دستگیری سارقان خوار بار فروشی‌های مشهد افزایش اضطراب زنان باردار هم‌زمان با جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به ۹ فرآورده غیرمجاز مراقبت از مو و پوست در بازار جان باختن ۴ نفر در حادثه واژگونی خودرو در محور فرخشهر به بروجن (۲۰ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر در نزاع جمعی در نیشابور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ثبت جهانی غارهای پارینه‌سنگی خرم آباد در فهرست میراث جهانی یونسکو زلزله ۴.۱ ریشتری نهبندان در خراسان جنوبی را لرزاند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) گسترده‌ترین گرمای تابستانی در راه کشور (۲۰ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| نقص فنی مینی‌بوس در مشهد حادثه آفرید نهمین دوره ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان آغاز شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) +جزئیات ماجرای حادثه انفجار در یکی از برج‌های منطقه چیتگر تهران چه بود؟ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) پرداخت معوقات ۱۴ هزار میلیاردی فرهنگیان بازنشسته در دوران جنگ مراقب باشید خُلقتان گرمازده نشود | هوای گرم به‌جز جسم، خلق‌وخو را هم متأثر می‌کند ابلاغ دستورالعمل بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی پس از جنگ (۱۹ تیر ۱۴۰۴) بازدید وزیر آموزش و پرورش از محل برگزاری آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد مراقب جاسوسی های موساد در قالب مشاوره پزشکی باشید نماینده صلیب سرخ جهانی در ایران: از تلاش‌ها و شجاعت نیرو‌های امدادی ایران قدردانی می‌کنم تأکید وزیر میراث فرهنگی بر تبدیل صنایع دستی گلستان به برند جهانی دستگیری سوداگر مرگ با ۱۵ هزار قرص مخدر در تهران (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت فرودگاه‌های کشور (۱۹ تیر ۱۴۰۴) آمار نگران‌کننده از ترک تحصیل دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جدید مشهد منصوب شد (۱۹ تیر ۱۴۰۴) کشف ۳۵ کیلوگرم تریاک در تربت‌حیدریه (۱۹ تیر ۱۴۰۴) چرا نوجوانان جذب دوستانشان می‌شوند و از خانواده فاصله می‌گیرند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در برخی مناطق استان علائم شایع سنگ کلیه چیست؟ رقابت نزدیک به ۱۰ هزار دانش‌آموز خراسانی برای ورود به مدارس سمپاد پیش‌فروش بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ از ۲۵ تیرماه آغاز می‌شود
سرخط خبرها

فعالیت پایگاه‌های تابستانه اوقات فراغت دانش‌آموزان آغاز شد

  • کد خبر: ۳۴۳۹۰۵
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۰
فعالیت پایگاه‌های تابستانه اوقات فراغت دانش‌آموزان آغاز شد
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به تشریح فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانه وزارت آموزش و پرورش پرداخت و گفت: هزار و ۱۸۲ کانون فرهنگی و تربیتی در کشور برای برگزاری فعالیت پایگاه‌های تابستانه، به کار گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صادق حسین‌زاده ملکی درخصوص آغاز فعالیت پایگاه‌های اوقات فراغت تابستانه وزارت آموزش و پرورش گفت: برنامه‌های پایگاه‌های اوقات فراغت از اردیبهشت‌ماه جمع بندی و مُباحثات لازم آن انجام و هماهنگی‌ها با استان‌ها و ظرفیت‌های لازم آن مشخص شد، اما در آستانه آغاز فعالیت پایگاه‌ها با جنگ تحمیلی ۱۲ روزه مواجه شدیم که باعث شد استان‌ها با شرایط متفاوتی رو‌به‌رو باشند.

وی با بیان اینکه این موضوع باعث شد پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها به روز و ناظر به شرایط جنگی دوباره بازطراحی و برای استان‌ها ارسال شود افزود: در پروتکل جدید بر اساس شرایط جنگی موضوع اوقات فراغت، پایگاه‌ها و کلاس‌ها تطبیق داده شد و سناریو‌های متفاوتی در شرایطی که رویارویی مستقیم وجود دارد، در شرایط آتش بس و هدف‌های مختلف مطرح شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معتقد هستیم در شرایط دشوار، چالش‌هایی که برای مخاطب به وجود می‌آید جزو بهترین فرصت‌های تربیتی حساب می‌شوند، زیرا نسل‌هایی که در شرایط سخت تربیت می‌شوند در پیشبرد مسایل زندگی موفق‌تر هستند ادامه داد: در نهایت با به‌روز‌رسانی پروتکل‌ها، فعالیت پایگاه‌ها آغاز و در هر استان شرایط متفاوت بود.

حسین زاده ملکی با بیان اینکه در حال حاضر شرایط نسبتا پایداری وجود دارد و کار‌ها به شکل روانتری در حال انجام است گفت: البته پیش‌بینی‌های مختلف را در شرایط متفاوت داریم و پایگاه‌ها در استان‌ها از هر نظر آمادگی لازم را دارند.

وی با بیان اینکه در پایگاه‌های تابستانه علاوه بر برنامه‌های سرگرمی و آموزش‌های مهارتی، به موضوع فناوری‌های نوین تمرکز ویژه‌ای توجه شده است افزود: در استان‌های مختلف برنامه‌های متنوعی در حال برگزاری است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در برخی استان‌ها به دلیل شرایط به وجود آمده ثبت‌نام‌ها با تاخیر همراه بود ادامه داد: همه ظرفیت‌هایی که می‌توانند به خدمت این موضوع بیایند بسیج شده‌اند، ظرفیت‌های خارج آموزش و پرورش مانند مساجد، پایگاه‌های شهرداری‌ها تا ظرفیت‌های درون آموزش و پرورش شامل مدارس، کانون‌های فرهنگی و تربیتی، دارالقرآن‌ها، اردوگاه‌ها و تشکل‌های دانش آموزی به خدمت گرفته شده‌اند.

حسین زاده ملکی با بیان اینکه برنامه‌ها برای کلیه مقاطع تحصیلی برنامه‌ریزی شده است و تفاوت تنها در نوع برنامه هاست گفت: برنامه‌ها تا پایان تابستان دایر است، اما فعالیت تابستانه برخی پایگاه‌ها زودتر پایان می‌یابد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مدارسی که جهت اسکان فرهنگیان در نظر گرفته شده است با فعالیت پایگاه‌های تابستانه در آن مدارس تداخل برنامه‌ای دارند یا خیر، اظهار کرد: مدارس اسکان با مدارس پایگاه‌های اوقات فراغت متفاوت هستند علاوه بر آن ۱۱۸۲ کانون فرهنگی و تربیتی در کشور و تعداد زیادی دارالقرآن وجود دارند، در نتیجه پایگاه‌هایی فراتر از خود مدرسه در خدمت این موضوع هستند در نتیجه تداخل برنامه‌ای وجود ندارد.

این برنامه‌ها با هدف تقویت هویت دینی، ملی و اجتماعی دانش‌آموزان، ارتقای سلامت جسمانی، پرورش مهارت‌های فردی و اجتماعی، و پاسخ‌گویی به علایق و نیاز‌های آنان طراحی شده است. همچنین ثبت‌نام دانش‌آموزان از طریق بستر «نورینو» انجام می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->