چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟ گلکسی واچ اولترا ۲۰۲۵ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات سامسونگ از گلکسی z فولد ۷ رونمایی کرد + مشخصات و ویژگی‌ها دو بسته‌ حمایتی ویژه دانش‌بنیان‌های آسیب‌دیده از جنگ بهترین شغل‌های ده سال آینده + کدام مشاغل پرتقاضا خواهند بود؟ مشخصات گلکسی S25 FE منتشر شد صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد
سرخط خبرها

آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟

  • کد خبر: ۳۴۴۵۲۴
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷
آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟
جمهوری چک گزارش‌هایی از ابزار محبوب هوش مصنوعی دیپ‌سیک ممکن است، بدون اطلاع شما، داده‌های شما را به کشوری دیگر بفرستد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جمهوری چک استفاده از ابزار هوش مصنوعی دیپ‌سیک را به دلیل نگرانی از ارتباط آن با دولت چین و خطرات امنیتی احتمالی، محدود کرد. این ابزار که از مدل زبانی بزرگ (LLM) و چت‌باتی به همین نام بهره می‌برد، به دلیل احتمال اشتراک‌گذاری اطلاعات کاربران با دولت چین، مورد انتقاد قرار گرفته است.

دیپ‌سیک در سال ۲۰۲۳ تأسیس شد و با انتشار جهانی اپلیکیشن‌های iOS و اندروید توانست به‌سرعت در فروشگاه‌های اپ جایگاه برتر را از ChatGPT بگیرد. این شرکت مدعی بود که مدل زبانی آن از رقبای غربی کارآمدتر است و مصرف منابع کمتری دارد. اما همین موفقیت باعث شد تا نهاد‌های نظارتی از جمله در آمریکا و حالا جمهوری چک، نسبت به تهدیدات احتمالی آن هشدار دهند.

آژانس ملی امنیت سایبری و اطلاعات چک (NÚKIB) در گزارشی اعلام کرد که بررسی‌های اطلاعاتی داخلی و خارجی نشان داده‌اند استفاده از محصولات دیپ‌سیک می‌تواند تهدیدی سایبری باشد. این نگرانی‌ها به قوانین چین مانند قانون امنیت ملی، قانون اطلاعات ملی و قانون ضدجاسوسی مربوط می‌شوند؛ قوانینی که شرکت‌های چینی را ملزم به همکاری اطلاعاتی با دولت حتی خارج از مرز‌های چین می‌کنند.

گزارش NÚKIB همچنین به ارتباطات عمیق‌تر شرکت دیپ‌سیک و شرکت مادر آن High-Flyer با دولت چین اشاره و خاطرنشان کرد که چین در گذشته نیز بار‌ها دست به جاسوسی علیه جمهوری چک زده است. این کشور تنها نیست؛ شرکت CrowdStrike هم در گزارش ۲۰۲۴ خود تأیید کرد که تهدیدات وابسته به چین در سرتاسر جهان ادامه دارد و حتی ابعاد گسترده‌تری یافته است.

جمهوری چک استفاده از محصولات دیپ‌سیک را به‌دلایل ذکر شده ممنوع کرده است؛ مگر در موارد خاص مثل تحقیقات امنیتی یا استفاده از نسخه‌های متن‌باز آن، به‌شرطی این نسخه‌ها به سرور‌های دیپ‌سیک متصل نباشند. کشور‌های دیگری مثل آمریکا (شامل نیویورک، تگزاس، ویرجینیا و نهاد‌هایی مانند نیروی دریایی و ناسا)، استرالیا، کانادا، دانمارک، هند، ایتالیا، هلند، نروژ، کره‌ی جنوبی و تایوان نیز محدودیت‌های مشابهی اعمال کرده‌اند. طبق پیش‌بینی NÚKIB، احتمال زیاد دارد کشور‌های بیشتری در ماه‌های آینده به این فهرست بپیوندند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->