افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری محدودیت‌های جدید ترافیکی در جاده‌های شمال اعلام شد | محدودیت‌ها تا ۱۶ تیر برقرار خواهد بود رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۱۳ پروژه تا اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵ در دستور کار داریم فرماندار مشهد: شورای شهر و شهرداری در همه زمینه‌ها فعالیت بسیار خوبی دارند شهردار مشهد مقدس: شهر به یک کارگاه اجرایی و عمرانی تبدیل شده است معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: سال ۱۴۰۵ بزرگ‌ترین توقفگاه باری در مشهد افتتاح خواهد شد دود اعتیاد به چشم حاشیه شهر مشهد بهره‌برداری از ۲ توقفگاه ناوگان باری درون‌شهری در شهر مشهد | توقفگاه شهید مفتح بزرگ‌ترین توقفگاه ناوگان باری درون‌شهری است + فیلم راهگشایی مشهد برای شهرداری‌های کشور سرویس‌دهی صلواتی مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴
سرخط خبرها

آماده‌سازی بانک اطلاعاتی معتادان متجاهر، متکدیان و کودکان کار در مشهد

  • کد خبر: ۳۴۳۲۱
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۷
آماده‌سازی بانک اطلاعاتی معتادان متجاهر، متکدیان و کودکان کار در مشهد
کارگروه حقوق شهروندی کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد پیش‌نویس طرح تهیه و آماده‌سازی بانک اطلاعاتی مربوط به معتادان متجاهر، متکدیان، کودکان کار و زنان آسیب‌پذیر و غیره را آماده کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد در مراسم آغاز عملیات احداث اردوگاه نگهداری و درمان معتادین متجاهر که با حضور استاندار خراسان رضوی، رئیس و جمعی از اعضای شورای شهر مشهد، فرماندار و شهردار و مدیران شهری برگزار شد، افزود: امیدواریم با همکاری مسئولین شهری، خیرین شهر یار، تشکل‌های مردمی و ... بتوانیم ظاهر و باطن کنونی شهر مشهد را بهبود ببخشیم.

سیدمحسن حسینی‌پویا، با بیان اینکه حضور مسئولین سطح بالای استان و شهر در چنین مراسمی نشان از اهتمام ویژه آنها در بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی است، اظهارکرد: شورای شهر مشهد درصدد بوده تا بحث شهر بدون معتاد متجاهر را فراتر از آنچه که هست، دنبال کند و مورد توجه قرار دهد؛ برهمین اساس موضوعاتی چون شهر بدون متکدی، شهر بدون کارتن‌خواب، شهر بدون بی‌خانمان، شهر بدون کودک کار و ... نیز در دستورکار قرار گرفت.

وی گفت: کارگروه حقوق شهروندی کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد پیش‌نویس طرح تهیه و آماده‌سازی بانک اطلاعاتی مربوط به معتادان متجاهر، متکدیان، کودکان کار و زنان آسیب‌پذیر و غیره را آماده کرده و امیدواریم با همکاری مسئولین شهری، خیرین شهر یار، تشکل‌های مردمی و ... بتوانیم ظاهر و باطن کنونی شهر مشهد را بهبود ببخشیم.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد با تاکید بر اینکه زیبنده شهر مشهد، شهر منتسب به امام‌رضا(ع) نیست که ظاهرش اینگونه باشد و در آن متکدی و معتاد متجاهر دیده شود، افزود: ساخت این مجتمع و اردگاه نگهداری معتادان، قدم اول است؛ به منظور از بین بردن این چرخه باطل، باید برای مباحث بعدی نیز فکری کرد.

رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: برنامه‌هایی برای توانمندسازی معتادان متجاهر هم برنامه‌هایی خواهیم داشت و از خیرین شهر یار هم کمک می‌گیریم تا در این چرخه مشارکت سهیم شوند.

پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->