کشورهای مدعی تمدن و دفاع از حقوق بشر در برابر ترور دانشمندان و مردم عادی ما صرفا نظاره‌گر جنایات رژیم صهیونیستی بودند، تصریح کرد: آمریکا حتی به این مقدار هم بسنده نکرد و وقتی رژیم صهیونیستی نتوانست به اهداف خود دست یابد، مستقیما در جنایات این رژیم شریک شد و بر خلاف تمام قواعد و چارچوب‌های بین‌المللی سایت‌های هسته‌ای ایران را مورد حمله قرار داد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ایران همه کشورهای همسایه و منطقه را دوست و برادر خود می‌داند و همواره به دنبال تعمیق و تقویت روابط و همکاری‌های با این کشورها بوده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران در برابر این روند ناچار شد علی‌رغم میل قلبی، برای پاسخ به جنایات آمریکا، پایگاه نظامی او در کشور دوست و برادر قطر را مورد حمله قرار دهد، اما این موضوع به هیچ وجه به معنای تقابل ایران با دولت و ملت قطر نیست.

پزشکیان با بیان اینکه پس از پاسخ قاطع جمهوری اسلامی ایران به اقدام آمریکا، پیشنهاد آتش‌بس مطرح شد، خاطرنشان کرد: اگر رژیم صهیونیستی آتش‌بس را نقض نکند، ایران آن را نقض نخواهد کرد. ما آماده گفت‌وگو و پیگیری و احقاق حقوق حقه ملت ایران پای میز مذاکره هستیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مقابل هم قرار دادن کشورهای منطقه توطئه رژیم صهیونیستی و آمریکا است، اظهارکرد: ما همه کشورهای اسلامی و کشورهای منطقه را دوست و برادر خود می‌دانیم و باور داریم که توسعه، ثبات، رفاه و امنیت منطقه از مسیر تعامل، همکاری و دوستی فیمابین حاصل می‌شود.

نخست وزیر مالزی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن محکوم کردن دوباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر اینکه قویا از حق شما برای پاسخ به تجاوز دفاع می‌کنیم، تصریح کرد: شجاعت و عزم راسخ ملت ایران برای دستیابی به عدالت مایه افتخار همه مسلمانان است. موضع اسرائیل در قبلا نظام عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای به هیچ وجه قابل قبول نیست که خودش از همه توانمندی‌های هسته‌ای برخوردار باشد، اما بخواهد دیگر کشورها را از حقوق مشروع خود محروم کند.

انور ابراهیم با بیان اینکه ایران توان دفاع از خود را دارد و اسرائیل نیز این را خوب فهمیده است، گفت: درک می‌کنیم که ایران ناچار به حمله به پایگاه آمریکا در قطر شد و در تعاملات و رایزنی‌های خود با سران کشورهای اسلامی و همسایه ایران این موضوع را برای آنها توضیح خواهیم داد. امیدوارم مذاکرات برای تثبیت و فراگیری صلح و آرامش در منطقه هر چه سریع‌تر آغاز و به ثمر برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->