رئیس جدید ستاد مشترک ارتش یمن تعیین شد (۲۴ مهر ۱۴۰۴) رهبر انصارالله: جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فلسطین فداکاری زیادی کرد | نبرد با دشمن صهیونیستی ادامه دارد واکنش حماس به پیکرهای شکنجه‌شده اسرای فلسطینی شهادت رئیس ستاد مشترک ارتش یمن | یمن: رژیم صهیونیستی به سزای اعمال جنایتکارانه‌اش خواهد رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) ویدئو | دوچرخه سواری رئیس جمهور در اصفهان ماجرای عزل مدیرکل فرودگاه‌های اردبیل توسط وزیر راه چه بود؟ تأکید وزارت خارجه بر ضرورت گفت‌و‌گو بین افغانستان و پاکستان با هدف کاهش تنش وزیر کشور از برگزاری انتخابات شورا‌ها به‌صورت تناسبی برای اولین بار در تهران خبرداد مظفری: ساختار اداری مشهد متناسب با جمعیت میلیونی آن نیست | گلایه استاندار خراسان رضوی از وضعیت تامین و نرخ برنج وارداتی ویدئو | تصاویری دیده نشده از شهید یحیی سنوار در فرماندهی عملیات طوفان الأقصی آیت‌الله علم‌الهدی: وجود اراده قوی برای اجرای اصول حکمرانی دینی در کشور ضروری است رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در مشهد: در حال حاضر قانون اجازه تعطیلی رسمی پنجشنبه‌ها را نمی‌دهد خطیب‌زاده: آمریکا با اقدامات خود صلح جهانی را در معرض تهدید جدی قرار داده است تسلیت فرمانده کل سپاه در پی درگذشت سردار افشار رژیم صهیونیستی: بازگشایی گذرگاه رفح به تعویق افتاد استاندار خراسان رضوی: شرایط کنونی بازار، نقش تعزیرات را حیاتی‌تر کرده است نشریه آمریکایی پالتیکو: پاکستان، جمهوری آذربایجان و اندونزی احتمالاً به غزه نیرو می‌فرستند رئیس ستاد انتخابات کشور: فرمانداران و مدیران سیاسی باید بتوانند گفتمان انسجام را به زبان مردم ترجمه کنند اتوبوس حامل نظامیان در سوریه منفجر شد + فیلم سلطان تسلط دادستان مشهد: با عوامل اخلال در بازار و شبکه‌های سازمان‌یافته احتکار برخورد می‌شود نسخه تصویری پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالگرد شهادت شهید سنوار با دستخط ایشان معاون اجرایی رئیس‌جمهور: ۳برابر پارسال، گازوئیل ذخیره کرده‌ایم | برنامه دولت تولید بنزین و گازوئیل یورو۴ است رئیس مجلس درپی درگذشت سردار علیرضا افشار، پیام تسلیت صادر کرد بیانیه حماس در اولین سالگرد شهادت یحیی السنوار | شعله‌های طوفان (الاقصی) هرگز خاموش نخواهد شد عراقچی: ظرفیت‌های دیپلماسی اقتصادی در جنبش عدم‌تعهد موردتأکید ماست
سرخط خبرها

سوءاستفاده مالکان سکو‌های تاکسی اینترنتی از خلأ قانون برای بیمه‌نکردن رانندگان

  • کد خبر: ۳۴۴۴۶۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷
سوءاستفاده مالکان سکو‌های تاکسی اینترنتی از خلأ قانون برای بیمه‌نکردن رانندگان
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: بحث تاکسی‌های اینترنتی نظیر اسنپ و تپسی و سایر سکو‌هایی که خدمات این‌چنینی ارائه می‌دهند، در بستر فضای مجازی است و شاید جزو اولین مواردی است که به بحث بیمه و سایر قوانین مربوط به آن برمی‌خوریم. فکر می‌کنم یک خلأ قانونی وجود دارد و شاید مالکان این سکو‌ها از این خلأ قانونی سوءاستفاده می‌کنند و بیمه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی را متقبل نمی‌شوند؛ بنابراین می‌تواند قابلیت پیگیری در کمیسیون اجتماعی مجلس را داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسلم صالحی، با اشاره به تأکید قانون بر لزوم بیمه تمامی کارگران و کارمندان از جانب کارفرمایان و با اعلام اینکه بیمه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی از این قانون مثتثنی نیست، عنوان کرد: از آنجا که بحث تاکسی‌های اینترنتی نظیر اسنپ و تپسی و سایر سکو‌هایی که خدمات اینچنینی ارائه می‌دهند، در بستر فضای مجازی است و شاید جزو اولین مواردی است که به بحث بیمه و سایر قوانین مربوط به آن برمی‌خوریم، فکر می‌کنم یک خلاء قانونی وجود دارد و شاید مالکان این سکو‌ها از این خلاء قانونی سوءاستفاده می‌کنند و بیمه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی را متقبل نمی‌شوند؛ بنابراین می‌تواند قابلیت پیگیری در کمیسیون اجتماعی مجلس را داشته باشد.

نماینده مردم اقلید و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فراوانی جامعه هدف درگیر در این موضوع، ادامه داد: با توجه به آمادگی مجلس و خاصه کمیسیون اجتماعی برای اصلاح قانون، باید در یک کار کارشناسی ابتدا نظر مرکز پژوهش‌های مجلس و دولت را در این خصوص جویا شویم. البته دولت معمولا با اینگونه موارد درصورتی که بار مالی ایجاد نکند، موافق هم هست و رئیس سازمان تأمین اجتماعی هم اعلام آمادگی کرده است، زیرا هم جامعه تحت پوشش آنان را گسترش می‌دهد و هم به نحوی ایجاد درآمد می‌کند؛ بنابراین فکر می‌کنم این آمادگی در دولت و مجلس و کمیسیون اجتماعی وجود دارد که موضوع بیمه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی و سایر موضوعات پیرامون سکو‌های تاکسی اینترنتی ساماندهی شود.

صالحی در ادامه تصریح کرد: علاوه بر بیمه رانندگان تاکسی‌های اینترنتی، تعهداتی که مالکان این سکو‌ها باید نسبت به امنیت مسافران داشته باشند و برخی موارد دیگر مبتلابه، نیازمند بازنگری و اصلاح قانون یا تصویب قانون جدید است که شاید همه این موارد مربوط به کمیسیون اجتماعی و بحث بیمه‌ای نباشد و باید در کمیسیون‌های دیگر مجلس پیگیری شود؛ بنابراین به نظر من در مجموع ساماندهی این نوع خدمات در کمیسیون‌های تخصصی مجلس یک ضرورت است و باید در دستور کار قرار گیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان گفت: قانون‌مندتر شدن فعالیت سکو‌های تاکسی اینترنتی هم به نفع دولت و هم به مردم و رانندگان است و هم با توجه به تخلفات و جرائمی که در این فضا اتفاق افتاده، بحث کنترل بیشتر رانندگان و سکو‌های تاکسی اینترنتی و این قبیل مسائل در شرایط حاضر ضرورت دارد.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->