مجلس با بررسی دو فوریتی طرح استفساریه انتخابات تناسبی شورا‌ها موافقت کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مرزبانی به تجهیزات مدرن نیاز دارد الاخبار: مصر، عربستان و امارات بر سر مذاکرات آتش‌بس در غزه باهم اختلاف دارند تهدید رژیم صهیونیستی از سوی ژاپن احتمال توافق اولیه در شرم الشیخ | اسرائیل باید عملیات نظامی را متوقف کند داوطلبان انتخابات شورا‌ها تا ۲۷ مهر ۱۴۰۴ باید استعفا دهند + فیلم سهم خراسان رضوی از ۲۴۰۰ کیلومتر آزادراه بعد از انقلاب، فقط ۳۰ کیلومتر | ۷ استاندار آمد و رفت، آزادراه حرم تا حرم به فرجام نرسید گشت‌های مخفی پلیس طی ۲ سال گذشته احیا شدند | رشد ۱۵ درصدی آمار کشف جرائم نسبت‌به سال ۱۴۰۳ درخواست نماینده مجلس درخصوص بررسی مسئله تصویب CFT طرح پیشنهاد تشکیل کمیسیون تخصصی هوش مصنوعی در مجلس راهپیمایی «بشارت نصر» جمعه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) در سراسر کشور برگزار می‌شود دولت درباره اعمال تغییر در سازمان عشایر، باید با مجلس هماهنگ باشد ترامپ: ۴۸ ساعت آینده برای غزه حیاتی است رئیس مجلس: در دفاع از تمامیت ارضی ایران با کسی مماشات نمی‌کنیم احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد
سرخط خبرها

کالاس درباره مشروعیت حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران ابراز تردید کرد

  • کد خبر: ۳۴۱۳۱۲
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
کالاس درباره مشروعیت حملات آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران ابراز تردید کرد
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره مشروعیت حملات ایالات متحده علیه تأسیسات هسته‌ای ایران ابراز تردید و تصریح کرد که هرگونه استفاده از زور باید مطابق با قواعد حقوق بین‌الملل باشد.

به‌گزارش شهرآرانیوز؛ کایا کالاس که برای شرکت در نشست ناتو (پیمان آتلانتیک شمالی) به لاهه سفر کرده است، در گفت‌وگو با شبکه بی‌بی‌سی ادعا کرد که درباره حملات ایالات متحده به تاسیسات هسته‌ای ایران نمی‌توان به طور مطلق اظهارنظر کرد اما «هر کسی که از زور استفاده می‌کند، باید توجیه کند که این اقدام مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شده است».

وی ادامه داد که این حملات ممکن است به‌طور موقت برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کرده باشد، اما این اقدام دانش فنی (know-how) ایران را از بین نبرده است. کالاس تأکید کرد که همین موضوع نشان می‌دهد «راه‌حل دیپلماتیک همچنان ضروری است.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سپس با تکرار ادعاهای حقوق بشری و حمایت ادعایی ایران از روسیه در جنگ اوکراین گفت که مسائل حل‌نشده دیگری میان غرب و تهران باقی مانده که « باید درباره همه این مسائل گفت‌وگو کنیم»

در روزهای اخیر، فشارها و تردیدها در محافل سیاسی و رسانه‌ای غرب درباره مشروعیت حملات نظامی صورت گرفته علیه تأسیسات هسته‌ای ایران افزایش یافته است. رژیم صهیونیستی روز ۲۳ خردادماه با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهرها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد. در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیرماه) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست. در واکنش به این اقدامات، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان با استناد به ماده ۵۱ منشور ملل متحد تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران کلیه گزینه‌ها را برای دفاع از منافع ملی و امنیت مردم خود محفوظ می‌داند.

رئیس‌جمهور آمریکا روز گذشته مدعی توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی شد. جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد که اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

در همین پیوند شورای عالی امنیت ملی در بیانیه‌ای تاکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بدون کمترین اعتماد به سخنان دشمنان و دست به ماشه، آماده پاسخ قاطع و پشیمان‌کننده به هر عمل تجاوزکارانه دشمن خواهند بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->