دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: در کنار کشور دوست و همسایه ایران می‌ایستیم ترامپ: به توافق آتش بس در غزه نزدیک هستیم ایران خواستار تحقیق فوری سازمان ملل درباره استفاده از مزدوران در تجاوز رژیم اسرائیل علیه ایران شد اتحادیه اروپا سفیر چین را احضار کرد جهاد اسلامی: نتانیاهو بخواهد، توافق در ۵ دقیقه انجام می‌شود نتانیاهو: به دنبال توافق به هر قیمتی نیستیم باند فرودگاه تبریز ۹ روزه بازسازی شد تکرار تناقض‌گویی‌های «نتانیاهو» درباره وضعیت برنامه هسته‌ای ایران آمریکا گزارشگر سازمان ملل را تحریم می‌کند اعلام جرم دادستان رشت علیه عضو شورای شهر جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان سقوط کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد حماس با آزادی ۱۰ اسیر صهیونیست موافقت کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ۵ شهرک‌نشین صهیونیست در عملیات زیرگیری با خودرو زخمی شدند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن یک کشتی تجاری عازم به رژیم اسرائیل را غرق کردند (۱۸ تیر ۱۴۰۴) قالیباف: پاسخ سختی به متجاوزان دادیم الجولانی، ارتفاعات جولان را در برابر تضمین حکومتش به صهیونیست‌ها واگذار می‌کند گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص از هلاکت ۶۲ نظامی صهیونیست در غزه آمریکا علیه نهاد‌های مرتبط با ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) ویدئو | لحظاتی از آنچه رهبر انقلاب در طول این سال‌ها درباره‌ی #ایران_عزیز گفتند ناگفته‌هایی از دیدار وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با جولانی در ابوظبی گروسی: مسئله هسته‌ای کشور قدرتمندی مانند ایران با زور حل نمی‌شود یک نظامی صهیونیست دیگر توسط نیرو‌های مقاومت در شرق غزه به هلاکت رسید (۱۸ تیر ۱۴۰۴) سپاه از مردم خواست تروریست متواری را شناسایی کنند نماینده سازمان ملل در افغانستان: از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون، نزدیک به یک میلیون مهاجر به کشورشان بازگشته‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج باید پیشگام در خدمت رسانی و حفظ آرامش مردم باشد | تفاوت ما با دشمن در هویت عاشورایی و ایمان به خداست جان باختن بیش از ۲۰۰۰ نفر اروپایی بر اثر موج گرمای شدید
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد

  • کد خبر: ۳۴۴۱۱۲
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱
استاندار خراسان رضوی: اظهارات نسنجیده بهانه به دست دشمن می‌دهد
استاندار خراسان رضوی گفت: اکنون در کشوری زندگی می‌کنیم که عملاً در شرایط جنگی به‌سر می‌بریم و در شرایط جنگ ترکیبی، هر گونه اظهارات نسنجیده می‌تواند بهانه به دست دشمن دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری عصر چهارشنبه در نشست مدیران روحانی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی افزود: دشمنان ما نه اصول انسانی و نه منطق میشناسند.

وی ضمن بیان اینکه همه ما باید مراقب گفتار و رفتارمان باشیم. تصریح کرد: راه‌حل مشکلات کشور از مسیر عقلانیت، تحقیق و ارتباط مؤثر با بدنه اجتماعی می‌گذرد و حذف صورت‌مسئله یا برخورد‌های غیرمنطقی تنها هزینه ایجاد می‌کند.

استاندار خراسان رضوی گفت: همه ما می‌دانیم که خدمتگزاری به مردم زیر پرچم جمهوری اسلامی فرصتی مغتنم است، اما مسئولیتی سنگین نیز به همراه دارد. پذیرش مسئولیت در استان، مسئولیتی بسیار پیچیده و الزام‌آور است که باید هر لحظه آن را برای خدمت بهتر به مردم به کار گرفت.

