واکنش روسیه به طرح ترامپ درباره غزه مقاومت فلسطین: طرح ترامپ حمایت کامل از پروژه صهیونیست‌هاست قطر: طرح ترامپ را به حماس منتقل کردیم جزئیات عملیات ترکیبی موفق قسام علیه نظامیان صهیونیست تأکید پزشکیان بر ضرورت ماموریت‌محوری دانشگاه‌ها قالیباف: دولت و مجلس مکلف به توجه به قانون برنامه هفتم هستند معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: عملکرد شورا‌ها در ادوار گذشته از عوامل اثرگذار بر میزان مشارکت در انتخابات است یک نظامی اسرائیلی با ادعای همکاری با ایران بازداشت شد ترامپ: تمام موشک‌های ایرانی را در پایگاه قطر سرنگون کردیم | سایت‌های هسته‌ای ایران نابود شدند + فیلم سفیر آفریقای جنوبی در پاریس به طرز عجیبی جان باخت القسام: تنها راه آزادی اسرای اسرائیلی، توافق تبادل است + فیلم تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر ضرورت ایجاد تشکیلات منسجم برای تقویت وحدت شیعی در منطقه چین به تعرفه‌های جدید ترامپ واکنش نشان داد پرواز هرگونه پهپاد غیرنظامی بدون پلاک، غیرقانونی است چین توان موشکی خود را گسترش می‌دهد ترامپ: حماس ۴ روز برای پاسخگویی به طرح غزه فرصت دارد وزیر جنگ آمریکا: برای تضمین صلح، باید برای جنگ آماده شویم پزشکیان: با روحیه ملی هیچ مانعی سد راه پیشرفت ایران نخواهد بود عظیمی راد: مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دارای ایرادات اساسی است + فیلم دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: درخواست آتش‌بس از طرف مهاجم، به‌معنای شکست او است هشدار به جلیلی و روحانی | میز مناظره شما در زمینِ دشمن است! ضرورت انسجام در فضای پساماشه جلسه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام فردا (۹ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود تایوان در تلاش برای جلب نظر اروپا
سرخط خبرها

رئیس جمهور یک صلح‌طلب جنگ بلد است

  • کد خبر: ۳۴۳۵۸۴
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۴
رئیس جمهور یک صلح‌طلب جنگ بلد است
دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت نوشت: پزشکیان هم به دفاع آشناست، هم به گفت‌و‌گو؛ برای او میدان، محل دفاع از خاک ایران است و دیپلماسی، راهی برای کاهش تنش با جهان.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد گلزاری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: یک‌سال از انتخاب مردم و آغاز به کار دولت رییس‌جمهور پزشکیان گذشت. در این مدت، هرچند دولت دستاورد‌ها و توفیقاتی داشته، اما از همان ابتدا با بحران‌های سنگینی مواجه شد؛ بحران‌هایی که هرکدام به‌تنهایی می‌توانستند کشور را دچار حاشیه و التهاب کنند.

وی ادامه داد: آن‌چه مانع از تشدید این بحران‌ها شد، روحیه شخصی دکتر پزشکیان، پیوند صمیمی‌اش با مردم و در کنار آنها بودن، هماهنگی کامل با رهبر انقلاب و سایر قوا بود.

گلزاری اضافه کرد: در دفاع وطنی پس از حمله رژیم صهیونی علیه ایران، رئیس‌جمهور و مجموعه دولت با تلاش شبانه‌روزی و مدیریت میدانی و دیپلماسی فعال، اجازه ندادند کشور وارد بحران‌های بزرگتر شود. پزشکیان هم به دفاع آشناست، هم به گفت‌و‌گو؛ برای او میدان، محل دفاع از خاک ایران است و دیپلماسی، راهی برای کاهش تنش با جهان.

دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت افزود: اگر بخواهم این یک‌سال را در یک جمله خلاصه کنم: برق و باد نبود؛ تندباد حوادث بود و با وفاق و همبستگی مثال‌زدنی مردم از آن عبور کردیم.

گلزاری در پایان اضافه کرد: سال‌ها رسم بوده است که دولت‌ها در سالگرد پیروزی‌شان در انتخابات، مراسمی برای تبیین گفتمان و دستاورد‌ها و تجلیل از مردم برگزار کنند. اما اخلاق شخصی و رویکرد دکتر پزشکیان با برگزاری چنین برنامه‌هایی سازگار نیست. این دولت باور دارد که بهترین تقدیر از مردم، عمل به وعده‌ها و عبور موفق از بحران‌هاست. تقدیر نهایی را بگذاریم برای روزی که با هم، از این مسیر پرحادثه در راه اعتلای ایران عبور کرده‌ایم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->