حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی

  • کد خبر: ۳۴۳۳۰۳
  • ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) گفت: بر اساس برآورد‌های اولیه حدود ۵۰۰۰ نفر از اهالی روستا‌های اطراف به صورت پیاده در روز عاشورا وارد مشهد شدند.

به گزارش شهرآرانیوز حسین رضایی اظهار کرد: امروز مصادف با روز عاشورا، شاهد حضور پرشور زائران از مناطق اطراف مشهد مقدس بودیم. این زائران عمدتاً به صورت پیاده به حرم مطهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) مشرف شدند. مسیر‌های منتهی به حرم از سوی خود مردم آماده‌سازی شده بود و ایستگاه‌های صلواتی مردمی نیز در طول راه فعال بودند. لازم به ذکر است که با توجه به شرایط خاص عاشورا، امسال مسیر‌های طولانی پیاده‌روی به صورت گسترده برگزار نشد.

وی افزود: بر اساس برآورد‌های اولیه حدود ۵۰۰۰ نفر از اهالی روستا‌های اطراف به صورت پیاده در این روز وارد مشهد شدند. در روز تاسوعای حسینی نیز حدود ۲۰۰۰ نفر به مشهد مشرف شدند. مسیر‌های مورد استفاده زائران شامل جاده قدیم قوچان، جاده سیمان، جاده طُلا و همچنین مسیر‌های منتهی از سمت فریمان بوده است. زائرانی نیز از نواحی ده‌قِیدی، سیدی، طرقبه و شاندیز از شب گذشته حرکت خود را آغاز کرده و در طول مسیر از ایستگاه‌های صلواتی مردمی بهره‌مند شدند.

ثبت‌نام ۲۴۰ کاروان برای حضور در دهه پایانی صفر

سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) بیان کرد: در خصوص زائران پیاده‌ای که در دهه پایانی ماه صفر به مشهد مشرف خواهند شد، ثبت‌نام اولیه انجام شده است. تاکنون حدود ۲۴۰ کاروان برای سفر زیارتی دهه آخر صفر ثبت‌نام کرده‌اند. جزئیات نهایی کاروان‌ها پس از قطعی شدن ثبت‌نام‌ها اعلام خواهد شد. همچنین بیش از ۲۰۰ موکب و ایستگاه صلواتی در حال آماده‌سازی مقدمات لازم برای ارائه خدمات به زائران هستند.

رضائی تاکید کرد: آنچه در این ایام برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، موضوع اسکان شبانه زائران است. برای تأمین این موضوع، ظرفیت شب‌خواب در برخی مسیر‌ها از جمله مسجد نیشابور افزایش یافته و در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ نفر در هر ایستگاه امکان اسکان شبانه خواهند داشت.

وی اظهار کرد: امید است تا پیش از آغاز دهه آخر صفر کلیه زیرساخت‌های لازم فراهم و خدمات در خور شأن زائران حضرت رضا (ع) ارائه شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->