وی تأکید کرد: روحانیت و مسوولان نظام در این برهه تاریخی در آزمونی سخت قرار دارند و موفقیت در این مسیر، سرنوشت‌ساز است؛ زیرا مردم فارغ از تفکیک نهادها، همه ما را نمایندگان حکومت می‌دانند.

مظفری با اشاره به ریشه‌های اقتصادی بسیاری از چالش‌های استان گفت: خراسان رضوی با وجود ظرفیت‌های فراوان از جمله سالانه ۳۰ میلیون زائر و بزرگ‌ترین معادن سنگ آهن کشور، متأسفانه ۳۰ درصد از میانگین درآمد سرانه کشور فقیرتر است. این مسئله نیازمند تدابیر ویژه برای توانمندسازی اقتصادی استان است.

وی درباره بحران آب نیز هشدار داد و گفت: مساله تأمین آب و فرونشست زمین در مشهد و استان، تهدیدی جدی برای زیرساخت‌ها و حتی حرم مطهر رضوی است. تلاش‌های گسترده‌ای از جمله برگزاری کنگره ملی آب و پیگیری پروژه‌های انتقال آب در دست انجام است.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به تشکیل ۱۴ کارگروه تخصصی برای حل مسائل استان اعلام کرد: ظرفیت‌های داخلی و ارتباطات بین‌المللی خراسان رضوی برای توسعه و پیشرفت استان به کار گرفته خواهد شد.

وی گفت: رتبه فضای کسب وکار استان که در ابتدای سال ۱۴۰۳ در جایگاه ۲۲ کشور قرار داشت، در ماه‌های پایانی سال گذشته به رتبه اول ارتقاء یافت، این روند رو به بهبود شاخص‌های اقتصادی استان را نشان می‌دهد، اما تا تحقق عملی تحولات اقتصادی، راه درازی در پیش داریم.

مظفری با تأکید بر نقش ملی استان افزود: خراسان رضوی تنها مسوول حل مسائل خود نیست؛ در بحران‌های ملی نیز باید نقش‌آفرینی کند. در جریان حملات اخیر به پایتخت، آمادگی کامل برای اداره کشور از مشهد اعلام شد؛ از جمله بخشی از برنامه‌های رسانه ملی از مشهد پخش شد. این نقش‌آفرینی مسئولیتی مضاعف برای استان به همراه دارد.

وی با اشاره به ظرفیت فرهنگی استان گفت: از مشهد توقع فرهنگی بالایی وجود دارد. اما در حوزه جذب جوانان به مساجد و فعالیت‌های فرهنگی با ضعف‌های جدی مواجهیم و عملکرد برخی نهاد‌های فرهنگی نیاز به بازنگری اساسی دارد.

استاندار خراسان رضوی اظهار کرد: اگر در برابر دیدن درد مردم بی‌تفاوت عبور کنیم، باید نگران بی‌خاصیت شدن خود باشیم، وظیفه ما تنها مدیریت نیست؛ مسئولیت انسانی، دینی و انقلابی ما بسیار سنگین‌تر از آن است و باید به این نکات توجه جدی داشته باشیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست با تأکید بر جایگاه معرفت الهی در زندگی مسوولان گفت: نخستین و مهم‌ترین علم، معرفت به خداوند جبار است و آخرین علم، سپردن امور به اوست که در این زمینه نیازمند تلاش بیشتری هستیم.

حجت الاسلام علی عسکری با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در مراسم تشییع پیکر شهید رئیسی اظهار کرد: ایران، ایران امام رضا (ع) است و امام رضا (ع) پشتیبان ماست؛ خادم امام رضا بودن افتخار بزرگی است که امید و انگیزه خدمت به مردم را دوچندان می‌کند.

در پایان این نشست، جمعی از مسوولان روحانی استان نیز به بیان دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی، نشست و موضوعاتی، چون عفاف و حجاب پرداختند.

این جلسه با هدف هم‌افزایی و تقویت تعامل نهاد‌های دولتی و مجموعه‌های دینی و تبلیغی برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->