اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزرای امور خارجه ایران و عربستان در جده دیدار کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۳۸۹۵
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
وزرای امور خارجه ایران و عربستان در جده دیدار کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با امیر فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان سعودی، در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار، ضمن تشکر از میزبانی بسیار خوب حج امسال از سوی دولت عربستان و مساعدت ارزشمند این کشور در روند بازگشت حجاج ایرانی متعاقب مشکلات ایجاد شده بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران، بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای تقویت روابط با عربستان در همه عرصه‌های مورد علاقه طرفین تاکید کرد.

عراقچی با اشاره به موضع واحد کشور‌های منطقه و اسلامی در محکومیت تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، مسئولیت مشترک کشور‌های منطقه برای مقابله با تهدید ناشی از سیطره‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی را خاطرنشان کرد.

عراقچی همچنین با محکوم‌کردن شدید تداوم کشتار و نسل‌کشی مردم فلسطین، ادامه اشغال سرزمین‌های اسلامی و حملات مستمر رژیم صهیونیستی علیه لبنان و سوریه در سایه سکوت و بی‌عملی شورای امنیت سازمان ملل، این وضعیت را عامل اصلی گسترش ناامنی در منطقه خواند و مسئولیت حامیان و توجیه‌گران رژیم آپارتاید صهیونیستی در جنایات ارتکابی این رژیم را محرز دانست.

وزیر امور خارجه عربستان سعودی با اشاره به موضع اصولی این کشور و سایر کشور‌های منطقه در محکومیت تجاوز و نقض تمامیت سرزمینی و حاکمیت ملی ایران، بر اهمیت تلاش بیش از پیش برای جلوگیری از تشدید اوضاع تاکید و آمادگی عربستان را برای هرگونه مساعدت در این مسیر اعلام کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->