خطیب‌زاده: ایران تنها به زبان احترام پاسخ می‌دهد دهلی نو: هند با فشار معامله تجاری امضا نخواهد کرد ترامپ دستور اعزام ناو هواپیمابر آمریکا به کارائیب را صادر کرد واکنش FATF به تصویب پالرمو در ایران: فعلا در لیست سیاه بمانید فرانسه به اوکراین جنگنده و موشک جدید می دهد پایان حقوقی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران، روسیه و چین خاتمه راستی‌آزمایی برجام را به آژانس اعلام کردند ایهود باراک به تجاوز جنسی وحشیانه متهم شد حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جنوب لبنان با ۲ شهید بازدید عراقچی از منزل رهبر معظم انقلاب در مشهد + تصاویر افشاگری ترامپ درباره نقشش در انفجار پیجرهای حزب‌الله لبنان انفجار ۲ بمب در خیبرپختونخوا پاکستان رئیس مجلس شورای اسلامی: از تصمیم دولت برای واگذاری اختیارات به استان‌ها حمایت می‌کنم عارف: شبکه نخبگان ایرانی در داخل و خارج کشور تشکیل شود آلمان از طرح اسرائیل برای اشغال کرانه باختری انتقاد کرد آیت‌الله علم‌الهدی: دشمن به دنبال تضعیف خداباوری در نسل جوان است| هدف انقلاب اسلامی توسعه و عزت دین است الحوثی: ارتش یمن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد آمادگی نیرو‌های نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدید‌های آمریکا اردوغان: باید فشار دیپلماتیک جدی بر اسرائیل اعمال شود سقوط هواپیمای جدید نیروی هوایی آمریکا (۲ آبان ۱۴۰۴) سومین حکم جلب بشار اسد توسط فرانسه صادر شد روسیه نقض حریم هوایی لیتوانی را تکذیب کرد حمله پهپادی اوکراین به قلب روسیه (۲ آبان ۱۴۰۴) اقدام بی‌سابقه نخست وزیر جدید ژاپن در ارتباط با کره شمالی مذاکرات تجاری آمریکا با کانادا لغو شد (۲ آبان ۱۴۰۴) حمله پلیس اکوادور با گاز اشک آور به معترضان (۲ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: عملیات گسترده علیه کارتل‌های مواد مخدر آغاز می‌شود پورمحمدی: به جریانات داخلی توصیه می‌کنم که به منافع ملی فکر کنیم
سرخط خبرها

زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین

  • کد خبر: ۳۴۴۵۳۲
  • ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴
زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین
مقامات محلی در جمهوری خلق دونتسک اعلام کردند که در نتیجه حملات نیرو‌های مسلح اوکراینی به زیرساخت‌های انرژی و تاسیسات برقی جنوب این منطقه، برق بیش از هزار و ۲۰۰ مشترک چندین ساعت دچار اختلال شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آندری چرتکوف رئیس موقت دولت جمهوری خلق دونتسک در ارتباط با این حملات در کانال تلگرامی خود نوشت که تاسیسات برقی این منطقه دچار حریق و آسیب جدی شده‌اند، اما اقدامات فوری مهندسین و نیرو‌های خدماتی باعث شد تا برق در جنوب دونتسک پس از چند ساعت دوباره وصل شود.

خبرگزاری تاس با اشاره به افزایش حملات نیرو‌های اوکراینی، همچنین گزارش داد که وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرده است سامانه پدافندی این کشور موفق شد طی شبانه روز گذشته ۲ بمب هوایی هدایت شونده و ۱۸۹ پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کند.

وزارت دفاع روسیه در این بیانیه خاطرنشان کرد که از آغاز عملیات ویژه نظامی این کشور در اوکراین (اسفند ماه ۱۴۰۰) تا کنون، در مجموع ۶۶۳ فروند هواپیما، ۲۸۳ فروند بالگرد، بیش از ۶۹ هزار هواپیمای بدون سرنشین (پهپاد)، ۶۱۴ سامانه موشکی ضدهوایی، ۲۴ هزار فروند تانک و سایر خودرو‌های زرهی جنگی منهدم شده‌اند.

آمار‌ها نشان می‌دهند که افزایش حملات اوکراین تلفات جانی جدی را برای این کشور نیز به همراه داشته است؛ به طوری که تنها در ۲۴ ساعت گذشته بیش از هزار و ۲۸۰ تن از نیرو‌های این کشور در درگیری با روسیه کشته شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای جداگانه تصریح کرد که نیرو‌های مسلح این کشور نیز شب گذشته با استفاده از سلاح‌های دوربرد و پهپاد‌های تهاجمی، حملات گسترده‌ای را علیه مواضع نظامی اوکراین در شهر‌های کی یف، خارکیف و لوتسک انجام دادند.

این وزارت خانه تاکید کرد که هدف حمله محقق شد و تمامی اهداف تعیین شده مورد اصابت قرار گرفتند.

حملات متقابل این دو کشور در حالی صورت می‌گیرد که ولادیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین بامداد امروز در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما پیام‌های سیاسی در بالاترین سطح داریم، به ویژه از آمریکا و از دوستان اروپایی‌مان. طبق همه گزارش‌ها، ارسال تسلیحات نظامی از سر گرفته شده است.

روز جمعه نیز کمیته نیرو‌های مسلح مجلس سنای آمریکا، ۵۰۰ میلیون دلار کمک امنیتی به اوکراین را به عنوان بخشی از پیش‌نویس قانون مجوز دفاع ملی سال مالی ۲۰۲۶ تصویب کرد.

در همین حال، «پیت هگست» وزیر دفاع آمریکا هفته گذشته دستور داد که ارسال برخی سلاح‌ها به اوکراین متوقف شود.

بر اساس این گزارش، موشک‌های پاتریوت، راکت‌های GMLRS، موشک‌های هلفایر و گلوله‌های هوویتزر از جمله تسلیحاتی بود که در پی دستور هگست ارسال آنها به اوکراین متوقف شد.

این دستور نه تنها مقام‌های اوکراین و متحدان کی‌یف بلکه قانونگذاران و برخی از بخش‌های دولت ترامپ از جمله وزارت خارجه آمریکا را غافلگیر کرد.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز در واکنش به ارسال سلاح‌های غربی به اوکراین خاطرنشان کرد: کسانی که به رژیم کی‌یف سلاح می‌دهند، در کشتار غیرنظامیان و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی همدست هستند، چرا که با وجود این که کاملاً از نتیجه اقدامات خود با خبر هستند، همچنان به حمایت از اراذل تروریست در کی یف ادامه می‌دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->