ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است عمار حکیم با عراقچی دیدار کرد | تقویت همکاری‌های دوجانبه و پایبندی به توافق امنیتی عراق و ایران محور گفت‌وگوها توضیحات معاون تشریفات دفتر ریاست جمهوری درباره محدودیت‌های هیئت ایرانی شرکت کننده در مجمع عمومی سازمان ملل لطفا برکنارش نکنید! «شیگرو ایشیبا» نخست‌وزیر ژاپن استعفا داد یک نماینده مجلس: اگر خانم صادق با هزینه شخصی به سفر رفته است چرا پول بازگردانده شده است؟
سرخط خبرها

قرارگاه قدس سپاه برای شناسایی مزدوران اسرائیلی در استان سیستان و بلوچستان اطلاعیه‌ای صادر کرد

  • کد خبر: ۳۴۲۷۰۳
  • ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰
قرارگاه قدس سپاه برای شناسایی مزدوران اسرائیلی در استان سیستان و بلوچستان اطلاعیه‌ای صادر کرد
قرارگاه قدس سپاه برای شناسایی مزدوران اسرائیلی در استان سیستان و بلوچستان طی اطلاعیه‌ای از هم‌وطنان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، آن را به نیروهای امنیتی و انتظامی گزارش بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، در اطلاعیه قرارگاه منطقه‌ای قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه که صبح چهارشنبه منتشر شد، آمده است: در راستای مقابله با عناصر تروریستی مزدور رژیم صهیونسیتی و دستگیری و هلاکت ۵۲ عنصر تروریستی در منطقه جنوب شرق کشور، به اطلاع مردم شریف و هوشیار ایران اسلامی می‌رساند که در ادامه اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی برای مقابله با عناصر مزدور رژیم صهیونیستی، مشخص شد پنج نفر از آنان که اغلب از اتباع بیگانه بوده و وابستگی مستقیم به سرویس‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی دارند، با هدف ایجاد ناامنی در عمق کشور و مشارکت در عملیات خرابکارانه از جمله اقدامات با استفاده از ریزپرنده‌ها فعالیت می‌کردند.

در این اطلاعیه آمده است: این عناصر خطرناک با بهره‌گیری از پوشش محلی و سوءاستفاده از احساسات مردم شریف منطقه، تلاش داشتند از طریق مرز‌های جنوب شرق، متواری شوند.

در ادامه این اطلاعیه تصریح شده است: بامداد روز گذشته (سه‌شنبه)، عملیات تعقیب و دستگیری این افراد در محدوده شهرستان خاش با همکاری نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی آغاز شد، با وجود اقدامات میدانی گسترده، متأسفانه این افراد موفق به فرار شده و در زمان حاضر متواری هستند که در این عملیات معدودی از بومیان با وجود تذکرات ماموران به مسائل امنیتی توجه نکردند و دچار جراحت شدند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: از عموم مردم شریف به‌ویژه ساکنان استان سیستان و بلوچستان و مناطق مرزی جنوب شرق، درخواست می‌شود همانگونه که در شناسایی و دستگیری عناصر گذشته مشارکت فعال داشتند در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک یا داشتن اطلاعات مرتبط با این عناصر تروریستی، مراتب را بی‌درنگ از طریق سامانه‌های ارتباطی رسمی با نیرو‌های امنیتی و انتظامی با شماره‌های ۱۱۰، ۱۱۳ و ۱۱۴ در میان بگذارند.

در این اطلاعیه تاکید شده است: حفظ امنیت ملی، نیازمند هوشیاری، همکاری و اعتماد متقابل مردم و نیرو‌های حافظ امنیت کشور است. دشمنان این سرزمین با همه توان به‌دنبال ناامن‌سازی ایران اسلامی هستند، اما با همراهی ملت بزرگ ایران، همه توطئه‌های آنان خنثی خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->