داریوش مصطفوی درگذشت + علت فوت (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) اشتباه بزرگ درویش در عقد قراردادها رضایت بازیکنان استقلال از بدنسازی ساپینتو درخشش پاراتکواندوکاران ایران در آسیا | ۱۲ مدال در سبد تیم ملی تردید در نیمکت استقلال | ساپینتو به سوپرجام می‌رسد؟ جویباری مدیرعامل است یا تاجرنیا؟! توافق استقلال و عیسی برای فسخ قرارداد انصاری فرد به دنبال خداحافظی با پیراهن استقلال|ساپینتو تایید می‌کند؟ استاندار خراسان رضوی: ساختار اولیه باشگاه ورزشی با مشارکت کنسرسیوم واحد‌های صنعتی تدوین شده است ماجرای توافق استقلال و سپاهان بر سر گودرزی استقلال مهاجم آفریقایی خرید؟ نتیجه بازی دوستانه استقلال و لوسیل قطر(۸ مرداد ۱۴۰۴)| تیم امیدوارکننده ساپینتو شنبه تکلیف استعفای جویباری مشخص می‌شود کار تراکتور و آلوس به فیفا کشید فوفانا در راه لیگ عربستان واسعی: سابقه نداشته ۳ سال در یک تیم باشم برنامه بازی‌های لیگ برتر فوتبال مشخص شد وریا کدام گره استقلال را باز می‌کند؟ کارل توکو اکامبی گزینه مدنظر پرسپولیس کیست + رزومه و تیم‌های سابق عیسی رضایت ندهد، قراردادش فسخ نمی‌شود| درانتظار رونمایی از آل کثیر
سرخط خبرها

برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط!

  • کد خبر: ۳۴۲۲۷۷
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
برنامه هیئت‌مدیره پرسپولیس برای انتخاب سرمربی | توافق با مربی ایرانی به یک شرط!
هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس کماکان به جذب مربی خارجی تأکید دارد اما گویا با یک مربی ایرانی به یک شرط به توافق رسیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس طبق روال که روز‌های دوشنبه برگزار می‌شود، امروز نیز برگزار شد و مدیران پرسپولیس در مورد انتخاب سرمربی آینده این تیم به بحث و بررسی پرداختند.

به نظر می‌رسد مدیران پرسپولیس همچنان اصرار به جذب مربیان خارجی دارند. آنها با توجه به شرایط حساس فعلی تاکید دارند مربی‌ای باید جذب شود که سابقه حضور در فوتبال ایران را داشته و از شرایط فوتبال ما آگاهی کاملی دارد. به همین منظور باز هم برانکو ایوانکوویچ و اوسمار ویرا را به عنوان گزینه‌های اصلی معرفی شدند.

از آنجایی که مذاکرات با این دو مربی از چند روز قبل آغاز شده و هنوز برانکو و اوسمار پاسخ روشنی به درخواست باشگاه پرسپولیس نداده‌اند، هیئت مدیره تصویب کرد باید برای از دست نرفتن زمان با یک مربی ایرانی به توافق رسید، اما با این پیش شرط که تا زمان انتخاب سرمربی ایرانی هر کدام از این دو مربی (اوسمار و برانکو) رای خود را عوض کرده و برای حضور در پرسپولیس اعلام آمادگی کردند، باشگاه با آنها قرارداد رسمی خواهد بست.

به معنای دیگر آنچه که مشخص به نظر می‌رسد این است که پرسپولیس قرار است تا چند روز دیگر با یک سرمربی ایرانی به توافق نهایی برسد و اگر در این چند روز برانکو یا اوسمار به پرسپولیس پاسخ مثبت دادند، آنها گزینه اول سرمربیگری خواهند بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->