شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رضا عسگری، کارمند بازنشسته وزارت دفاع به اتهام «جاسوسی موشکی» اعدام شد

  • کد خبر: ۳۴۳۳۷
  • ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷
رضا عسگری، کارمند بازنشسته وزارت دفاع به اتهام «جاسوسی موشکی» اعدام شد
 سخنگوی قوه قضائیه گفت: هفته گذشته حکم اعدام کارمند بازنشسته وزارت دفاع که برخی اطلاعات موشکی را به سیا فروخته بود، اجرا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری امروز خود درباره رعایت پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با کرونا گفت: برنامه اول ما درخواست از مردم برای رعایت پروتکل است. تقاضای ما از رسانه‌ها برای اقناع افکار عمومی است. در موج اول و ایام نوروز و سیزدهم فروردین با توجه به هشدار‌ها و کار‌های اقناعی مردم استقبال کردند. در موج دوم هم باید برخورد اقناعی انجام شود. اعلام کردیم که مصوبات ستاد ملی کرونا را لازم الااجرا می‌دانیم. اگر نیاز به برخورد قضایی باشد از عمومات قضایی استفاده خواهیم کرد.

 

وی همچنین درباره برخورد با صید ترال در آب‌های جنوبی کشور گفت: صید ترال را در بخش‌های مختلف آب‌های سرزمینی خود به لحاظ هم آسیب‌زیست محیطی و هم اشکالی که در فعالیت صیادان بومی و محلی ایجاد می‌کند، مغایر با ضوابط و مقررات می‌دانیم و اعلام کردیم به ضابطین قضائی نیروی دریایی سپاه و یگان‌های دریایی نیروی انتظامی که در خلیج فارس و دریای عمان، هر کجا مشاهده شود با دستور قضائی برخورد شود. به مراکز قضائی استان‌ها ابلاغ شده که حتما برخورد کنند. متخلفین به ساحل هدایت می‌شوند و کشتی هایشان توقیف می‌شود.

 

سخنگوی قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده ارزی سیف و عراقچی گفت: این پرونده کماکان در دادسراست. به لحاظ نیاز به تحقیقات تکمیلی و پیوندی که با گزارش دیوان محاسبات و موضوعات ناظر به اقدامات مدیران ارشد بانک مرکزی داشت کار کارشناسی آن انجام می‌شود. منتظر تکمیل تحقیقات جدید در این حوزه هستیم. هیچ کدام بازداشت نیستند.

 

وی همچنین درباره قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین و ابهامات مرتبط با آن گفت: این موضوع بیش از آنچه یک موضوع اقتصادی باشد، ورود جریانات سیاسی به این موضوع مسئله را به حساسیت در نزد افکار عمومی مبدل کرده است. اطلاعاتی ما داریم که هم چارچوب و ضوابط در این قرارداد مورد لحاظ قرار گرفته و شایعاتی که در خصوص واگذاری‌هاست صحت ندارد، ضمن اینکه به مرحله انعقاد هم نرسیده است. یک پیش‌تفاهم است و قطعا نهاد‌های ناظر که بخشی از آن‌ها جرو نهاد‌های ناظر قوه قضائیه مانند سازمان بازرسی کل کشور و بخش دیگر مثل مجلس و دیوان محاسبات و نهاد‌های دیگر مراقبت‌های لازم را به عمل می‌آورند. جمهوری اسلامی ایران کشوری نیست که زیر بار قرارداد‌هایی مانند ترکمنچای برود.

 

وی درباره درخواست برخی زنان زندانی در زنجان برای انتقال به تهران گفت: سلامت زندانیان و بهداشت محیط زندان جزو برنامه‌های اصلی ماست. سلامت زندنیان فاغ از میزان جرم و شخصیتی که دارند جزو برنامه هاست و تمام تلاش خود را برای سلامت همه انجام خواهیم داد و تبعیضی بین زندانیان نداریم. چه قتل و آدم‌ربایی و چه قتل عمد؛ هم سلامت آن‌ها را در دستور کار قرار دادیم و این کار را انجام می‌دهیم و هرگاه نسبت به هر زندانی حتی اگر مشکوک شدیم که کسی مبتلا هست، اقدامات لازم را برای همه زندانیان انجام می‌دهیم. جمهوری اسلامی ایران نوعی رفتار کرده که سلامت زندانیان تامین شده است. به شایعات توجه نکنید که کسی مبتلا شده است. قبلا در یکی دیگر از استان‌ها شایعه شد که صحت نداشت.

 

سخنگوی قوه قضائیه درباره اینکه حکم اعدام موسوی مجد، اجرا شد یا نه گفت: اجرای حکم فرآیندی دارد و اینگونه نیست که امروز قطعی شد و فردا اجرا شود. این حکم اجرا نشده، ولی جزو حکم‌های لازم‌الاجرای ماست. کاری به فضاساز‌ی‌ها نداریم، ولی امنیت جامعه و کشور خط قرمز ماست و هرکسی بخواهد آن را به مخاطره بیندازد، دستگاه قضا ورود خواهد کرد و در این حوزه اهل مسامحه نیستیم. مگر می‌شود کسی اسرار کشور را به بیگانگان بفروشد و ما بیکار باشیم.

 

وی ادامه داد: هفته قبل حکم مشابهی درباره کارمند بازنسشته هوافضای وزارت دفاع را اجرا کردیم. او ۹۵ بازنشسته شد و بعد از آن به سیا وصل شد و اطلاعاتی که در تولید موشک هایمان داشت بخشی از اطلاعات را به سیا فروخت و از آن پول گرفت. بازداشت شد و محاکمه شد و محکوم به اعدام شد و هفته قبل هم اعدام شد. او رضا عسکری بود. بدانند که اشراف اطلاعاتی است. عسکری تحت رصد قرار گرفت و مستندات جمع شد و در نهایت حکمش اجرا شد.

مشروح نشست خبری سخنگوی قوه قضائیه را در اینجا دنبال کنید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->