اقدامات ویژه صدا و سیما خراسان رضوی برای انعکاس برنامه‌های شهادت امام رضا (ع) در مشهد پایان پخش سریال «مهمان‌کُشی» با ۲ قسمت پشت صحنه ۳۵ سال پیوستگی شعر آیینی در حرم مطهر امام رضا(ع) همه چیز درباره سریال هندی «اسکناس‌های جعلی» + زمان پخش و خلاصه داستان آمار فروش سینمای ایران در مرداد ماه ۱۴۰۴ معرفی کتاب | «ماه زمینی» امام رضا (ع) در آیینه شعر آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (یکم شهریور ۱۴۰۴) درگذشت فیلم‌بردار فیلم هری پاتر آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (یکم شهریور ۱۴۰۴) رونمایی از اثر جدید حسن روح‌الامین با موضوع پنج تن آل عبا و «حدیث کساء» «میلی بابی براون» بازیگر معروف یک دختر را به سرپرستی گرفت معرفی کتاب | باران بنفش؛ بازآفرینی تاریخی فاجعه به‌توپ‌بسته‌شدن حرم امام‌رضا(ع) رقابت فیلم کوتاه «عطر شیرین» در جشنواره‌ ویلاماره ایتالیا ادعای «روان پریشی» کارل رینش پس از کلاهبرداری از نتفلیکس برادران وارنر فیلم «کوبی برایانت» اسطوره ورزشی، را می‌سازند جایزه جهانی عکاسی در دستان «مهرداد اسکویی» عکاس و مستندساز + عکس معرفی کتاب | پاسخ امام رضا (ع) به چهل پرسش قرآنی صحبت‌های وزیر امور خارجه درباره نقش موثر سینما در روایت جنگ ۱۲ روزه
سرخط خبرها

آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۱ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۴۳۷۹
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۱ تیر ۱۴۰۴)
در هفته گذشته (۱۴ تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴) فیلم سینمایی پیرپسر به کارگردانی اکتای براهنی در صدر جدول فروش سینما‌های خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، فیلم‌های سینمایی پرفروش در سینما‌های خراسان‌رضوی طی هفته گذشته به شرح زیر است:

۱. فیلم سینمایی پیرپسر به کارگردانی اکتای براهنی، با فروش ۱۱ هزار ۶۱۲ بلیت در ۲۴۹ سانس، ۱۱ میلیارد و ۵۷۹ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۲. فیلم سینمایی صددام به کارگردانی پدرام پورامیری، با فروش ۷ هزار و ۱۳۵ بلیت در ۲۶۸ سانس، ۵ میلیارد و ۶۸۰ میلیون و ۲۹۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۳. فیلم سینمایی سلام علیکم حاج آقا به کارگردانی حسین تبریزی با فروش ۲ هزار و ۳۱۵ بلیت در ۱۵۶ سانس، یک میلیارد و ۷۲۸ میلیون و ۶۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۴. فیلم سینمایی خانه ارواح به کارگردانی کیارش اسدی‌زاده، با فروش هزار و ۴۸۶ بلیت در ۱۱۸ سانس، یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون و ۵۶۹ هزار ۹۹۶ ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۵. فیلم سینمایی دایناسور به کارگردانی مسعود اطیابی، با فروش هزار و ۱۷۷ بلیت در ۸۲ سانس، ۹۵۴ میلیون و ۶۹۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

۶. فیلم سینمایی زیبا صدایم کن به کارگردانی رسول صدرعاملی، با فروش ۷۷۲ بلیت در ۷۹ سانس، ۳۲۶ میلیون و ۱۲۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۷. انیمیشن رویا شهر به کارگردانی محسن عنایتی، با فروش ۸۰۷ بلیت در ۹۴ سانس، ۵۳۸ میلیون و ۸۹۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این انیمیشن از ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۸. فیلم سینمایی کوکتل مولوتف به کارگردانی حسین دوماری، با فروش ۸۶۵ بلیت در ۴۶ سانس، ۵۳۴ میلیون و ۱۶۳ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۹. انیمیشن پسر دلفینی ۲ به کارگردانی محمد خیراندیش، با فروش ۳۵۲ بلیت در ۴۲ سانس، ۲۱۶ میلیون و ۸۱۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این انیمیشن از ۳ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۰. فیلم سینمایی موسی کلیم‌الله به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا، با فروش ۲۴۹ بلیت در ۲۹ سانس، ۲۰۱ میلیون و ۱۹۰ هزار و ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۱. فیلم سینمایی زعفرانیه ۱۴ تیر به کارگردانی سیدعلی هاشمی، با فروش ۱۴۵ بلیت در ۲۴ سانس، ۱۳۱ میلیون و ۵۶۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۸ تیر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۲. فیلم سینمایی آنجا همان ساعت به کارگردانی سیروس الوند، با فروش ۱۱۳ بلیت در ۱۹ سانس، ۹۸ میلیون و ۸۹۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۸ تیر ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۳. فیلم سینمایی بامبولک به کارگردانی آرش معیریان، با فروش ۱۳۳ بلیت در ۲۸ سانس، ۸۰ میلیون و ۱۹۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۴. فیلم سینمایی رها به کارگردانی حسام فرهمند، با فروش ۸۶ بلیت در ۱۲ سانس، ۷۴ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۹ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۵. فیلم سینمایی پیشمرگ به کارگردانی علی غفاری، با فروش ۱۰۴ بلیت در ۱۰ سانس، ۶۹ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال درآمد داشته است. اکران این فیلم از ۸ اسفند ۱۴۰۳ آغاز شده است.

۱۶. فیلم سینمایی بی سر و صدا به کارگردانی مجیدرضا مصطفوی، با فروش ۸۴ بلیت در ۲۲ سانس، ۶۲ میلیون و ۲۶۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۷. فیلم سینمایی وحشی به کارگردانی شراره سروش، با فروش ۱۹ بلیت در ۵ سانس، ۱۶ میلیون و ۶۱۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۱۸. فیلم سینمایی اسفند به کارگردانی دانش اقباشاوی، ۲۰ بلیت در ۳ سانس، ۱۵ میلیون و ۶۲۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده است.

۱۹. فیلم سینمایی صیاد به کارگردانی جواد افشار، با فروش ۷ بلیت در ۳ سانس، ۶ میلیون و ۱۶۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۲۰. فیلم سینمایی صبح اعدام به کارگردانی بهروز افخمی، با فروش ۵ بلیت در ۲ سانس، ۳ میلیون و ۸۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

۲۱. فیلم سینمایی هر چی تو بگی به کارگردانی مرتضی آتش زمزم، با فروش ۵ بلیت در ۱ سانس، ۲ میلیون و ۷۵۰ هزار ریال فروش داشته است. اکران این فیلم از ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->