حماس توسط وزیر جنگ اسرائیل تهدید شد اظهارات توهین آمیز ترامپ علیه رئیس جمهور کلمبیا شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۸۰ فلسطینی پس از آتش‌بس غزه (۲۷ مهر ۱۴۰۴) اظهارات گروسی درباره محل اورانیوم غنی‌‎شده ایران پس از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی (۲۷ مهر ۱۴۰۴) گردان‌های قسام درباره پیدا کردن جسد یک اسیر اسرائیلی دیگر بیانیه داد حماس: به آتش‌بس پایبند هستیم جاسوس موساد در قم اعدام شد سفیر ایران در هند: تهران و دهلی شرکای طبیعی یکدیگر هستند قرارگاه نیروی قدس سپاه پاسداران: شهادت جمعی از سران طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نمی‌ماند تأکید استاندار خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها برای مدیریت مسائل پیچیده استان خشم اسلام‌آباد از نزدیکی دهلی نو- کابل | هدف هند از دعوت امیرخان متقی افزایش تنش افغانستان و هند بود «ملاکمال صلاحی‌زهی» از معتمدین بلوچ ترور شد‌ نمایش یک پهپاد در پارلمان بریتانیا صحنه‌ای تأسف‌بار است که توسط لابی اسرائیل اجرا شده است برگزاری افتتاحیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی با حضور یکی از سران قوا در مشهد پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به رهبر انصارالله در پی شهادت رئیس ستاد ارتش یمن اسلامی در اردبیل: فناوری هسته‌ای می‌تواند برکات فراوانی را برای ملت ایران به ارمغان آورد واکنش مجمع تشخیص مصلحت به ادعای نماینده مردم مشهد در مجلس درباره CFT یک خودروی مهندسی ارتش اسرائیل در غزه منفجر شد تأکید وزیر میراث فرهنگی بر حفظ انسجام ملی و تقویت تعلق ایرانیان خارج از کشور عارف: جنگ آینده، نبرد «علم با علم» و «فناوری با فناوری» است درگیری شدید در رفح | اسرائیل آتش‌بس غزه را نقض کرد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آغاز فراخوان اعزام مشمولان خدمت در آبان سال جاری (۲۷ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا | ادعای نقض آتش بس از سوی ما نادرست است عارف: انسجام، همدلی و هم‌افزایی میان دستگاه‌ها می‌تواند ما را به جایگاه نخست فناوری منطقه برساند مصر از هماهنگی با میانجیگران برای اجرای مرحله نخست طرح ترامپ در غزه خبر داد دانشگاه‌های افسری ارتش دانشجو می‌پذیرند (۲۷ مهر ۱۴۰۴) آخرین مهلت استعفای مقامات برای انتخابات شورا‌ها، امروز است (۲۷ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تکذیب توقف آموزش زبان روسی در مدارس جمهوری آذربایجان

  • کد خبر: ۳۴۲۸۷۰
  • ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
تکذیب توقف آموزش زبان روسی در مدارس جمهوری آذربایجان
وزارت علوم و آموزش جمهوری آذربایجان امروز (چهارشنبه) گزارش‌ها درباره اینکه باکو آموزش زبان روسی را در مدارس این کشور معلق کرده، تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت علوم و آموزش جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای که امروز منتشر کرد نوشت: «چنین اخباری دروغ هستند. ضروری است برای انتشار این گونه اخبار تنها به منابع رسمی ارجاع داده شود.»

اخیرا پستی در فضای مجازی تحت این ادعا که «اعلامیه رسمی» دولت جمهوری آذربایجان است منتشر شد که در آن نوشته شده که آموزش زبان روسی در مدارس سطح متوسطه به بالا در این کشور معلق می‌شود.

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اخیرا در پی تشدید مجدد تنش‌ها بین باکو و مسکو، از جمهوری آذربایجان خواست روابطش با مسکو را به سطح ائتلاف راهبردی بازگرداند و تاکید کرد که باید مسائل نگران‌کننده ۲ کشور از طریق مجاری دیپلماتیک و سیاسی مورد رسیدگی قرار بگیرند.

روز دوشنبه افسران پلیس جمهوری آذربایجان دست به بازداشت هفت تن از کارمندان دفتر خبرگزاری اسپوتنیک در این کشور زدند. وزارت امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه تصریح داشت خطاب به رحمان مصطفایف، سفیر جمهوری آذربایجان در روسیه نسبت به اقدامات غیردوستانه باکو اعتراض کرده است. روسیه در یادداشتی اعتراضی که به این سفیر اعطا کرد درخواست کرد ۲ خبرنگار روسی دفتر خبرگزاری اسپوتنیک در جمهوری آذربایجان را آزاد کند.

پیشتر جمهوری آذربایجان به حملات پلیس روسیه به اعضای یک خانواده اصالتا آذربایجانی در این کشور به اتهام تبهکاری که به کشته شدن ۲ برادر منجر شد اعتراض کرده بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->