رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت امور اجتماعی دادگستری خراسان رضوی، پای کار صنایع تولیدی
سرخط خبرها

افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است

  • کد خبر: ۳۴۴۳۸۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
افشاگری تاکر کارلسون: اسرائیل، پشت پرونده جنسی اپستین در آمریکا است
در حالی که این روز‌ها پرونده قاچاق جنسی کودکان موسوم به «پرونده اپستین» در آمریکا بر سر زبان‌ها افتاده و احتمال باز شدن پای ترامپ به آن به موضوع داغ سیاسی اجتماعی آمریکایی‌ها تبدیل شده است، کارلسون روز گذشته (جمعه) انگشت اتهام خود را در این پرونده به سوی سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل نشانه گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه‌نگار معروف آمریکایی و مجری سابق شبکهٔ فاکس‌نیوز تاکر کارلسون روز جمعه در سخنرانی خود در اجلاس اقدام دانشجویی Turning Point USA گفت: «سوال اصلی این نبود که آیا جفری اپستین یک آدم عجیب و غریب بود یا نه؟ سوال اصلی این بود که چرا او این کار را می‌کرد، از طرف چه کسی و برای تامین منافع چه کسی پول می‌گرفت؟»

اخیرا وزارت دادگستری ایالات متحده و اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) تحقیق در مورد پرونده جنجالی جفری اپستین، مبنی بر ایجاد یک حلقه فحشا و استثمار جنسی برای افراد زیر سن قانونی که این تاجر معروف آمریکایی سال‌ها پیش در آن متهم شده بود را دوباره آغاز کرده بود.

گزارش روز دوشنبه (هفته گذشته) وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی ادعا می‌کند که کارشناسان بر خلاف تصور تحلیلگران و افکار عمومی مردم هیچ «لیستی از موکلان» اپستین پیدا نکرده‌اند. منظور از موکلان افراد مشهور اعم از مقامات رسمی آمریکایی است که گفته می‌شود در تجارت جنسی کودکان زیر سن قانونی با اپستین همکاری داشته‌اند.

با توجه به دوستی رئیس جمهور آمریکا و مهمانی‌های مشترک او با اپستین، پیش‌بینی می‌شد نام «دونالد ترامپ» در این لیست باشد. همچنین در این گزارش احتمال قتل اپستین در زندان که گفته می‌شود توسط موساد انجام شده، رد و بر خودکشی او تاکید شده است.

کارلسون در سخنرانی روز گذشته خود در نشست دانشجویی تاکید کرد: «فکر می‌کنم پاسخ واقعی این است که جفری اپستین از طرف سرویس‌های اطلاعاتی احتمالاً غیرآمریکایی، کار می‌کرد.

وی صریحا اعلام کرد: «آن دولت خارجی اسرائیل است.»

بنابر تحلیل روزنامه «دیلی بیست» این اظهارات می‌تواند وضعیتِ بحرانی کنونی موجود در بالاترین سطوح دولت آمریکا را بیش از پیش شعله‌ور کند.

روز جمعه کش پاتل، مدیر اف بی آی و دن بونگینو، معاون مدیر اف‌بی‌آی خواستار استعفای پم بوندی، دادستان کل آمریکا به دلیل نحوه مدیریت او در بررسی پرونده اپستین هستند.

این مفسر سیاسی جمعه شب در سخنرانی خود با انتقاد از دولت ترامپ به دلیل عدم تحقق وعده‌هایش در مورد شفافیت، دلیل تاثیرگذاری پرونده اپستین بر جامعه ماگا (حامیان ترامپ) را این گونه توضیح داد: مردم عادی با تماشای اینکه یک طبقه خاص از مردم هر بار از همه چیز قسر در می‌روند، ناامید شده‌اند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->