حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه پزشکیان: آماده سفر به افغانستان هستم سومین نوزاد گرسنهٔ غزه در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسید (۴ مردادماه ۱۴۰۴) همه چیز درباره درگیری‌های مرزی کامبوج و تایلند | زخمی کهنه دوباره سر باز کرد اعتراف رسانه آمریکایی: برای رهگیری ۱۴ موشک ایرانی به العدید، ۳۰ موشک پدافندی شلیک شد شمار شهدای غزه به ۵۹ هزار و ۷۳۳ نفر رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: محرومیت تاریخی زنان از حضور تبلیغی یک پروژه سیاسی سرکوب‌گرانه بود | تبلیغ؛ مهمترین محور خدمت به امام زمان (عج) دست‌مریزاد آقای رئیس‌جمهور وزیر کشور دستور ویژه برای پیگیری ابعاد حمله تروریستی به دادگستری زاهدان صادر کرد وزیر کشور عراق: آماده استقبال از میلیون‌ها زائر اربعین هستیم جواب صریح دبیر مطبوعاتی سفارت ایران در باکو به اظهارات سخیف سفیر رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان

  • کد خبر: ۳۴۳۱۳۵
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان
رئیس جمهور با اشاره به برخی فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان، گفت: برخی عنوان می‌کردند که این سفر ممکن است همراه با خطراتی باشد یا در مسیر آن مشکلاتی ایجاد شود. اما الحمدلله، همان‌گونه که رفتن ما بدون مشکل انجام شد، بازگشت ما نیز با آرامش کامل و امنیت صورت گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان شامگاه جمعه پس از بازگشت از سفر به جمهوری آذربایجان و شرکت در هفدهمین نشست سران سازمان همکاری‌های اکو، با اشاره به دیدار‌های دوجانبه در حاشیه این اجلاس، اظهار داشت: صبح هنگام ورود به باکو، دیداری بسیار سازنده با نخست‌وزیر پاکستان داشتیم. ایشان و دیگر مسئولان پاکستانی پیگیر توافقات پیشین بودند و تلاش‌های زیادی در راستای تعاملات داخلی و پشتیبانی‌های لازم از روابط دو کشور صورت گرفته است. در این دیدار درباره ادامه هماهنگی‌ها، تقویت تعاملات دیپلماتیک و همکاری‌های مشترک اقتصادی گفت‌و‌گو شد.

پزشکیان همچنین به دیدار خود با رئیس جمهور تاجیکستان، اشاره کرد و گفت: ایشان که فارسی را بسیار روان صحبت می‌کنند، بر گسترش روابط در حوزه‌های اقتصادی، علمی، کارشناسی و حوزه حمل‌ونقل میان دو کشور تأکید داشتند. این دیدار نیز در راستای تقویت روند همکاری‌های پیشین دو کشور انجام شد.

رئیس جمهور با اشاره به فضای جلسه اصلی اجلاس اکو، تصریح کرد: همه کشور‌های حاضر، با صراحت و شدت، اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند. محکومیتی که از سوی ایران مطرح شد، با همراهی قاطع دیگر اعضا نیز مواجه شد.

پزشکیان همچنین به برگزاری دیدار‌های دوجانبه با رؤسای جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان اشاره کرد و گفت: گفت‌و‌گو با رئیس جمهور ترکیه بسیار خوب و سازنده بود و در آن، هم موضوعات اقتصادی و هم مسئله تجاوزات صهیونیستی مورد بحث قرار گرفت. رئیس جمهور ترکیه با صراحت تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و درباره هماهنگی‌های دیپلماتیک آینده رایزنی شد.

رئیس جمهور افزود: گفت‌وگوی ما با رئیس جمهور آذربایجان نیز در فضایی مثبت و دوستانه انجام شد و جمع‌بندی‌های خوبی در زمینه تعاملات اقتصادی و منطقه‌ای شکل گرفت.

پزشکیان با بیان اینکه این سفر‌ها و رفت‌وآمد‌ها می‌تواند زمینه‌ساز تقویت روابط با کشور‌های اسلامی باشد، اظهار داشت: باید در حوزه‌های علمی، حمل‌ونقل، فرهنگی و کارشناسی نیز مسئولان و مدیران اجرایی کشور فعال‌تر وارد عمل شوند. این تعاملات نباید محدود به سطح سران باشد و لازم است معاونان و وزرا نیز پیگیری تفاهمات انجام‌شده را در دستور کار خود قرار دهند.

رئیس جمهور با اشاره به برخی فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی که درباره این سفر صورت گرفته بود، گفت: برخی عنوان می‌کردند که این سفر ممکن است همراه با خطراتی باشد یا در مسیر آن مشکلاتی ایجاد شود. اما الحمدلله، همان‌گونه که رفتن ما بدون مشکل انجام شد، بازگشت ما نیز با آرامش کامل و امنیت صورت گرفت.

پزشکیان تصریح کرد: همه عزیزانی که در مسیر این سفر همکاری کردند، از مسئولان تا نیرو‌های پشتیبان، نقش‌آفرینی مؤثری داشتند و جای قدردانی دارد. از همه این بزرگواران و همچنین شما اهالی رسانه که در این سفر همراهی داشتید، صمیمانه تشکر می‌کنم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->