سفیر سابق ایران در چین: ضرورتی برای قطع دائمی ارتباط با آژانس نداریم منطق ایران، درس منطقه در برابر صهیونیزم رئیس‌جمهور پاکستان برای سفری ۱۰ روزه وارد چین شد فرمانده کل نیروی انتظامی ایران با وزیر کشور عراق دیدار کرد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) جزئیات جلسه اضطراری کمیسیون امنیت ملی با وزیر امور خارجه اعلام شد لاریجانی در پیامی به کشور‌های اسلامی هشدار داد متفکر آزاد: جلسه فوق‌العاده مجلس با حضور لاریجانی و عراقچی را مطالبه می‌کنیم کوثری: تقویت بنیه نیرو‌های مسلح برای مقابله همه‌جانبه با جنایات رژیم صهیونی ادامه دارد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: ابعاد توافق جدید ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مورد بررسی قرار خواهیم داد معافیت مشمولان دارای ۳ فرزند با بالا تا پایان سال ۱۴۰۴ + جزئیات طرح جزئیاتی تازه از دیدار ترامپ و وزیر خارجه قطر وزارت خارجه عربستان اظهارات نتانیاهو علیه قطر را محکوم کرد عراقچی در یادداشتی در رسانه‌های تونس مطرح کرد: پیوند‌های ناگسستنی؛ در مسیر آینده‌ای مشترک برای ایران و تونس جلسه اضطراری نظارتی کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امورخارجه برگزار می‌شود نیازمند تجدید نظر نسبت به استفاده از دو تابعیتی ها در مشاغل حساس کشور هستیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: تحقق جهان چند قطبی از راه روابط ایران و روسیه میسر خواهد شد توافقات ایران و تونس در مورد تقویت همکاری های فرهنگی و اقتصادی نماینده مجلس: خواهان نظارت بیشتر ستاد تنظیم بازار بر کالا‌ها هستیم نخست وزیر قطر در دیدار مقامات آمریکایی: دفاع از امنیت و حاکمیت ما برابر اسرائیل ضروری است الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم بقایی: «بی‌طرفی» در قبال نسل‌کشی در فلسطین پذیرفته نیست جلالی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه از روسیه تقاضای دریافت اس-۴۰۰ نکرده است آغاز فرایند انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا + شرایط متقاضیان و زمان ثبت‌نام مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه خیانت دیگر علی‌اف آذربایجان علیه اسلام و به نفع صهیونیست‌ها بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس درباره حمله اسرائیل به قطر
سرخط خبرها

مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد

  • کد خبر: ۳۴۳۷۱۵
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
مصر یورش شهرک‌نشینان اسرائیلی به مسجدالاقصی را محکوم کرد
دارالافتاء مصر یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به محوطه‌های مسجدالاقصی در شهر قدس تحت حمایت نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دارالافتاء مصر با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به محوطه مسجدالاقصی در شهر قدس تحت حمایت نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

بر اساس گزارش الیوم السابع، «نظیر عیاد»، مفتی مصر، با شدیدترین الفاظ این یورش را محکوم و آن را «تجاوزی قلدرمآبانه» خواند که سیاست هدفمند و سیستماتیک برای نقض حرمت اماکن مقدس اسلامی را آشکار می‌کند و قوانین بین‌المللی را نادیده می‌گیرد.

مسجدالاقصی، واقع در بخش قدیمی قدس شرقی، نماد کلیدی مذهبی و سیاسی برای مسلمانان و فلسطینیان است. از زمان اشغال قدس شرقی در سال ۱۹۶۷، این شهر شاهد یورش‌های مکرر شهرک‌نشینان صهیونیست بوده است که اغلب تحت حمایت نیرو‌های رژیم صهیونیستی انجام می‌شود.

این یورش‌ها معمولاً با اعیاد یهودی یا مناسبات سیاسی همزمان می‌شوند و هدف از آنها تحمیل واقعیت جدیدی است که شامل تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی بین مسلمانان و یهودیان است، امری که به عنوان «طرح یهودی‌سازی» شناخته می‌شود.

مفتی مصر در بیانیه خود تأکید کرد که این یورش‌ها رویداد‌های تصادفی نیستند، بلکه گام‌هایی برنامه‌ریزی‌شده در چارچوب طرح یهودی‌سازی هستند که هدف آن تحمیل واقعیت جدیدی است که حقوق تاریخی و مذهبی مسلمانان در مسجدالاقصی را نقض می‌کند. این مسجد نخستین قبله و سومین مکان مقدس در اسلام است.

وی تأکید کرد که مسجدالاقصی به همراه تمام محوطه و اماکن اطراف آن «حقی اسلامی محض است که قابل تقسیم، معامله یا چانه‌زنی نیست و تحت هیچ شرایط و بهانه‌ای قابل تجزیه نیست.»

وی افزود که هرگونه تجاوز به این مکان، احساسات بیش از ۲ میلیارد مسلمان در سراسر جهان را که دل‌هایشان به این مکان مقدس مرتبط است، جریحه‌دار می‌کند.

مفتی مصر همچنین از جامعه بین‌المللی، سازمان‌های حقوق بشر و آزادگان جهان خواست تا اقدامات فوری و مؤثری برای توقف این نقض‌ها انجام دهند و از کسانی که در برابر اشغالگران ایستاده‌اند تا از مسجدالاقصی محافظت کنند، حمایت کنند.

مفتی مصر همچنین خواستار اتخاذ اقدامات قاطع برای جلوگیری از ادامه جنایات رژیم اشغالگر علیه سرزمین و اماکن مقدس شد و تأکید کرد که این یورش‌ها تهدیدی برای صلح منطقه‌ای و بین‌المللی هستند.

صبح دوشنبه، ده‌ها شهرک‌نشین با حمایت شدید نیرو‌های اشغالگر به محوطه مسجدالاقصی یورش بردند و بسیاری از نمازگزاران فلسطینی را از ورود برای اقامه نماز صبح منع کردند.

منابع فلسطینی گزارش دادند که شهرک‌نشینان اقدام به انجام اقدامات تحریک‌آمیز در محوطه مسجدالاقصی کردند، در حالی که نیرو‌های رژیم اشغالگر محدودیت‌هایی را بر تردد فلسطینیان در شهر قدیمی قدس اعمال کردند.

این یورش‌ها در حالی انجام می‌شود که تنش‌ها در شهر قدس در حال افزایش است و گروه‌های شهرک‌نشین افراطی به طور مکرر اقدامات تحریک‌آمیز انجام می‌دهند.

این یورش‌ها شامل اقدامات تحریک‌آمیز در محوطه مسجدالاقصی است که گاهی با اجرای آئین‌های یهودی همراه می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->