معاون حقوقی وزیر خارجه: حمله به ایران آزمونی تاریخی برای شورای امنیت است ابراز نگرانی آلمان از اوضاع فاجعه‌بار انسانی در غزه ترامپ: اوباما، کلینتون و بایدن مرتکب جنایت قرن شده‌اند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: جنگ سایبری دو روز قبل از جنگ آغاز شد | مجلس خواستار شتاب در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات عراقچی در گفت‌وگو با یک رسانه آمریکایی: غنی‌سازی اورانیوم ایران برای ما بسیار عزیز است تهدید دوباره ترامپ علیه ایران ستار هاشمی مطرح کرد: پایداری شبکه و مقابله با ۲۰ هزار حمله سایبری در جنگ ۱۲ روزه | ۳۰ درصد افت اشتغال در اقتصاد دیجیتال سخنگوی کاخ سفید: دولت آمریکا آماده مذاکره با ایران است آیه‌ای که وجودم را سرشار از امید کرد انصار الله: کشور‌های اسلامی نباید پیشنهاد اسراییل برای ورود کمک‌های هوایی به غزه را بپذیرند گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه | تاکید اقدام عاجل جهت توقف جنایات رژیم اسرائیل در غزه هلاکت یک نظامی صهیونیست در درگیری‌های غزه آمریکا بمب اتم به انگلیس اعزام کرد استقبال سازمان ملل از مذاکرات میان ایران و تروئیکای اروپایی ارتش رژیم صهیونیستی مدیر بیمارستانی در غزه را ربود رئیس سازمان بهزیستی: کمبود شدید نیرو و فضا داریم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد برد-برد است شورا‌های شهر و‌ روستا حلقه‌ای مهم از زنجیره سیاست منطقه‌ای کشور غریب آبادی وارد نیویورک شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن به ۵ هدف نظامی و حیاتی در قدس اشغالی حمله کردند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) والی هرات با بدرقه فرماندار تایباد به افغانستان بازگشت فرمانده سنتکام با السودانی در بغداد دیدار کرد وزیران دفاع ایران و روسیه در مسکو دیدار کردند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) فرمانده عملیات اسرائیل در رفح کشته شد وزیر کشور: بیش از این ظرفیت پذیرش و پذیرایی از اتباع را نداریم سقوط جت آموزشی در بنگلادش| ۱۹ نفر کشته و ۱۰۰ تن زخمی شدند (۳۰ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد

  • کد خبر: ۳۴۲۳۴۶
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴
سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد
وزیران امور خارجه کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در بیانیه مشترکی، حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را مصداق نقض منشور ملل متحد توصیف و این اقدامات تجاوزکارانه به شدت محکوم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این بیانیه که در پایان نشست وزیران امور خارجه کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در قرقیزستان منتشر شد، آمده است: ما نگرانی شدید خود را در مورد تشدید خطرناک تنش‌ها در خاورمیانه ابراز می‌کنیم.

در این بیانیه با تسلیت به خانواده قربانیان جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران آمده است: ما تأکید می‌کنیم که هرگونه حمله به تأسیسات غیرنظامی، از جمله زیرساخت‌های انرژی هسته‌ای، به طور قطعی غیرقابل قبول است و نقض فاحش اصول و هنجار‌های حقوق بین‌الملل محسوب می‌شود.

این بیانیه می‌افزاید: این حملات خطرات بی‌ثباتی بیشتر اوضاع در کل منطقه را ایجاد می‌کند و مملو از پیامد‌های ویرانگر برای صلح و ثبات جهانی است.

در این بیانیه آمده است: چنین اقداماتی تلاش‌ها برای ایجاد منطقه‌ای عاری از سلاح‌های هسته‌ای و سایر سلاح‌های کشتار جمعی در خاورمیانه را تضعیف می‌کند.

وزیران امور خارجه کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی در بیانیه خود همچنین جلوگیری از حملات جدید به تأسیسات و سایت‌های هسته‌ای ایران که تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) هستند، را خواستار شده‌اند.

در این بیانیه آمده است: ما خواستار کنار گذاشتن روش‌های قهری برای حل مشکلات و جلوگیری از حملات جدید به تأسیسات و سایت‌های هسته‌ای هستیم که تحت پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هستند و هدف فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس قرار دارند.

وزیران امور خارجه کشور‌های عضو سازمان پیمان امنیت جمعی همچنین خاطرنشان کردند که هیچ جایگزینی برای حل و فصل اوضاع پیرامون برنامه هسته‌ای ایران صرفاً از طریق روش‌های مسالمت‌آمیز، سیاسی و دیپلماتیک وجود ندارد.

در این سند تأکید شده است: در این زمینه، ما به سخنان اخیر رهبری ایران در مورد پایبندی مداوم این کشور به تعهدات تحت معاهده NPT توجه می‌کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->